Kysymyksiä meille? Ota yhteyttä!

Nikotiinipussit.com asiakaspalvelu on 100% suomalainen

Usein kysytyt kysymykset

Arkipäivisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät matkaan samana päivänä. Toimitus kestää 3-5 arkipäivää.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi kun tilauksesi on mennyt läpi, eli mennyt käsittelyyn.

Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, pyydämme teitä lähettämään meille sähköpostia aiheesta osoitteeseen ”[email protected]”.Pyydämme myös asian käsittelyn nopeuttamiseksi ottamaan kuvan viallisesta tuotteesta päältä, pohjasta sekä purkista tuotteineen kansi aukinaisena.

Jos et ole saanut seurantakoodiasi sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio. Löydät seurantakoodisi myös omaposti sovelluksesta.

Kun Fimea kumosi 4.4.2023 nikotiinipussien luokittelun lääkkeeksi, poistui myös entinen lääkeaineita koskenut nikotiinipussien kertatilausrajoitus. Nyt voit tilata nikotiinipusseja niin paljon kuin itse haluat.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi kun tilauksesi on mennyt läpi, eli mennyt käsittelyyn.

Kyllä on. Voit tilata sekä mietoja että vahvoja nikotiinipusseja täysin vapaasti Suomeen. Katso lisätietoa tulli.fi

Nikotiinipussit toimitetaan aina pääsääntöisesti postinumeroa lähimpään noutopaikkaan. Tarkistathan että tilauksen tiedot on täytetty oikein. Toimitus vie 3-5 arkipäivää.

Voit maksaa nikotiinituotteesi Paytrailin kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Paytraililla voit myös maksaa verkkopankilla, korttimaksuilla, mobilepaylla, sekä Jouston kautta osamaksulla tai laskulla. 

Ei ole, eikä jää. 4.4.2023 alkaen tulli ei enää valvo nikotiinipussien maahantuontia, sillä niitä eivät koske mitkään rajoitukset. 

Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä ja olemme saaneet satoja viestejä tupakoinnin/nuuskan lopettaneilta, nikotiinipussit siis todella toimii!

Ei voi. Sinun pitää olla täysi-ikäinen.

Ota meihin yhteyttä

    Asiakaspalvelu

    Meidän asiakasvastaava Jonille voit laittaa suoraan sähköpostia osoitteeseen [email protected].