Lopetetaan tupakointi

Nikotiinipussit.com asiakaspalvelu on 100% suomalainen

Usein kysytyt kysymykset

Arkipäivisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät matkaan samana päivänä. Toimitus kestää 3-5 arkipäivää.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi kun tilauksesi on mennyt läpi, eli mennyt käsittelyyn.

Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, pyydämme teitä lähettämään meille sähköpostia aiheesta osoitteeseen ”aspa@nikotiinipussit.com”.Pyydämme myös asian käsittelyn nopeuttamiseksi ottamaan kuvan viallisesta tuotteesta päältä, pohjasta sekä purkista tuotteineen kansi aukinaisena.

Jos et ole saanut seurantakoodiasi sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio. Löydät seurantakoodisi myös omaposti sovelluksesta.

Suomen tullin määrittelemä maksimirajoitus on 3kk käyttöä vastaava määrä ja maksimimäärä päivää kohden on 96mg/päivä. esimerkiksi kaikissa ICE nikotiinipusseissa annoskoko on 3,6mg, joten voit tilata hieman yli yhden rasian per päivä, tarkalleen 108 rasiaa kerralla.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi kun tilauksesi on mennyt läpi, eli mennyt käsittelyyn.

Kyllä on. Nikotiinipussit.comin tarjoamat ICE nikotiinipussit ovat alle 4mg per annospussi, joten niitä voit huoletta tilata itsehoitotarkoituksiin Suomen lain mukaisesti. Katso lisätietoa tulli.fi

Nikotiinipussit toimitetaan aina pääsääntöisesti postinumeroa lähimpään noutopaikkaan. Tarkistathan että tilauksen tiedot on täytetty oikein. Toimitus vie 3-5 arkipäivää.

Voit maksaa nikotiinituotteesi Paytrailin kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Paytraililla voit myös maksaa verkkopankilla, korttimaksuilla, mobilepaylla, sekä Jouston kautta osamaksulla tai laskulla. 

Ei ole, eikä jää. Kaikki tarjoamamme nikotiinipussit ovat itsehoitotarkoituksiin, joten tullin kanssa ei tule ongelmia. 

Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä ja olemme saaneet satoja viestejä tupakoinnin/nuuskan lopettaneilta, nikotiinipussit siis todella toimii!

Ei voi. Sinun pitää olla täysi-ikäinen.

Ota meihin yhteyttä

    Asiakaspalvelu

    Meidän asiakasvastaava Jonille voit laittaa suoraan sähköpostia osoitteeseen aspa@nikotiinipussit.com.