Usein kysytyt kysymykset

Katso nikotiinipussit.com kysytyimmät kysymykset ensin

Kyllä on. Kaikki kaupastamme löytyvät tuotteet ovat täysin laillisia tilata Suomeen eikä nikotiinipusseja koske enää esimerkiksi entiset lääkeaineita koskeneet maahantuontirajoitukset. Katso lisätietoa tulli.fi

Voit tilata juuri niin monta nikotiinipussirasiaa kuin haluat! Kun Fimea kumosi nikotiinipussien luokittelun lääkkeeksi 4.4.2023, kaikki lääkeaineita koskeneet rajoitukset lakkasivat koskemasta nikotiinipusseja. Tulli ei enää valvo nikotiinipussien maahantuontia koska sitä ei ole rajoitettu mitenkään.

Nikotiinipussit toimitetaan aina Smartpostilla asiakkaan valitsemaan pakettiterminaaliin. Katso toimitusehdot

Voit maksaa nikotiinituotteesi Paytrailin kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Paytraililla voit maksaa verkkopankilla, korttimaksuilla sekä Jouston kautta osamaksulla tai laskutuksella. 

Ei ole, eikä jää. Tulli ei 4.4.2023 alkaen enääa valvo nikotiinipussien maahantuontia, sillä niitä ei koske enää mitkään rajoitukset. 

Arkipäivisin ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset lähtevät pääosin matkaan samana päivänä. Toimitus kestää arviolta 2-5vrk tilauksesta.

Pahoittelut. Nikotiinipussit.com varastolla on töissä ihmisiä, joten inhimillisiä virheitä voi tapahtua. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja hoidetaan asia välittömästi kuntoon.

Käymme säännöllisesti kehittelemässä uusia makuja yhteistyötehtaallamme Islannissa. Heitä rohkeasti viestiä ja kerro omat toiveesi, ehkä voimme toteuttaa ne. Nikotiinipussien makureseptien teko on aikaa vievää puuhaa, joten ihan ensikuussa emme ole valmiita, mutta jo 6kk sisään toiveet on toteutettavissa, mikäli idea pääsee tuotantoon.

Smartpost säilyttää paketteja 7 päivää. Mikäli et ehdi hakemaan tilaustasi niin lähetys palautuu meille takaisin. Palautuminen kestää yleensä valitettavan pitkään, jopa 2-3 viikkoa. Kun tilaus on palautunut meille, voimme lähettää sen uudelleen uusia postikuluja vastaan tai vaihtoehtoisesti palauttaa maksun tuotteiden osalta ja peruuttaa tilauksen. Tällaisessa tilanteessa emme palauta toimituskuluja ja joudumme myös veloittamaan takaisin lähetyksestä aiheutuvat kulut (13,90€). Mikäli et ehtinyt noutamaan pakettiasi, ota yhteys asiakaspalveluumme
sähköpostiosoitteessa [email protected]

Ice nikotiinipussit on varustettu 12kk käyttöajalla. Varastomme pakkaa tilaukset tulojärjestyksessä ja täten varmistamme, että asiakkaamme saavat aina mahdollisimman tuoretta tuotetta. Emme ikinä toimita nikotiinipusseja, joissa on päiväys mennyt.

Lähetä meille sähköpostia

aspa (a) nikotiinipussit.com