Usein kysytyt kysymykset

Katso nikotiinipussit.com kysytyimmät kysymykset ensin

Kyllä on. Nikotiinipussit.comin tarjoamat ICE nikotiinipussit ovat alle 4mg per annospussi, joten niitä voit huoletta tilata itsehoitotarkoituksiin Suomen lain mukaisesti. Katso lisätietoa tulli.fi

Suomen tullin määrittelemä maksimirajoitus on 3kk käyttöä vastaava määrä ja maksimimäärä päivää kohden on 96mg/päivä. Kaikissa ICE nikotiinipusseissa annoskoko on 3,6mg, joten voit tilata hieman yli yhden rasian per päivä, tarkalleen 108 rasiaa kerralla.

Nikotiinipussit toimitetaan aina Smartpostilla asiakkaan valitsemaan pakettiterminaaliin. Katso toimitusehdot

Voit maksaa nikotiinituotteesi Paytrailin kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Paytraililla voit maksaa verkkopankilla, korttimaksuilla sekä Jouston kautta osamaksulla tai laskutuksella. 

Ei ole, eikä jää. Kaikki tarjoamamme nikotiinipussit ovat itsehoitotarkoituksiin, joten tullin kanssa ei tule ongelmia. 

Arkipäivisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät matkaan samana päivänä. Toimitus kestää arviolta 2-5vrk tilauksesta.

Pahoittelut. Nikotiinipussit.com varastolla on töissä ihmisiä, joten inhimillisiä virheitä voi tapahtua. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja hoidetaan asia välittömästi kuntoon.

Käymme säännöllisesti kehittelemässä uusia makuja yhteistyötehtaallamme Islannissa. Heitä rohkeasti viestiä ja kerro omat toiveesi, ehkä voimme toteuttaa ne. Nikotiinipussien makureseptien teko on aikaa vievää puuhaa, joten ihan ensikuussa emme ole valmiita, mutta jo 6kk sisään toiveet on toteutettavissa, mikäli idea pääsee tuotantoon.

Smartpost säilyttää paketteja 7 päivää. Mikäli et ehdi hakemaan tilaustasi niin lähetys palautuu meille takaisin. Palautuminen kestää yleensä valitettavan pitkään, jopa 2-3 viikkoa. Kun tilaus on palautunut meille, voimme lähettää sen uudelleen uusia postikuluja vastaan tai vaihtoehtoisesti palauttaa maksun tuotteiden osalta ja peruuttaa tilauksen. Tällaisessa tilanteessa emme palauta toimituskuluja ja joudumme myös veloittamaan takaisin lähetyksestä aiheutuvat kulut (13,90€). Mikäli et ehtinyt noutamaan pakettiasi, ota yhteys asiakaspalveluumme
sähköpostiosoitteessa info@nikotiinipussit.com

Ice nikotiinipussit on varustettu 12kk käyttöajalla. Varastomme pakkaa tilaukset tulojärjestyksessä ja täten varmistamme, että asiakkaamme saavat aina mahdollisimman tuoretta tuotetta. Emme ikinä toimita nikotiinipusseja, joissa on päiväys mennyt.

Lähetä meille sähköpostia

aspa (a) nikotiinipussit.com