Tietoa meistä

Tervetuloa Suomen parhaimpaan nikotiinipussiyhteisöön!

Nikotiinipussit.com on nikotiinipussien verkkokaupan uranuurtaja Suomessa. Tiimi sivustomme takana koostuu nikotiinialan ammattilaisista, joilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus erilaisten nikotiinituotteiden parissa työskentelystä.

Nikotiinipussit.com tiimistä löytyy kokemusta tupakasta, sähkötupakoista ja niihin liittyvistä tuotteista, erilaisista nikotiinikorvaushoitotuotteista sekä tietenkin ennen kaikkea nikotiinipusseista eli nikotiininuuskasta.

Dope Freeze nikotiininuuska

Suomalaiset eroon tupakasta ja nuuskasta

Haluamme auttaa suomalaisia tarjoamalla parhaat mahdolliset apuvälineet tupakoinnin ja nuuskan käyttämisen lopettamiseksi. Koko tiimimme on ollut aiemmin sekä tupakan että nuuskan suurkuluttajia, mutta vuosien työskentely uuden sukupolven nikotiinituotteiden parissa on avannut silmämme lopullisesti tupakkatuotteiden valtavista haitoista.

Olemme itse päässeet eroon tupakoinnista ja nuuskaamisesta tupakan korvikkeiden avulla. Tupakoitsijalle sähkösavukkeet olivat todella tehokas keino tupakoinnin lopettamiselle, mutta valitettavasti tupakkalakiin tulleet muutokset ovat tehneet sähkösavukkeiden käyttämisestä erittäin haastavaa. Kun tupakattomat nikotiinipussit saivat myyntiluvan Suomessa vuonna 2016, ne alkoivat nousta valtavaan suosioon.

Nikotiinipussien
tilaaminen
verkosta

Nikotiinipusseja voit tilata kaupastamme täysin laillisesti.

Kaupastamme ei löydy yhtään tuotetta, jonka tilaaminen Suomeen ei olisi sallittua. Ostamalla nikotiinipussit kaupastamme voit siis aina olla sataprosenttisen varma tilauksesi laillisuudesta.

Voit lukea ohjeistuksen nikotiinipussien tilaamisesta Suomen tullin verkkosivuilta tästä.

Tuoretta tietoa
ja uusimpia
uutisia

Sivustoltamme löydät mahtavien tuotteidemme lisäksi myös paljon tietoa tupakoinnin lopettamisesta ja erilaisista nikotiinituotteista. Pyrimme tarjoamaan uusimman tietomme nikotiinialasta myös asiakkaidemme saataville.

Sivustomme Blogi -osiosta löydät tietoa niin tupakoinnin lopettamisesta ja tupakoinnin aiheuttamista haitoista, nuuskaamisesta ja nuuskan aiheuttamista haitoista, sekä lukemattomia muita artikkeleita nikotiinituotteista ja kaikesta niihin liittyvästä.

Löydät meidät
sosiaalisesta
mediasta

Seuraamalla meitä FacebookissaInstagramissa, YouTubessa, ja TikTokissa saat ajankohtaisia uutisia ja päivityksiä.

Sosiaalisesta mediasta löydät onnistumistarinoita tupakoinnin lopettamisesta ja muutakin hauskaa sisältöä tunnisteella #pussitsuuhun.

Asiakas keskiössä

Sinä, asiakkaamme, olet meidän tärkein voimavaramme. Perustamme kaiken toimintamme asiakaslähtöisyyteen ja huolehdimme siitä, että meidän verkkokaupastamme saat aina markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi myös markkinoiden asiantuntevinta ja nopeinta asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikkiin nikotiinipusseihin liittyvissä kysymyksissä ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme niin valikoimaamme kuin koko toimintaamme aina asiakkaidemme haluamaan suuntaan. Olemme myös mukana kehittämässä uusia, aina vain parempia tuotteita, ja tähän olemme saaneet paljon apua rakkailta asiakkailtamme palautteiden ja tuotearvosteluiden muodossa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden tästä.

Tervetuloa palveltavaksemme!

Nikotiinipussit.com tiimi