Tietoa meistä

Tervetuloa Suomen parhaimpaan nikotiinipussiyhteisöön!

Nikotiinipussit.com on nikotiinipussien verkkokaupan uranuurtaja Suomessa. Tiimi sivustomme takana koostuu nikotiinialan ammattilaisista, joilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus erilaisten nikotiinituotteiden parissa työskentelystä.

Nikotiinipussit.com tiimistä löytyy kokemusta tupakasta, sähkötupakoista ja niihin liittyvistä tuotteista, erilaisista nikotiinikorvaushoitotuotteista sekä tietenkin ennen kaikkea nikotiinipusseista eli nikotiininuuskasta.

Dope Freeze nikotiininuuska

Suomalaiset eroon tupakasta ja nuuskasta

Haluamme auttaa suomalaisia tarjoamalla parhaat mahdolliset apuvälineet tupakoinnin ja nuuskan käyttämisen lopettamiseksi. Koko tiimimme on ollut aiemmin sekä tupakan että nuuskan suurkuluttajia, mutta vuosien työskentely uuden sukupolven nikotiinituotteiden parissa on avannut silmämme lopullisesti tupakkatuotteiden valtavista haitoista.

Olemme itse päässeet eroon tupakoinnista ja nuuskaamisesta vähemmän haittoja aiheuttavien nikotiinituotteiden avulla. Tupakoitsijalle sähkösavukkeet olivat todella tehokas keino tupakoinnin lopettamiselle, mutta valitettavasti tupakkalakiin tulleet muutokset ovat tehneet sähkösavukkeiden käyttämisestä erittäin haastavaa. Kun tupakattomat nikotiinipussit saivat myyntiluvan Suomessa vuonna 2016, saimme selvän vision siitä, että laadukkaasti valmistetut nikotiinipussit tulevat nousemaan erittäin suosituksi nikotiinikorvaushoitotuotteeksi, ja näin on myös tapahtunut.

Nikotiini on myydyin itsehoitolääke Suomessa, joten se on myyntimäärissä mitattuna ohittanut jo esimerkiksi särkylääke ibuprofeenin. Nikotiini on myös samalla ainoa lääkeaine, joka on myytävänä apteekkien ulkopuolella.

Tällä hetkellä nikotiinipussit ovat jo Suomen suosituin keino tupakoinnin ja nuuskaamisen lopettamiseksi, ja olemme iloisia siitä, että olemme saaneet – ja saamme jatkossakin olla yksi niistä tekijöistä, joka on tuonut nikotiinipussit suomalaisten avuksi tupakoinnin lopettamiseksi.

Nikotiinipussien
tilaaminen
verkosta

Nikotiinipusseja voit tilata kaupastamme täysin laillisesti, jopa kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän kerrallaan. Kolmen kuukauden käyttöä vastaava määrä tarkoittaa käytännössä 108 rasiaa nikotiinipusseja.

Kaupastamme ei löydy yhtään tuotetta, jonka tilaaminen Suomeen ei olisi sallittua. Ostamalla nikotiinipussit kaupastamme voit siis aina olla sataprosenttisen varma tilauksesi laillisuudesta.

Voit lukea ohjeistuksen nikotiinipussien tilaamisesta Suomen tullin verkkosivuilta tästä.

Tuoretta tietoa
ja uusimpia
uutisia

Sivustoltamme löydät mahtavien tuotteidemme lisäksi myös paljon tietoa tupakoinnin lopettamisesta ja erilaisista nikotiinituotteista. Pyrimme tarjoamaan uusimman tietomme nikotiinialasta myös asiakkaidemme saataville.

Sivustomme Blogi -osiosta löydät tietoa niin tupakoinnin lopettamisesta ja tupakoinnin aiheuttamista haitoista, nuuskaamisesta ja nuuskan aiheuttamista haitoista, sekä lukemattomia muita artikkeleita nikotiinituotteista ja kaikesta niihin liittyvästä.

Löydät meidät
sosiaalisesta
mediasta

Seuraamalla meitä FacebookissaInstagramissa ja YouTubessa, saat ajankohtaisia uutisia ja päivityksiä; esimerkiksi tietoa uusista tuotteistamme ja arvosteluja ja testivideoita nikotiinipusseista.

Sosiaalisesta mediasta löydät onnistumistarinoita tupakoinnin lopettamisesta ja muutakin hauskaa sisältöä tunnisteella #pussitsuuhun ja toivomme että sinäkin jaat kokemuksesi somessa samalla hashtagilla.

Asiakas keskiössä

Sinä, asiakkaamme, olet meidän tärkein voimavaramme. Perustamme kaiken toimintamme asiakaslähtöisyyteen ja huolehdimme siitä, että meidän verkkokaupastamme saat aina markkinoiden parhaiden tuotteiden lisäksi myös markkinoiden asiantuntevinta ja nopeinta asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikkiin nikotiinipusseihin tai yleisesti nikotiinikorvaushoitotuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme niin valikoimaamme kuin koko toimintaamme aina asiakkaidemme haluamaan suuntaan. Olemme myös mukana kehittämässä uusia, aina vain parempia tuotteita, ja tähän olemme saaneet paljon apua rakkailta asiakkailtamme palautteiden ja tuotearvosteluiden muodossa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden tästä.

Asiakkaidemme pyynnöstä: Nikotiinipussit.com kanta-asiakasohjelma

Asiakkaamme ovat toivoneet kaupaltamme kanta-asiakasohjelmaa ja pääsimme toteuttamaan tämän toiveen vihdoinkin joulukuussa 2021.

Nikotiinipussit.com kanta-asiakasohjelman avulla keräät bonuspisteitä kaikista ostoksistasi, tilauksistasi ja jopa tuotteidemme arvosteluista. Tutustu kanta-asiakasohjelmaamme täältä.

Tervetuloa palveltavaksemme!

Nikotiinipussit.com tiimi