Tietoa Nikotiinipussit.com sivustosta ja henkilöistä sen takana

Terve! Mukavaa, että löysit tietoa meistä sivustomme. Yleensähän tässä pitäisi jauhaa virallista jargonia yhtiömme synnystä ja muusta paskasta. Todellisuudessa sivustomme luotiin ketjupolttajien ja muiden nikotiininarkkareiden nikotiinitarpeen ja etenkin sen lopettamisen täyttämiseksi. Sekavaa eikö? 

Tiimissämme on nikotiinialan konkareita, on myyty tupakkia, sähkönatsoja, korvaushoitotuotteita ja nikotiinipusseja, kaikenmoista. Miksi sitten haluamme auttaa suomalaisia pääsemään irti tupakoinnista? Yksinkertainen syy tähän voisi olla, että laki ja valtion intressit ajavat savuttoman Suomen puolesta ja me haluamme olla auttamassa tässä kunnianhimoisessa tavoitteessa.

Tiedämme, että esimerkiksi sähkösavukkeet ovat yksi tehokkaimmista tupakoinnin lopettamisen keinoista, mutta kun tälle ei valtiolta tule vetoapua lukemattomista riippumattomista testeistä huolimatta. Tästä syystä mekin aloimme virittämään katsettamme uusiin jo tunnustettuihin ja tehokkaisiin korvaushoitoihin. Nikotiinipussit saivat myyntiluvan Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2016 ja tätä nykyä ovatkin jo, jossei tehokkain, niin ainakin suosituin keino lopettaa tupakointi. 

Lue lisää Nikotiinista ja korvaushoitotuotteista TÄSTÄ

Nikotiinipusseja voit tilata laillisesti 108 rasiaa sivustomme kautta, tämä määrä vastaa 3kk itsehoitotuotteille määriteltyä maksimimäärää. Kaikki nikotiinipussit, joita sivustoltamme löydät, ovat alle 4mg/annospussi. Nikotiiniannospussit ovat painoltaan 0,5g ja sujahtavat huuleen mukavasti ja huomaamattomasti. Tiukentuneet työpaikkalait, opiskelu, lentokoneen kiellot, parvekekiellot, baarien kiellot haittaavat monilla muilla tavoin tapahtuvaa nikotiinin saantia, joten nikotiinipussi on mielestämme paras ja huomaamattomin keino sujauttaa nikotiinia elimistöön. 

Turhaan me tässä enempiä lätistään, tilaa #pussitsuuhun ja pistä meille palautetta, onnistumistarinoita on kiva kuunnella. Mikäli kysyttävää herää, täräytä viestiä, joko mailitse: info@nikotiinipussit.com  , tai tsekkaa meidän yhteydenottolomake: TÄSTÄ

Laita myös seurantaan Nikotiinipussit.comin: Facebook ja Instagram

Ja jos vielä jänskättää tilaaminen, niin hae vahvistusta pienellä kossupaukulla, tai lue Tullin sivulta ohjeistus nikotiinipussien tilaamisesta netistä. Sen voit lukea TÄSTÄ

(ps. kossua meiltä ei valitettavasti saa)

11 kommenttia artikkelissa “About

  • Jorma sanoo:

   108 purkkia voi tilata kerralla. Eli se on tullin katsoma maksimimäärä kertatilaukseen. Voit tilata kuitenkin tuon 108 purkkia niin usein kuin koet tarvitsevasi.

 1. petteri sanoo:

  Loistava tuote, tämän piti alunperin tulla korvaamaan työpaikkatupakointia joka viimein loppui työajalla. Takana 20 vuotta tupakointia ja viimeiset vuodet sen 30 sätkää päivässä, pussien aloituksen jälkeen ensimmäiset 2 viikkoa meni pelkällä aamutupakka ja nyt ensimmäinen viikko menossa täysin ilman eikä ollut alunperin tarkoitus edes lopettaa kun purkat, lääkekuurit yms testattu toimimattomana niin olin aika skeptinen näihinkin ensimmäistä tilausta tehdessä. 6/5 tähteä 👍

 2. Laura sanoo:

  Ice frost on parasta mitä on saatavilla. Olen testannut muitakin pusseja kun nämä ka zonnicit, ja muissa ongelmana on se että niistä tulee huono olo (makeutusaineet?) ja röpelöinen huuli. Ei kärsi käyttää.

 3. TM sanoo:

  Olen määritellyt itseni vähä- nikotinistiksi. Vähän nikotiinia vähän haittoja.
  Tupakka ja nuuska on loppunut ja sen lisäksi nikotiinipussit.comin tuotteissa on xylitolia keinotekoisten makeutus aineiden tilalla. Hyvä hampaille ja mahalle. Kannattaa vaihtaa haitattomampaan 🙂

 4. Toni sanoo:

  Zonnic loppui kaupasta n. Kuukausi sitten ja tuli pari viikkoa kärvisteltyä nikotiinipurukumin kanssa. Heti frostit huuleen, kun paketti saapui ja vau mitä tavaraa. Tästä löytyi minun vakio tuote ja muita en enään edes mieti. Ristuksen asialla ootta nikotiinipussit.comin väki. Toivottavasti frostia on jatkossakin hyvin saatavilla.

 5. Mari sanoo:

  Epäilevästi tilasin muutaman kiekon kokeeksi. Ensimmäinen positiivinen yllätys oli, että tilaus saapui alle viikossa. Toisen positiivisen yllätyksen tuotti kun meni itse asiaan eli pisti pussit suuhun! Kyllä toimii! Tein heti uuden tilauksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *