Kaikki valikoimastamme löytyneet nikotiinittomat vapet
ovat nyt tilattavissa Happyjuice.eu verkkokaupasta!

Vapeostoksille tästä

Nikotiinittomat vapet eli sähkötupakat

Nikotiinittomat vapet eli sähkötupakat ovat vihdoinkin tilattavissa myös Suomeen. Happyjuicen valikoimasta löydät suosituimmat sähkötupakka merkit Hart Vape ja Elfbar. Nikotiinittomat, kertakäyttöiset sähkötupakat voi tilata täysin laillisesti ja turvallisesti Suomeen.
Sähkötupakka eli vape on ollut jo kauan yksi suosituimmista ja tehokkaimmista keinoista tupakoinnin lopettamiseksi. Esimerkiksi eurooppalaisen kuluttajajärjestö ETHRAn kesäkuussa 2021 julkaiseman tutkimuksen mukaan 85% sähkötupakan avulla tupakoinnin lopettamista yrittäneistä tupakoitsijoista oli onnistunut lopettamaan tupakoinnin. Vastaavasti esimerkiksi nikotiinipurukumilla kyseinen onnistumisprosentti oli vain noin 10%.

Miksi nikotiinittomat kertakäyttöiset vapet?

Suomen tämänhetkinen lainsäädäntö sallii ainoastaan kertakäyttöisten ja nikotiinittomien vapetuotteiden etämyynnin. Nikotiinittomissa ja kertakäyttöisissä sähkötupakoissa on kuitenkin myös todella merkittäviä etuja ja ne ovatkin myös erittäin toimiva apuväline tupakoinnin lopettamiseen.

Miksi kertakäyttöisten sähkötupakoiden suosio on niin valtava?

Kertakäyttöisten vape -tuotteiden räjähdysmäisen suosion kasvuun on olemassa useita selkeitä syitä. Yksi merkittävistä syistä on esimerkiksi menthol -savukkeiden kielto vuonna 2020. Ihmiset ovat myös entistä valveutuneempia oman terveytensä suhteen, varmasti osittain covid-19 pandemian vuoksi. Siitä syystä lähes kaikki tupakoitsijat ovat alkaneet etsiä aktiivisemmin vähemmän haittoja aiheuttavia vaihtoehtoja tupakoinnille. Nikotiinittomat, kertakäyttöiset sähkötupakat tarjoavat todella laajan valikoiman erilaisia makuja ja niiden avulla on myös helppo päästä eroon tupakan epämiellyttävistä hajuista ja myös haittojen aiheuttamisesta toisille passiivisen tupakoinnin muodossa.

Nikotiinittomat vapet tupakoinnin lopettamisen apuna

Vaikka jo tuhannet suomalaiset ovat päässet eroon tupakasta nikotiinipussien avulla, joidenkin kohdalla pinttynyt tapa tupakoinnista on todella tiukassa. Samoin kuin vahvoja nuuskamerkkejä käyttänyt nuuskaaja huomaa pärjäävänsä hyvin pienemmälläkin nikotiiniannoksella, kun tuote on muuten kunnossa, myös tupakoitsija voi voi korvata tupakointiin liittyviä tapojaan jopa täysin nikotiinittomilla tuotteilla.

Onko sähkötupakassa haitallisia aineita?

Tutkimukset sähkötupakasta ovat hyvin yksimielisiä siitä, että sähkötupakan käyttäminen ei ole täysin riskitöntä, mutta riskejä ei voi edes verrata tupakoinnin aiheuttamiin terveysriskeihin. Erään lääkärijärjestön arvion mukaan sähkötupakan terveysriskit ovat korkeintaan viisi prosenttia tupakoinnin aiheuttamista riskeistä. Sähkötupakan eli vapen käytössä ei tapahdu palamista, joten vapea käyttäessä ei myöskään synny palamistuotteita, kuten tervaa ja häkää. Nikotiiniton, kertakäyttöinen vape ei luonnollisestikaan myös sisällä lainkaan nikotiinia.

Voiko kuka tahansa tilata nikotiinittomia vapeja?

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi tilata nikotiinittomia, kertakäyttöisiä vapeja Suomeen. Ikäraja vape -tuotteiden ostamiselle on 18 vuotta. Kaupoissa, jotka myyvät myös nikotiinia sisältäviä sähkötupakoita, kannattaa olla tarkkana, sillä nikotiinia sisältäviä vape -tuotteita ei saa tilata Suomeen. Kaikki Happyjuicen valikoimassa olevat vape -tuotteet ovat täysin laillisia tilata, joten voit tehdä tilauksesi meiltä täysin turvallisesti.

Onko kertakäyttöinen vape ja sähkötupakka sama asia?

Käytännössä kyllä. Kertakäyttöinen tarkoittaa sitä, ettei tuotetta voi ladata tai täyttää uudella nesteellä sen loputtua. Kertakäyttöisiä vapeja löytyy erikokoisilla kapasiteeteilla, esimerkiksi kaupassamme olevat Hart Vape nikotiinittomat sähkötupakat kestävät jopa yli 700 puffin verran.

Mikä on paras sähkötupakka maku?

Makuasioista riiteleminen on helppoa, mutta turhaa. Kertakäyttöisissä nikotiinittomissa vape -tuotteissa on olemassa niin valtava määrä erilaisia makuja, että on lähes mahdoton vastata siihen, mikä olisi paras sähkötupakka maku. Valikoimastamme löytyvä Hart Vape on kuitenkin kertonut, että heidän valitsemansa 9 makua perustuvat siihen, mitkä ovat datan mukaan parhaiten myyvät makuvaihtoehdot Euroopassa. Ehkäpä siis vaikkapa Hart Vapen Watermelon Ice tai Blueberry Ice voisi olla paras sähkötupakka maku. Testaamalla muutamaa eri makua homma helpottuu huomattavasti!

Onko sähkötupakka / vape hinta kallis?

Jos vertaa sähkötupakan hintaa tavalliseen tupakointiin, ei kertakäyttöinen vape ole kallis. Riippuen siitä, minkälaisia puffeja vapesta höyryttelee, voi yksi kertakäyttöinen Hart Vape esimerkiksi riittää yhtä kauan, kuin 50 tavallista savuketta. Jopa 1500 puffiin riittävä Elfbar taas voi kestää jopa yli sadan tavallisen savukkeen verran.

Mistä ostaa nikotiiniton vape?

Happyjuice.eu valikoimasta löydät suosituimmat nikotiiniton vape -tuotteet, aina edullisella hinnalla! Nikotiinittoman vapen tilaaminen netistä on helppo, nopea ja edullinen tapa kertakäyttöisen sähkötupakan hankinnalle.

Voiko netistä tilata uudelleen täytettäviä nikotiinittomia vapeja?

Ei voi. Tupakkalaissa mainitaan seuraavasti: vaikka valmistaja ilmoittaisi laitteen olevan tarkoitettu vain nikotiinittoman nesteen kuluttamiseen, laite katsottaisiin kuitenkin sähkösavukkeeksi, jos se ominaisuuksiensa puolesta soveltuisi myös nikotiininesteen höyryttämiseen. Sen sijaan kertakäyttöinen, nikotiinittomalla nesteellä täytetty laite ei täytä tupakkalaissa olevaa sähkösavukkeen määritelmää.

Kuten nikotiinipussien tilaaminen Suomeen, myös nikotiinittomien vape -tuotteiden tilaaminen Suomeen on helppoa, nopeaa ja ennenkaikkea täysin turvallista, kunhan käytät vastuullista ja luotettavaa verkkokauppaa kuten Happyjuice.eu. Voit tilata mitä tahansa Happyjuicen tuotteita täysin laillisesti Suomeen. Tilauksesi toimitetaan nopeasti ja luotettavasti smartpostin avulla noin 2 – 5 päivässä. Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää tuotteista, asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.