Tupakoinnin lopettaminen - Nikotiinipussit netistä Suomeen

Tupakoinnin lopettaminen

Lopeta tupakointi

Tupakoinnin lopettaminen voi olla ja usein onkin piinallista puuhaa. Apuvälineitä on lukemattomia ja moni onkin jo kokeillut kaikkea mahdollista. Löytyy nikotiinipurukumia, nikotiinisuihketta, pastilleja, reseptilääkkeitä, inhalaattoria ja vaikka mitä.

Nikotiini annospussit ovat tällä hetkellä, jos ei tehokkain, niin ainakin suosituin tupakoinnin lopettamisen väline. Meidän koko nikotiinipussit.com porukka on vanhoja tupakoitsijoita, joilla tupakointi on jäänyt jo menneisyyteen. Kokeilimme nikotiinipurkkaa, joka aiheutti närästystä ja leukojen puutumista.

Tupakointi ei kuitenkaan jäänyt. Sähkötupakka oli todella tehokas lopettamisen väline, kunnes Suomen virkamiehet päättivät, että iso raavas mies ei voi tykätä mansikan mausta. (Mitä helvettiä?) No sähkösavukkeiden ja nesteiden nettitilaamiseen tuli Suomelta kielto ja samalla vaihtoivat taas tuhannet nikotiiniriippuvaiset takaisin huomattavasti myrkyllisempään tupakkaan, kuten myös allekirjoittanut.

Uusia tuulia tupakoinnin lopettamiseen

Tupakka paloi taas käryten parin vuoden ajan, kunnes markkinoille alkoi rantautumaan tupakattomia nikotiininuuskia, nikotiinipusseja. Aiemmin emme olleet laisinkaan nuuskanneet yhtä tiimiläistämme lukuun ottamatta, mutta näiden mahtipussien avulla tupakoinnin lopettaminen onnistui laakista ja samoin tämä meidän nuuskaajakin pääsi eroon nuuskasta.

Erona perinteiseen nuuskaan näissä tupakattomissa nikotiinipusseissa on tietysti tupakan puuttuminen, valkoinen väri ja mikä parasta pienempi koko. Nikotiinipusseja käyttäessä hampaat eivät värjäydy, henki ei käy haisemaan, pussit eivät valuta pahaa makua suuhun ja ne ovat huomaamattomia käyttää. Ennen niin piinaavilta tupakoitsijoille tuntuneet lentomatkat sujuvat nyt paljon maltillisemmin, ei v-tuta pussi huulessa.

Me emme ole lääkäreitä tai asiantuntijoita, mutta omiin kokemuksiimme vahvasti nojaten, voimme suositella jokaista ainakin kokeilemaan ja testaamaan, ehkä tämä on juuri sinulle oikea keino lopettaa tupakointi?

Nikotiinipussien tilaaminen

Nikotiinipussivalikoimamme löydät Nikotiininuuskat

Kehittelemme paraikaa uusia makuja, kuten tervaleijona ja salmari, nämä meille suomalaisille on maistuneet iät ja ajat. Uudet maut saadaan toivottavasti vielä tämän vuoden (2020) aikana valikoimiin. Nyt valikoimissa on 4 terhakkaa makua: FROST – Raikas jääminttu, SNOWFLAKE – Minttu, meloni, pomegranaatti, PERMAFROST – Minttu, mustikka ja AVALANCHE – Omena, minttu

Kaikki tarjoamamme nikotiininuuskat ovat alle 4mg/pussi ja näin täysin laillisia tilata Suomeen, voit lukea lisää aiheesta, toisesta bloggauksestamme TÄSTÄ, tai sitten tullin sivuilta TULLI.FI

Ovatko nikotiinipussit yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka?

Ei ole. Nikotiinipusseissa on noin 99% vähemmän myrkkyjä kuin tupakassa tai nuuskassa.

Kuinka kauan kestää että pääsen eroon tupakasta nikotiinipusseilla?

Tämä riippuu aivan kokonaan ihmisestä. Jotkut ihmiset ovat huomanneet että ovat päässeet irti tupakasta kokonaan jopa päivissä. Joillakin ihmisillä saattaa mennä esimerkiksi kuukausi ennen kuin tupakointi loppuu kokonaan.

Kuinka nopeasti tupakoinnin lopettamisen vaikutukset näkyvät?

Ensimmäisinä päivinä
kemikaalit ja myrkyt alkavat poistumaan kehosta.

Muutaman viikon sisällä
Verenkiertoelinten ja keuhkojen toiminta paranee
Fyysinen suorituskyky paranevat huomattavasti

Muutaman kuukauden päästä
yskä ja limaneritys lievittyvät
Keuhkojen toiminta paranevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *