Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen - Nikotiinipussit netistä Suomeen

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Nikotiinipussit Suomeen

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä Suomeen

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on laillista tietyin edellytyksin. Nikotiinipussi ei saa sisältää tupakkaa ja tuotteen nikotiinipitoisuus tulee olla alle 4mg per annospussi. Tuotteen tulee myös tulla Suomen rajojen ulkopuolelta, jotta se lasketaan itsehoitotuotteeksi. Tarkemmin vielä ETA-alueelta, eli et voi tilata nikotiininuuskaa esim. Yhdysvalloista, tämä laskettaisiin automaattisesti lääkeaineeksi.

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen täysin laillista

Suomen tulli on määritellyt tarkat raamit, joiden mukaan nikotiinipusseja voi tilata Suomeen ja Nikotiinipussit.com sivusto noudattaa niitä raamatullisen tarkasti. Kaikki ICE nikotiini annospussit, joita sivustoltamme löydät ovat nikotiinipitoisuudeltaan alle 4mg/annospussi, tarkalleen ottaen 3,6mg.

Usein nikotiininuuskapurkeissa ei ole edes mainittu nikotiinipitoisuutta ja tilaaminen voi olla kuluttajalle haastavaa, kun riittävää tietoa ei ole saatavilla. Tämä altistaa kuluttajan kohtuuttoman suuren riskin äärelle ja kuluttaja saattaakin tietämättään tilata liian korkealla nikotiinipitoisuudella varustettuja nikotiinipusseja ja täten syyllistyä lääkeainerikkomukseen. Tämän takia on erittäin tärkeää, että et tilaa nikotiininuuskaa epäilyttäviltä ulkomaisilta sivuilta.

Nikotiinipussit.com sivusto toimii ETA-alueen sisällä ja sivustomme estää sinua rikkomasta 108 rasian maksimimäärää, joka lasketaan 3kk itsehoitotuotteen maksimirajaksi. 

Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamisen tukena

Nikotiinipussit korvaushoitona tupakoinnin lopettamisessa on todettu todella tehokkaaksi keinoksi lopettaa tupakointi. Suomessa nikotiiniannospussit ovat jo ohittaneet myynnillisesti perinteiset nikotiinipurukumit ja muut korvaushoidot. Voidaan täten olettaa, että nikotiinipussista on tullut, jos ei tehokkain, niin ainakin suosituin tupakoinnin lopetukseen suunniteltu tuote.

Mikäli haluat lisää tietoa tupakoinnin lopettamisesta, tai tarjoamistamme nikotiinipusseista, otathan rohkeasti yhteyttä ja ylivertainen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tiimissämme on pitkän linjan nikotiinialan ammattilaisia, väitämme, että tiedämme likipitäen kaiken nikotiiniin liittyvän ja meille on kunnia-asia tehdä Suomesta savuton vuoteen 2030 mennessä. Tehdään siis Savuton Suomi 2030 hanke mahdolliseksi yhdessä.

Mikäli, et meihin usko, niin ota vielä varmistus Suomen tullin sivuilta, tilaaminen verkkokaupastamme on täysin laillista. Katso tullin ohjeistus TULLI.FI

Ale!

ICE - Nikotiinipussit

ICE nikotiinipussi – Guavalava

4,50 sis. alv
5,90 sis. alv
Ale!

DOPE - Nikotiinipussit

Dope nikotiinipussi – Lime Smash

5,50 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Ale!
UUTUUS!!!
14,90 sis. alv
Ale!
UUTUUS!!!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Kuinka monta nikotiinipussi kiekkoa voin tilata suomeen?

20 kappaleen kiekkoja jotka ovat 4mg vahvuisia, voit tilata laillisesti 108 kappaletta kerralla.

Voinko tilata vahvempia kuin 4mg nikotiinipusseja netistä kotiin?

Et saa laillisesti tilata vahvempia kuin 4mg nikotiinipusseja Suomeen.

Voinko tuoda ulkomailla käydessäni vahvempia nikotiinipusseja Suomeen laukussani?

Voit laillisesti viedä Suomeen 4mg vahvuisia nikotiinipusseja laukussasi. Jos sinulla on vahvempia kuin 4mg nikotiinipusseja mukana ja jäät siintä tullille kiinni, voidaan sinua syyttää lääkeaine rikkomuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *