Miljoona tilausta! Vain meiltä – vain teille!

Nikotiinipussit.com verkkokauppa koki tällä viikolla historiallisen hetken, kun toimitimme asiakkaallemme verkkokauppamme historian miljoonannen tilauksen! On kulunut lähes tarkalleen neljä vuotta siitä, kun kauppaamme kilahti ensimmäinen tilaus kesäkuussa 2020. 

Alkumatka

Nikotiinipussit.com verkkokauppa avattiin kesäkuussa 2020 ja saman kuukauden aikana saimme jo toimittaa ensimmäiset tilaukset asiakkaillemme. Tuolloin valikoimastamme löytyi ainoastaan nyt jo kaupastamme poistuneet ICE-nikotiinipussit. 

Kiinnostus nikotiinipusseja kohtaan oli valtavaa heti alusta saakka ja tehtäväksemme muodostuikin mahdollisimman laadukkaan ja monipuolisen nikotiinipussivalikoiman saattaminen asiakkaidemme saataville. Pian valikoimaamme saatiinkin todellinen hittituote, kun esittelimme kaupassamme uudet, suorastaan mullistavat DOPE nikotiinipussit. 

DOPE nikotiinipussien esittelemä DOPE Rush teknologia tarjosi nopean ja terävän ensipuraisun nikotiinia ja siitä tulikin nopeasti todella suosittu vaihtoehto perinteisen nuuskan käyttäjille.

Matkalla miljoonaan tilaukseen

Nikotiinipussimarkkinat alkoivat kasvamaan ja nikotiinipussit.com otti nopeasti paikkansa Suomen suosituimpana alan verkkokauppana. On tultu pitkä matka siitä, kun valikoimasta löytyi pari brändiä ja muutama makuvaihtoehto. 

Valikoimassamme on ollut neljän vuoden aikana yli 20 maailman huippubrändiä ja kymmeniä, ellei satoja upeita makuvaihtoehtoja, jokaiselle jotain. Nyytti, Biitti, unohtamatta maailman jäätävintä nikotiinipussia Denssiä. 

Kun Fimea muutti tulkintaansa nikotiinipussien määrityksestä ja avasi mahdollisuuden myös yli 4mg nikotiinipussien kaupalle 4.4.2023, olimme myös tuolloin hereillä ja heti valmiina palvelemaan asiakkaitamme myös vahvempien nikotiinipussien tarpeisiin. 

Asiakkaidemme menestystarinat

Olemme saaneet vuosien varrella satoja viestejä ja tarinoita asiakkailtamme, kuinka tuotteemme ovat auttaneet heidät irti tupakasta tai perinteisestä nuuskasta. Vaikka nikotiinipussit eivät olekaan varsinainen nikotiinikorvaushoitotuote, olemme lukeneet näitä viestejä ja tarinoita erityisellä lämmöllä. Lainaankin tähän otteen viimeisimmästä asiakkaamme lähettämästä menestystarinasta:

Ensimmäisen kerran yritin lopettaa yläasteella vedettyäni aktiivisesti röökiä jo pari vuotta. Sepä ei sitten onnistunutkaan kun kaveriporukassa kaikki poltti niin jo paineen takia yritys jäi lyhyeen. 26 vuotta sitä röökiä tuli sitten vedettyä yhteensä. Nikotiinipurkat ja jopa reseptilääke Champix oli kokeilussa mutta aina sitä tupakinvetoon palasi ennemmin tai myöhemmin. Nyt tämän vuoden tammikuussa täytettyäni 36 ajattelin että koitanpa näillä nikotiinipusseilla lopettamista kun pussit olivat mukavasti pienempiä kuin normaali nuuska, joka omasta mielestä näytti muiden huulissa vähän hölmöltä pullottaessaan ja estäessään hymyilyn. Kun sitten vedin viimeisen tupakin askista, ja seuraavan kerran nikotiinia tarvitessani heitinkin slim-pussin huuleen, huomasinkin ilokseni ettei tupakkaa enää tehnytkään mieleni, eikä ole sen jälkeen tehnytkään, vaikka vaimo edelleen tupakoi.
Jaakko
Jaakko lähetti meille tarinansa nikotiinipusseista!

Kiitos asiakkaillemme

Tärkein asia meille, olette te, rakkaat asiakkaamme! Kuten esimerkiksi Nyytti nikotiinipussien sivutarrasta on luettavissa, meitä on ohjannut ajatus: Vain meiltä – vain teille. Tiedämme, että tyytyväinen asiakas palaa takaisin, ja siksi olemme pyrkineet tekemään kaikkemme tarjotaksemme asiakkaillemme verkkokaupan joka tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat tuotteet, nopeita ja luotettavia toimituksia ja nopeaa reagointia mahdollisiin reklamaatiotilanteisiin. Kaupan, joka aidosti ajattelee asiakkaitaan aina tuotekehityksen innovaatioista postin noutopisteeseen saakka. 

Vielä kerran miljoonat kiitokset teille miljoonasta tilauksesta ja muistutus siitä, että voit tilata nikotiinipusseja edullisesti ennen verouudistusta vielä sunnuntai-iltaan saakka, ja luonnollisesti palvelemme teitä parhaalla mahdollisella tavalla myös verouudistuksen jälkeen!

Muistakaa myös Helsingissä liikkuessanne käydä tutustumassa kivijalkamyymäläämme Helsingin Yliopiston metroasemalla!

Terveisin Nikotiinipussit.com tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *