Nikotiinipussit.com – Black Friday 2020

Nikotiinipussit.com Black Friday

Nikotiinipusseilla vietetään tietysti myös kaikkien verkko-ostosten herkkupäivää Black Fridayta! Vuoden suurimmat hintahulinat ovat nyt täällä! Black Friday, (suom. Musta perjantai) juontaa juurensa Philadelphiasta 50-60 luvulta, jolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi, johtuen vilkkaasta liikenteestä, joka työllisti poliisia. Myöhemmin termi ja sen merkitys on muokkautunut ja monelle kaupalle Black Friday tarkoittaakin joulumyyntien alkamista. Tammikuusta alkaen on tehty tappiota, tai kitkuteltu Black Fridayhin asti ja voitto tehdään Black Fridaysta alkaen.

Black Friday Suomessa

Black Friday ei ole Suomessa ollut vielä kauaa tarjolla, vuonna 2011 Black Friday alennusta käytettiin ensimmäisen kerran kuuluisan rallikuskin Marcus Grönholmin pyörittämässä kauppakeskus Strandissa Inkoossa. Vuonna 2012 Marcus rekisteröi patentti- ja rekisterihallituksessa Black Friday nimen MG Properties perheyhtiölleen. Joissain kaupoissa Black Friday on levinnyt jo koko viikon kestäväksi alennuspläjäykseksi ja jatkoa seuranneella Cyber Mondaylla. Etenkin tuo Cyber Monday on kehittynyt verkkokauppojen suurimmaksi alennuspäiväksi, tai ainakin alennusten jatkopäiväksi. Liki kaikki suomalaiset tietävät Black Fridayn ja suomalaiset ryntäävätkin innolla ostoksille, osa varmasti tekee joululahja-ostoksetkin jo ennakkoon Black Fridayna. Uudenvuoden lupausta voi käydä miettimään jo tässä vaiheessa, josko lopettaisit tupakoinnin tänä vuonna OIKEASTI?

Nikotiniipussien Black Friday

Tämähän on meidän ensimmäinen Black Friday ja nyt se on LIVENÄ! Valmistauduimme hyvin Black Fridayta varten, tavaraa on varasto pullollaan ja SE EI TULE LOPPUMAAN KESKEN! Olemme olleet todella tiiviissä yhteistyössä ICE nikotiinipussien valmistajan kanssa ja kuunnelleet herkällä korvalla asiakkaitamme. ICE päivitti brändinsä ilmeen vaihtamalla etiketit, sekä purkin. Samalla nimet vaihtuivat, nyt Snowflake on Mountain Melt ja Avalanche on Glacier Breeze. Uudistukset eivät jääneet tähän! Pussin laatua on parannettu, linjastolle lisättiin laatuvahteja, sekä painovahteja. Laatu on huomattavasti parempi, kuin aiemmin ja pussien tasaisuus on aiempaa parempi. Eikä siinä vielä kaikki! Makua on lisätty todella paljon niin Frostiin, Permafrostiin, Snowflakeen, kuin Avalancheenkin. Maista ja ihastu!

Katso Nikotiinipussien arvosteluita asiakkailtamme:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *