Juhannustaikoja nikotiinipussit.com tapaan

Juhannustaikoja ja sopiva nikotiinipussi juhannukseen

Suomalaisille niin rakas ja tärkeä keskikesän ja valon juhla, juhannus, on jo aivan ovella. Tähän yöttömän yön karkeloon, jota alun perin vietettiin Ukon juhlana sadon ja hedelmällisyyden varmistamiseksi, liittyy paljon ikiaikaisia perinteitä ja taikoja.

Nikotiinipussit.com käy pilke silmäkulmassa läpi muutamia tärkeimpiä juhannusperinteitä ja ehdottaa muutamia uusiakin taikoja uskollisten asiakkaidemme juhannusta piristämään!

Tärkeintä juhannuksena on kuitenkin muistaa kaksi asiaa: Pidetään pää pinnalla ja pussit suussa – siis poltetaan juhannuskokkoja tupakan sijaan ja muistetaan AINA vesillä liikkuessa pelastusliivit.

Juhannuskokko

Juhannuskokkoja on poltettu Suomessa 1900-luvun alusta asti. Tämä isojen nuotioiden polttaminen on perusteltu milloin auringon palvomisella ja milloin pahojen henkien torjunnalla. Joskus kokkojen polttamista on taas harrastettu sillä silmällä, että tulevalla satokaudella tulee ennätysmäärät viljaa, eläimet lisääntyvät villisti ja sitä kautta isäntäväki pääsee nauttimaan ennennäkemättömästä menestyksestä ja rikkauksista. Niin tai näin, kokot ja kulmakarvat palavat tänäkin juhannuksena ja monen kokon ympärillä kiskotaan juhannussimaa railakkaasti ilakoiden.

juhannuskokolle DOPE Ice Cool nikotiinipussi

Juhannuskokolle sopiva nikotiinipussi on tietenkin ihanasti viilentävä DOPE Ice Cool.

Juhannussalko

Juhannussalkojen pystyttäminen on ollut juhannusperinne lähinnä Ahvenanmaalla ja suomenruotsalaisella rannikkoalueella. Juhannussalko isketään pystyyn keskelle pihamaata, koristellaan kukilla ja lehdillä, ja sitä siinä sitten porukalla ihmetellään. Mitä pihalla komeasti seisova juhannussalko sitten kuvanneekaan, salon pystytys on ilmeisesti kuulunut jonkinlaiseen hedelmällisyysriittiin.

juhannussalon pystytykseen sopiva nikotiinipussi on PAZ Cool Mint

Juhannussalon pystytysprojektiin sopiva nikotiinipussi on kiihottavan raikas PAZ Cool Mint.

Juhannussauna

Kun salko on saatu juhlakuntoon, on aika painella juhannussaunaan! Mikäpä olisikaan virkistävämpää, kuin kesähelteellä punahehkuun lämmitetyllä harvian kiukaalla varustettu rantasauna? No, tietenkin saunavasta, tai jossain päin Suomea myös saunavihdaksi kutsuttu lyömäväline.

Kesällä Suomessa lomailevat ulkomaanserkut katselevat huulet pyöreinä raavaiden miesten pieksevän toisiansa punakat naamat irvessä pihakoivuilla sata-asteisessa saunassa, voimakkaasti kiroillen ja kaariryypyillä kossua naukkaillen. Se on juhannus nyt!

juhannussaunan päälle sopiva nikotiinipussi on ICE Permafrost

Juhannussaunan päälle toimiva nikotiinipussi on mehukas ICE Permafrost.

Juhannustaikoja

Juhannukseen on kuulunut – ja kuuluu edelleenkin lukuisat juhannustaiat. Entisaikojen juhannustaikurit tekivät temppujansa varsin ymmärrettävin motiivein; taikojen tarkoitus oli nimittäin tuoda tuiki tärkeää naimaonnea tulevalle kesälle. Jos ei pelkkä satunnainen naimaonni kiinnostanut, rohkeimmat saattoivat lukea loitsujansa nähdäkseen tulevan puolisonsa. Valitettavasti juhannussaunomisen jäätyä niin sanotusti hieman päälle, moni liian kauaksi aikaa muniaan pesemään jäänyt saunamies näkikin tulevan puolisonsa sijaan menevän puolisonsa.

Nikotiinipussit.com suosittelee kokeilemaan tänä juhannuksena muutamia uusia temppuja. Näiden juhannustaikojen teho on taattu!

TAIKA 1 – uskomaton jenkki!

Kun juhannusyönä lataat uuden PAZ Spearmint nikotiinipussin yläpeltiin ja käyt halaamassa lähintä koivua, alkaa suussasi maistumaan vanha kunnon vihreä jenkki! (Toimii myös muuna ajankohtana ja ilman koivun halaamista, mutta juhannus!)

PAZ Spearmint ja täydellinen vihreän jenkin maku on heti ensimmäisten tilauksien jälkeen livahtanut jo monen asiakkaamme ykkössuosikiksi! Esimerkiksi legendaarinen Armoa isille on hehkuttanut tätä uutuutta uutena lempparinaan.

Nikotiininuuska PAZ Spearmint

TAIKA 2 – jäätävä poraus!

Kun juhannuspäivän aamuna jostain syystä heräilet tukka pystyssä naapurin heinäpellosta, otapa ja tarjoile hieman kuivakasta suusta huolimatta ylähuuleen ICE Freeze Reaper pussukka.

Tällä pikku kikalla ei varsinaisesti mitään uutta morsianta maisemiin ilmaannu, mutta ICE Freeze Reaperin poraus on kuin juhannustaikaa. Jäätävä minttu yhdistettynä chilin poltteeseen toimii käsittämättömän hyvin!

ICE Freeze Reaper vai Nicotinell
ICE Freeze Reaper uutuus

TAIKA 3 – makea yllätys!

Jos eksyt juhannuksena ihmisten ilmoille, vaikkapa juhannustansseihin, ja horisontissa siintää aiemmin taikomasi tuleva puolisoehdokas, ennen ensisuudelman ehdottelua raikkaan hengityksen ja joviaalin käytöksen takaa DOPE Ice Mango! Tällä tempulla voi olla pitkälle kantavat tulokset!

Ice Mango on monelle kesän ykköspussi, ihanasti viilentävä makeahko mango sopii kesään kuin juhannussalko mökin pihaan!

Dope Ice Mango tupakaton nuuska 4mg

Näiden perinteiden ja taikojen myötä nikotiinipussit.com toivottaa kaikille oikein hyvää ja turvallista juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *