DOPE nikotiininuuska uutuus Lime Smash ja DOPE KESÄALE!

Dope nikotiininuuska uutuus Lime Smash

Heinäkuu alkaa helteisten kelien lisäksi hienoilla uutisilla suositulta nikotiininuuskavalmistaja DOPElta! Kauan odotettu ja ajan kanssa huippuunsa viritetty uusi DOPE nikotiininuuska, LIME SMASH on saapunut myyntiin!

Uuden tuotteen kunniaksi laitoimme kaikki DOPE pussit erikoistarjoukseen, vain 4.50€ per kiekko!

DOPE KESÄALE tarjous on voimassa 11.7.2021 saakka.

DOPE nikotiininuuska

DOPE nikotiinipussit ovat supersuosittuja ja keikkuneet myydyimpien tuotteiden listalla heti julkaisustaan asti. Miksi juuri DOPE nikotiininuuska on niin suosittu?

  • DOPE RUSH instant kick technology

DOPE nikotiininuuska on ”nikotiinipotkun” eli suomessa tuttavallisemmin porauksen kuningas. DOPE on kehittänyt RUSH instant kick -teknologian, jonka turvin DOPE nikotiininuuska poraa välittömästi ja tuntuvasti heti sillä sekunnilla kun olet heittänyt DOPE säkin yläpeltiin.

  • Muhkea pussi

DOPE nikotiinipussin paino on 0.7 grammaa, joka on 0.2 grammaa normaalia pussia suurempi. Muhkea ja hyvälaatuinen pussi yhdistettynä edellä mainittuun ja paljon kiitosta saaneeseen poraukseen, on selvästi tehnyt lähtemättömän vaikutuksen Suomalaisiin nikotiininuuskan käyttäjiin. Dope on yksinkertaisesti täydellinen tuote!

  • 10 % enemmän pusseja

DOPE kiekoista löytyy 22 maistuvaa nikotiinipussia, eli 10 % enemmän pusseja kuin muiden valmistajien kiekoissa! Siis samalla rahalla enemmän tavaraa, kuitenkaan laadusta tinkimättä, ketäpä sellainen kauppa ei kiinnostaisi.

  • Nopea toimitus ja luotettava kauppapaikka

DOPE nikotiininuuska on myynnissä nikotiinipussit.com verkkokaupassa, joka on tunnettu salamannopeasta ja osaavasta asiakaspalvelusta, kovista tarjouksista ja nopeasta toimituksesta! Nikotiinipussit.com kaupan valikoimasta löydät ainoastaan Suomessa täysin laillisia tuotteita!

  • Suositut maut

DOPE nikotiininuuskaa on ollut jo kauan saatavilla kolmella eri makuvaihtoehdolla, ja nyt uuden DOPE Lime Smash lanseerauksen myötä DOPE tuoteperhe on neljän mahtavan makupommin vahvuinen:

DOPE Freeze: Voimakas mentholi erittäin jäätävällä tuntumalla.

Dope Freeze 4mg nikotiinipussi

KÄYTÄ DOPE KESÄALE TÄSTÄ!

Kaikki dope nikotiininuuskat 4.50€ / kiekko 11.7.2021 saakka!

DOPE Ice Cool: Raikas mentholin ja eukalyptuksen sekoitus

Dope ice cool nikotiinipussi

DOPE Ice Mango: Mehevä jäinen mango

Dope Ice Mango nikotiinipussi 4mg

UUTUUS DOPE Lime Smash täydentää DOPE valikoiman!

Dope Lime smash nikotiininuuska

Limen kevyt makeus, raikas minttu ja pieni kirpeys yhdistettynä DOPEn aina varmaan suutuntumaan, tekee Lime Smashista varmasti yhden suosituimmista nikotiininuuskista!

Sitruksinen lime on ollut yksi toivotuimmista nikotiininuuska makuvaihtoehdoista jo kauan, ja onneksi juuri DOPE oli se valmistaja, joka otti kopin kansan toivomuksesta. Limen ja mintun yhdistelmä toimii täydellisesti juuri DOPEn hieman tavallista muhkeamman pussin kanssa ja tässä pussissa riittää makua ja tuntumaa pitkäksi aikaa!

Dope nikotiininuuska tarjous

Nikotiininuuskan avulla eroon tupakasta

Nikotiininuuska on tällä hetkellä suosituin keino tupakoinnin lopettamisessa Suomessa. DOPEn kaltaiset mestarillisesti valmistetut tuotteet ovat omiaan saamaan yhä useamman ja useamman tupakoitsijan ja nuuskaajan vaihtamaan nikotiinitottumuksensa tupakattomiin vaihtoehtoihin.

Jos et ole vielä kokeillut nikotiininuuskaa, jätä suosiolla kaupoista saatava Zonnic nikotiininuuska väliin ja aloita suoraan laadukkaammilla nikotiininuuskatuotteilla valikoimastamme! Vaikka tuotteemme eivät olekaan lääkkeitä, jo tuhannet Nuuskakairan tukusta Haaparannasta nuuskaa kärränneet Suomalaiset nikotinistit ovat saaneet vaihtaneet nuuskan käyttämisen tupakattomiin nikotiinipusseihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *