Pablo nuuska - Nikotiinipussit netistä Suomeen

Pablo nuuska

Pablo nuuska

Pablo nuuska on yksi markkinoiden vahvimmista nikotiininuuska tuotteista. Ruotsalaisen NGP empiren valmistamassa Pablo ice cold ja Pablo x-ice cold nuuskassa on moninkertainen määrä nikotiinia verrattuna laillisesti suomeen tilattaviin nikotiininuuska tuotteisiin.

Pablo nuuska

Mikä Pablo nuuska?

Pablo nuuska on Ruotsissa valmistettu erittäin vahva ja äärirajoille viety nikotiininuuska. Pablon kiekko on tehty houkuttelevaksi ja designilla viitataankin suoraan edesmenneeseen Columbialaiseen huumeparoni Pablo Escobariin.

Monessa tuote selostuksessa mainitaankin että Pablo nuuska sopii vain ”pahoille/koville tyypeille”.

Kyseisen maininnan jälkeen kerrotaan myös että Pablo nuuskan käyttö on käyttäjän omalla vastuulla. Tämäkin jo kertoo tuotteen äärirajoille viennistä.

Pablo nikotiininuuska

Pablo on Ruotsalaisen yhtiön työstämä nikotiininuuska joka on valmistettu laadukkaasti. Pussi on kestävän oloinen ja kiekon ulkonäkö onkin miellyttävä. Siihen jäävätkin oikeastaan Pablo nikotiininuuskan hyvät ominaisuudet.

Miltä Pablo Ice cold maistuu?

Pablon haju on erittäin terävä ja päällekäyvä. Emme sanoisi sitä ollenkaan houkuttelevaksi. Pablon jos laittaa ylähuuleen sen porauksen, nikotiinin määrän sekä liioitellun suutuntuman kyllä huomaa.

Monikaan pitkäaikainen nuuskan/nikotiinituotteiden käyttäjä ei pysty pitämään ensimmäisillä kerroilla Pablo Ice cold nikotiininuuskaa huulessa kovinkaan pitkään.

Maku Pablossa ei ole myöskää mikään erityisen hyvä. Esimerkiksi ICE Frost vie voiton Pablosta erittäin helposti.

Kuinka paljon Pablo nuuska sisältää nikotiinia?

Pablo nuuska sisältää tuoteselostuksien mukaan vahvimmillaan 50mg/g nikotiinia, joka on erittäin suuri määrä. Tällöin yhdessä nikotiinipussissa on n. 25mg nikotiinia.

Pablo nuuskan nikotiinipitoisuus

Nikotiinimyrkytyksen riski onkin uudelle Pablo nuuskan käyttäjälle todella suuri, varsinkin jos ei ole käyttänyt mitään nikotiinituotteita aikaisemmin.

Kannattaako minun lopettaa tupakointi Pablo nuuskalla?

Jos saat jostain Pabloa käsiisi niin tupakoinnin lopettaminen todennäköisesti onnistuu kyseisellä tuotteella, mutta emme sitä suosittele kokeilemaan.

Ensimmäisenä voit joutua vaikeuksiin tuomalla Suomeen tätä erityisen vahvaa tuotetta. Myöskin kannattaa olla selvillä nikotiinipussien tuonti rajoituksista, ennen kuin päätät Pablo nuuskaa hankkia.

Jos alat käyttämään vakituisesti Pablo nuuskaa sinun tulee myös huomioida nikotiini toleranssin kasvu.

Jos Toleranssisi nikotiiniin nähden on sillä tasolla että käytät päivittäin suuria määriä kyseistä nikotiininuuskaa, vaarana on se että et saa miedommista ja laillisesti Suomeen tilattavista tuotteista tyydytystä nikotiinin himoosi.

Tällöin myös nikotiinituotteiden lopettaminen tulee olemaan erittäin vaikeaa. koska nikotiini toleranssi on kasvanut jopa suuremmalle tasolle kuin tupakoidessasi tai nuuskatessasi.

Pablo Ice cold Suomesta

Pablo Ice cold tai muita Pablo nikotiininuuskia ei ole mahdollista tilata laillisesti Suomeen tai ostaa esimerkiksi lähikaupoista samoin kuin Zonnic annospusseja.

Pablo nuuskaa on myynnissä ulkomaisissa nettikaupoissa sekä joissakin ulkomailla sijaitsevissa erikoisliikkeissä.

Vaihtoehtoja Pablon tilalle

Suosittelemmekin lopettamaan tupakoinnin tai nuuskaamisen miedommilla ja turvallisilla tuotteilla.

Erinomaisia ja vahvemman tuntuisia tuntuisia tuotteita ovat esimerkiksi ICE Frost, Dope Ice cool ja PAZ Cool mint. Erilaisia makuja löytyy moneen lähtöön joten varmasti löytyy jokaiselle jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *