Zonnic

Zonnic nikotiinipussit

Mikä Zonnic?

Zonnic mint on ensimmäinen Suomen markkinoille saaapunut nikotiininuuska. Zonnic nikotiinipusseja myydään lähes jokaisessa kaupassa ja kioskissa muiden nikotiinikorvaushoitotuotteiden, kuten nicotinell ja nicorette ohella. Zonnic mint – jauhe suuonteloon, pussi -tuotteita saa myös apteekista.

Zonnic mint nikotiinipusseja on saatavilla 2 mg ja 4 mg nikotiinipitoisuuksilla ja ne ovat tarkoitettu tupakoinnin lopettamisen apuvälineeksi. Zonnic annospussi on itsehoitolääke ja se ei sovellu alle 18 vuotiaille, eikä ole tarkoitettu huvikäyttöön.

Nikotiiniannospussien lisäksi Zonnicin valikoimasta löytyy myös suusuihke, jonka suosio ei kuitenkaan ole yltänyt lähimainkaan nikotiinipussien tasolle.

Nikotiini on Suomen myydyin lääke

Nikotiini on noussut Suomen myydyimmäksi lääkeaineeksi, ohittaen myyntimäärissä esimerkiksi kipulääke ibuprofeenin. Toki nikotiini on myös ainoa lääke, jota myydään apteekin ulkopuolella. Myyntimäärien kasvu kertoo siitä, että tupakoinnin lopettamisen halukkuus on suurta, ja aina nikotiinikorvaushoitotuotteen livahtaessa ostoskoriin, ajatuksena lieneekin joko tupakasta tai nuuskasta eroon pääseminen.

Nikotiinipussit, kuten Zonnic mint, ovat tällä hetkellä suosituin keino tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamiseksi. Zonnicin mint nousi niin apteekin kuin vähittäiskaupankin myydyimmäksi nikotiinituotteeksi koronapandemian aikana, jolloin nuuskan katukauppahinnat nousivat merkittävästi Suomen ja Ruotsin rajaliikenteen rajoitusten vuoksi. 4 mg vahvuinen nuuskan korvike onkin saanut todella monet, jopa vahvimpiin mahdollisiin nuuskamerkkeihin, kuten Odens Cold Dry, tottuneet nuuskaajat vaihtamaan nuuskan käytön pysyvästi vähemmän haittoja aiheuttavaan korvaushoitotuotteeseen.

Nikotiinipussit R-kioskilta

Nikotiinipusseja tosiaan saa hankittua esimerkiksi R-kioskilta, mutta valikoima rajoittuu ainoastaan Zonnicin annospusseihin. R-kioskien valikoimasta löytyy Zonnic Mint 4 mg ja 2mg nikotiinipusseja. R-kioskeilta löytyy myös nikotiiniannospussien lisäksi toinen markkinoilla oleva Zonnic-tuote, eli Zonnic suusuihke. Zonnic nikotiinipussien hinta R-kioskeilla pyörii noin kuuden seitsemän euron paikkeilla.

Zonnic 4 mg

Zonnic 4mg annospussi on Zonnic tuotteista myydyin. Zonnic Mint 4 mg jauhe suuonteloon annospussi hinta vaihtelee eri nettiapteekeissa vähän alle viidestä eurosta kuuteen euroon per rasia. Zonnic 4 mg rasiassa on 20 kpl annospusseja. Annospussit ovat erittäin pieniä ja kuivia, jopa hieman jauhoisia.

Zonnic annospussi on hyvin jauhoinen
Zonnic annospussin kuivuus ja jauhoisuus selviää heti purkin avaamisen yhteydessä

Zonnic 4 mg vs Zonnic 2 mg

Kokemuksien mukaan Zonnic 4mg annospussi ei juurikaan käytössä eroa 2 mg nikotiinia sisältävästä annospussista. Kumpikaan Zonnic annospussi ei tunnu suussa miltään ja annospussit ovat todella huonon tuntuisia ja kuivia. Nikotiinin määrä, kuten muissakin nikotiinipusseissa, on täysin sivuseikka, mikäli pussi ei anna minkäänlaista suutuntumaa.

Zonnic haittavaikutukset

Kuten mikä tahansa lääke, myös Zonnic itsehoitolääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Zonnicin mint nikotiinipussit voivat aiheuttaa samanlaisia haittavaikutuksia kuin muussa muodossa oleva nikotiini. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat suun ja kurkun ärsytys, huimaus, päänsärky, vatsavaivat, oksentelu, pahoinvointi ja nikotus.

On huomioitavaa, että osa oireista voi johtua myös tupakoinnin lopettamisen tai nuuskan käyttämisen lopettamisen vieroitusoireista, ja liittyykin vähentyneeseen nikotiinin saantiin. Ilmoituksia haittavaikutuksista ottaa vastaan lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus fimea.

Zonnic käyttö

Tupakoinnin lopettaminen tai nuuskan käyttämisen lopettaminen on erinomainen päätös. Zonnic tai joku muu nikotiinin korvaushoitotuote voi moninkertaistaa tupakoinnin lopettamisessa onnistumisen mahdollisuuden vähentämällä tupakanhimoa. Annospussit vapauttavat nikotiinia suun limakalvojen kautta. Annospussi asetetaan ylähuulen alle ja annetaan sen olla paikallaan noin 30 minuuttia, jolloin nikotiini vapautuu pussista. Hoidon alkuvaiheessa suositellaan käytettäväksi noin 1 annospussin tunnissa. Zonnic mint -valmisteen avulla tupakoinnin lopettamisen nikotiinikorvaushoito kestää tavallisesti vähintään kolme kuukautta. Zonnic mint -valmistetta ei tulisi käyttää ohjeiden mukaan yli 6 kuukauden ajan. Lääke ei sovellu alle 18 vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttöön liittyvää opastusta saa esimerkiksi apteekista.

Zonnic ja tupakoinnin vähentäminen

Zonnicin 4 mg mint annospusseja voidaan myös käyttää tupakointikertojen välisen ajan pidentämiseksi, tupakoinnin vähentämiseksi. Jos tupakoit ja käytät samaan aikaan korvaushoitotuotteita, kannattaa huomioida että saat nikotiinia sekä savukkeista että korvaushoitotuotteesta ja helposti käy niin, että yhteiskäytöstä tuleva nikotiinimäärä onkin jo suurempi kuin ennen, ja käytön lopettaminen on hankalampaa.

Varasto loppu
(103) 4,49
(224) 5,90
Varasto loppu
(67) 3,50
Top tuote
(85) 5,90 3,69

Zonnic faktoja

Zonnicin kehitti Ruotsalainen Niconovum Ab, mutta tällä hetkellä sen omistaa tupakkayhtiö British American Tobacco, eli BAT.

BAT on uusien nikotiinituotteiden kuten nikotiinipussien ja sähkötupakan markkinajohtaja maailmassa, lähes 50 prosentin markkinaosuudella.

Zonnic Mint 4 mg myynti Suomessa ylitti miljoonan euron rajan kuukaudessa toukokuussa 2020.

Uudet, Zonnicin kaltaiset nikotiinipussit ovat Suomen suosituin keino tupakoinnin lopettamiseen.

Voit tilata korkeintaan 4 mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja verkosta täysin laillisesti jopa kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän.

Zonnicin ja Ice nikotiinipussien ero

Saamme liki päivittäin kysymyksiä, että miten nämä Ice nikotiininuuskat eroavat Suomesta saatavista nuuskapusseista. Sisällössä on eroa jonkin verran, Zonnicista löytyy mm. aspartaamia. Aspartaami sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Suurin ero on kuitenkin se, että Zonnic annospussit ovat ainoa lääkeluvallinen nikotiinipussi Suomessa. Ice ja muut meidän valikoimassamme olevat nikotiinipussit eivät ole lääkkeitä vaan tupakan vastikkeita.

Aspartaami on todella kiistelty makeutusaine, jonka terveyshaitoista on paljon ristiriitaista tutkimustietoa. Ramazzini instituutin tekemässä tutkimuksessa aspartaamin väitettiin aiheuttavan vahinkoa perintöaineksellemme ja täten nostavan syöpäriskiä. EFSA ei kuitenkaan ole löytänyt meta-analyyseistä tukea tälle tutkimukselle. Oli miten tahansa, ICE nikotiiinpusseissa ei ole aspartaamia.

Zonnic annospussi on todella kuiva ja ohut
Zonnic nikotiinipussi verrattuna ICE nikotiinipussiin – ero on melkoinen

ICE nikotiininuuskassa on luonnollisia makuaineita ja xylitolia. Ice nikotiinipussissa on huomattavasti enemmän sisältöä ja se onkin enemmän nuuskamainen tuote, kuin Zonnic annospussit. ICE nikotiininuuskapussi on kuitenkin hieman pienempi, kuin perinteinen nuuskapussi. Molempia voi käyttää huomaamattomasti. Katso lisää tietoa nikotiinipussien sisällöstä aiemmasta postaustaksestamme: Nikotiinipussien sisältö

Zonnic hinta

Tämä on toinen asia, josta tulee kysymyksiä. Zonnicin hinta on esim. yliopistonapteekissa 6,05€/rasia, joka on hyvin lähellä ICE nikotiinipussien hintaa (5,90€/rasia). Molemmissa on 20kpl nikotiiniannospusseja. Meille on tullut huomattava määrä kiitosta tilaamisen helppoudesta.

ICE nikotiininuuskaa voit tilata verkkokaupasta niin paljon kuin haluat lähimpään Smartpostiin näppärästi. Alkuperäisen artikkelin kirjoitushetkellä ICE nikotiinipussien makuvaihtoja oli 4 erilaista: FROST – Vahva minttu, Glazier Breeze – Omena minttu, Permafrost – Mustikka minttu ja Mountain Melt – Granaattiomena meloni minttu.

Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaitamme ja olemme julkaisseet uutuusmakuja tasaiseen tahtiin.

ICE tuoteperheeseen saatiin ensin lisäykseksi Salmiakki, Vattulaku ja Habanero Sunset, ja vielä näidenkin jälkeen ICE tuotevalikoima on kasvanut Guavalava, FreezeReaper, Frost 2.0 ja Lemon Berry makuvaihtoehdoilla.

Lisäksi valikoimiin on tullut loistavia Dopen, Tundran, Nyytin ja Pazin uutuus nikotiinipusseja. Dopessa vielä etuna +10% enemmän sisältöä, eli 22 pussia 20 hinnalla!

Zonnic saatavuus

Zonnicin saatavuudesta kuuluu jatkuvasti soraääniä. Koronapandemia on aiheuttanut kysyntäpiikin Zonnicin annospusseille ja ihmiset ovat alkaneet koronan vuoksi ajattelemaan enemmän terveyttään ja tupakoitsijoita ja nuuskaajia vaihtaa tupakattomiin nikotiiniannospusseihin entistä useammin.

Nikotiinipussit.com sivustolla ei ole saatavuusongelmia, täydennämme varastojamme viikoittain ja mikäli joku maku hetkellisesti pääsisikin loppumaan, se ei ole poissa valikoimista, kuin maksimissaan pari hassua päivää. Takaamme myös, että tarjoamamme ICE nikotiinipussit ovat aina tuoreella päiväyksellä, loistava varastonkiertomme turvaa tämän.

Voit tilata sekä mietoja että vahvoja nikotiinipusseja nettikaupastamme täysin laillisesti. Koska tuotteet eivät enää ole lääkkeitä, ei niitä koske lääkeaineiden maahantuontirajoitukset.

Zonnic kokemuksia

Kokemukset Zonnicin nikotiinipusseista ovat vaihtelevia. Monet kehuvat Zonnicia lähinnä siitä, että niiden avulla on löytänyt nikotiinipussit ja saanut tiedon että sellaisiakin vaihtoehtoja tupakoinnin lopettamisen apuvälineeksi löytyy. Zonnicin testaamisen jälkeen google on sitten auttanut löytämään hieman laadukkaammat pussit Zonnicin tilalle. Yleisimmät kokemukset Zonnic nikotiinipusseista ovat:

  • Hyvin kuiva ja epämukavan tuntuinen, kuin paperinen pussi
  • Ei minkäänlaista poraavaa tuntumaa
  • Pussit ovat jauhoisia
  • Pussit ovat aivan liian pieniä ja niitä on hankala saada pysymään paikallaan

Kokemuksia nikotiinipusseilla lopettamisesta ja etenkin niitä onnistumistarinoita on meillä useita (ei tietenkään Zonnicista, mutta ICE- ja muiden valikoimassamme olevien nikotiinipussien osalta). Saamme viikoittain kymmeniä viestejä tyytyväisiltä asiakkailtamme ja moni vielä haluaa pitää jopa päiväkirjatyylistä keskustelua kanssamme. ”Hei nyt on 4 viikkoa ilman tupakkaa” ”Loistava tuote, rööki jäi laakista”.

Näitä on aivan mahtava lukea, joten laittakaa ihmeessä näitä viestejä meille, antaa todella paljon buustia myös meidän tekemiseen, tiedetään, että ollaan oikealla asialla! Voit jättää kokemuksia nikotiinipusseista joko meidän Facebookissa, Instagramissa, tai sivuston chatissä.

Chatissamme palvelee asiakasvastaava Kalle aina arkipäivisin 09.00 – 17.00. Siirtyminen tupakasta nikotiininuuskaan on yllättävän helppoa. Tuote itsessään ei vaadi mitään osaamista, tai erityistä säätöä, kuten esimerkiksi sähkötupakoiden tai nikotiinipurkan kanssa. Aseta nikotiinipussi huulen alle ja anna vaikuttaa 15min – 60min, mikä itsellesi onkaan sopiva käyttöaika.

Nikotiiniannospussit tupakoinnin lopettamisen apuna

Nikotiiniannospusseista on tullut yksi Suomen suosituimmista tupakoinnin lopettamiskeinoista. Tuoreen nikotiiniannospussivalmistajan teettämän tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä nikotiinipussien käyttäjästä on entisiä tupakoitsijoita. Loput yksi kymmenestä on entisiä nuuskajia. Tupakattomien nikotiininuuskien etu perinteisiin nuuskiin on huikea, valkoiset nikotiinipussit eivät värjää hampaita, suu ei käy haisemaan ja saatavuus on parempi.

Enää ei tarvitse ajaa Ruotsiin saakka hakemaan nuuskaa, kun nikotiinipussit voit tilata Nikotiinipussit.comilta suoraan lähimpään smartpostin pakettiterminaaliin. Helppoa ja vaivatonta. Yksi annospussien eduista on varmasti huomaamattomuus.

Tupakointi on kielletty monilla työpaikoilla täysin, samoiten lennot ja junamatkat menevät huomattavasti mukavammin, kun nikotiinikoukussa olevan ei tarvitse kärvistellä. Tupakoitsijat ovat alkaneet etsimään uusia keinoja lopettaa tupakointi ja tässä nikotiinipusseilla alkaa olla todella vahva jalansija Suomessa.

Toki lopettamispäätös vaatii aina motivaatiota, emme voi taata, että juuri sinä onnistuisit lopettamaan nikotiininuuskan avulla, mutta moni on pystynyt! Nikotiiniannospussien on kliinisesti todistettu vaikuttavan tupakanhimoon ja vieroitusoireisiin.

Nikotiininuuska ja raskaus

Mikäli olet raskaana tai imetät, tulee sinun välttää kaikenlaisia tupakka- ja nikotiinituotteita, mukaanlukien ICE-nikotiinipusseja. Älä siis käytä annospusseja raskauden tai imetyksen aikana, onhan lapsesi arvokkainta maailmassa.

Zonnic nikotiinipitoisuus

Zonniccia on saatavilla 2mg ja 4mg vahvuisina annospusseina. Meidän mielestämme tupakoinnin lopettajalle on taattava riittävä apu lopettamiseen ja siksi päädyimme tarjoamaan ainoastaan 4mg vahvuisia nikotiinipusseja. Riittävä nikotiinipitoisuus auttaa tupakanhimoon ja auttaa asiakkaitamme pääsemään tehokkaasti irti tupakasta (sekä tietysti nuuskasta).

Mediassa pauhataan tupakattomista nuuskista ja niille on oikein keksitty nimityskin ”myrkkynuuska”, mutta tiesitkö, että Zonnicin nikotiinipusseissa on yhtäpaljon nikotiinia, kuin näissä median lempilapsissa ”myrkkynuuskissa”, eli 40mg/g. Zonnicit painaa vain 0,1g/pussi, joten tuo 4mg/annospussi toteutuu tässä, mutta närästysoireita voi ilmetä.

Zonnic annospussit eivät vakuuta laadullaan tai tehollaan
Zonnic annospussit ovat jääneet modernien nikotiinipussien jalkoihin sekä laadultaan että teholtaan

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Annospussien tilaaminen on helppoa. Valitse itsellesi sopivat maut verkkokaupastamme, lisää tuotteet ostoskoriin. Kun sopivat tuotteet ovat ostoskorissa, siirry kassalle. Kassalla syötät toimitusosoitteen ja asiakastietosi ja valitset lähimmän smartpost terminaalin.

Maksu suoritetaan turvallisesti huippusalatulla yhteydellä omassa verkkopankissasi, luottokortilla tai Jouston osamaksun tai laskutuksen kautta. Vartu 3-5 vuorokautta ja saat tekstiviestin puhelimeesi, kun paketti on haettavissa. Helppoa ja vaivatonta.

Zonnic Mint 4mg

Moni on kysellyt, että mikä meidän nikotiinipusseista olisi Zonnicin mintun tyylinen. Zonnicin pussit ovat koostumukseltaan Ice nikotiininuuskaa kuivempia ja kooltaan huomattavasti pienempiä. Raikasta minttuista ja hyvin tupakasta irti pitävää nikotiinipussia etsiessä, katso ainakin Ice Frost, Paz Cool Mint ja Dope Ice Cool.

Zonnicin kokemuksia listatessa monella on kokeilukerta jäänyt yhteen juuri tuon pussin kuivuuden takia. Ja samoiten monelle iso kynnys on, että Zonnicin pussit sisältää aspartaamia. Kokeile mikä meidän nikotiinipusseista on sinulle se oikea, sähköpostitilimme tulvii hyvää palautetta ja sadat ihmiset ovat päässeet irti tupakasta nikotiinipussien avulla.

Uusimpia nikotiinipussit kokemuksia asiakkailtamme:

Mistä Zonnic tukkuhintaan?

Zonnicin kysyntä on kasvanut koronapandemian vuoksi ja moni on etsinyt tuotetta myyntiin. Zonnicia voit ostaa tukkuhintaan emetrolta. Muita Zonnicin kaltaisia nikotiinipusseja voit ostaa tukkuhintaan www.nikotiinipussit.com

Paljonko Zonnicin hinta on R-kioskeilla?

Zonnic maksaa n. 6-7 euroa R-kioskeilla. Zonnic nikotiinipusseja on saatavilla 2mg ja 4mg nikotiinipitoisuuksilla.

Voinko tilata Zonnicia netistä?

Zonnicia myydään nettiapteekeissa ja vastaavaa ICE nikotiinipussia voit tilata nikotiinipussit.com sivustolta.

Zonnic annospussit vai Ice nikotiinipussit?

Zonnicin ja Ice nikotiinipussien suurin ero siinä että Zonnic on lääke, Ice ei. Zonnic annospussit sisältävät keinotekoista aspartaamia, joka on tutkitusti epäterveellinen myrkky. Ice nikotiinipussit ovat makeutettu ksylitolilla ja luontaisilla makuaromeilla. Zonnic nikotiinipussit omistaa tupakkayhtiö BAT (British American Tobacco)

Kuinka nopeasti nikotiinipussit tulee?

Nikotiinipussit.comin toimitusaika on keskimäärin 3 vuorokautta. Tilaukset toimitetaan Smartpostilla.

Mitä Zonnic nikotiinipussit sisältävät?

Zonnic nikotiinipussit sisältävät selluloosaa, nikotiinia, minttuaromia, askorbyylipalmimaattia (E304), trinatriumsfosfaattia, asesulfaalikaliumia (E950) ja aspartaamia (E951)

Mitä nikotiinipussit sisältävät?

Nikotiinipussit sisältävät luontaista kuitua, luonnollisia makuaromeita, ksylitolia ja lääkelaatuista nikotiinia.

Onko Zonnic nikotiinipusseja myynnissä Prismassa?

Kyllä. Zonnic annospusseja voit ostaa Prismasta. Koronapandemian vuoksi zonnic annospussien saanti on ollut heikolla tasolla ja moni on tilannut nikotiinipussit verkosta.

Zonnic mint 4mg vai Ice Frost 4mg

Zonnic mint 4mg on Zonnicin myydyin korvaushoitopussi. Ice Frost taaseen on enemmän nuuskamainen tuote, ei lääke, jossa on todella viilentävä mintun puraisu. Frost on makeutettu luontaisilla makeutusaineilla ja ksylitolilla.

Zonnic kokemuksia?

Zonnicin avulla moni on lopettanut tupakoinnin ja vuonna 2021 nikotiinipussit ovat Suomen suosituin korvaushoitotuote. Nikotiinipussit tilaat netistä www.nikotiinipussit.com sivustolta.

3 kommenttia artikkelissa “Zonnic

  1. riista72 sanoo:

    Postimerkin näkösiä zonikkeja pitää tunkia koko rasia huuleen jos meinaa nuuskan korvata. Ice sopivan paksu ja iskee hyvin. 4mg mulle iha liian pieni määrä mutta kaks ku tujauttaa yläpeltiin nii pärjää hyvin. Oon myös mixsannu nikotiininesteellä 20mg muutama tippa nii joha alko pärjää yhelläkin. Sääntö suomi ottaa päähän mutta ice ja dobe on tullu jäädäkseen. Mie en vaa ymärrä miks kivijalat ei myy iceä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.