Vinkit tupakoinnin lopettamiseen TOP 10

top 10 vinkit tupakoinnin lopettamiseen

Tupakoinnin lopettaminen on viheliäistä puuhaa ja vaatii lehmän hermoja. Allekirjoittanut on itsekin useamman kerran jojoillut tämän lopettamisen kanssa. Lukemalla kirjaa, nikotiinipurkkaa, pastilleja, suihkeita ja lääkärikäyntejä. Mikään ei auttanut. Kokosin tähän artikkeliin oman kokemukseni mukaan parhaat vinkit tupakoinnin lopettamiseen.

2012 ostin ensimmäisen sähkösavukkeen ja tupakointi jäikin laakista, mutta 2017 tullut nettikaupan myyntikielto palautti minut taas tupakan orjaksi. Kunnes n. vuosi taaksepäin löysin uudet tupakattomat nikotiinipussit. AIVAN LOISTAVA TUOTE. Jälleen kerran tupakointi jäi laakista ja nyt on jo käännytetty kymmeniä ystäviäkin. Zonnicin saatavuus on ollut todella huono, onneksi löysin nikotiinipussit.com sivuston.

Tupakoinnin lopettajan TOP10 vinkit:

  1. Asenne. Hyvällä asenteella kaikki onnistuu!
  2. Päätös lopettaa, puhu lopettamispäätöksestäsi ääneen, kerro ystäville milloin lopetat ja saat taustatukea.
  3. Tee laskelmia, ”tupakka maksaa tämän ja tämän verran, mihin laitan nämä rahat” Lupaa palkinto itsellesi, esim. 6kk savuttomuuden jälkeen.
  4. Älä ole itsellesi liian ankara. Jotkut onnistuvat laakista, mutta jos tupakointia on takana jo kymmeniä vuosia, vähennä pikkuhiljaa.
  5. Kun olet päättänyt lopettaa ja vähennykset on tehty, PYSY PÄÄTÖKSESSÄSI LOPETTAA TUPAKOINTI!
  6. Älä lähde parin viikon jälkeen kokeilemaan ”miltähän se maistuisikaan”
  7. Lupa tupakoida baari-iltoina ja iltamissa on yksi huonoimmista ideoistasi, joten jätä se tekemättä.
  8. Kokeile rohkeasti uusia tupakoinnin lopettamiskeinoja, meidän mielestämme nikotiinipussit ovat pitkästä aikaa yksi tehokkaimmista.
  9. Pyydä ystäviltäsi tukea lopettamiseen. Kun olet kertonut ystävillesi lopettamisestasi, vain idiootit tarjoavat sinulle tupakkaa tämän ilmoituksen jälkeen.
  10. Muistuta itseäsi miksi haluat lopettaa: terveytesi, hajut, lapset. Tai mikä tahansa olikaan se syy miksi päätit, muistuttele itsellesi sitä prosessin aikana.

Voit onnitella itseäsi jo tehtyäsi päätöksen tupakoinnin lopettamisesta! Se on varmasti elämäsi parhaimpia päätöksiä ja tulee vaikuttamaan elämänlaatuusi monin eri tavoin. Toivottavasti nämä vinkit tupakoinnin lopettamiseen ovat auttaneet sinut alkuun polullasi kohti savutonta elämää!

Vinkit tupakoinnin lopettamiseen tärkein tavoite

Luettuasi nämä vinkit tupakoinnin lopettamiseen, toivomme vilpittömästi että onnistut lopettamaan tupakoinnin! Jokainen lasten silmien edessä savuava syöpäkääryle on liikaa!

Nikotiinipussit.com sivuston porukka on mukana auttamassa Suomea toteuttamaan savuttoman Suomi 2030 hankkeen, toivottavasti onnistumme, yhdessä!

Nikotiinipussisuositukset:

Mikäli olet ns. heavy-user, eli tupakkia, tai nuuskaa kuluu paljon – Valitse ICE – FROST

Mikäli pidät miedommista mauista ja tupakkaa/nuuskaakaan ei kulu sitä vahvinta mallia, valitse jokin loistavista mauistamme: Avalance, Permafrost tai Snowflake

Katso nikotiinipussivalikoimamme ja valitse sinulle sopivin maku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *