Nikotiinipussit ovat tupakasta vapaita? - Nikotiinipussit netistä Suomeen

Nikotiinipussit ovat tupakasta vapaita?

Mitä on nikotiininuuska

Nikotiinipussit ovat jatkuvasti nostaneet suosiotaan tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamisen apuvälineenä. Nikotiinipussit ovat tupakasta vapaita pussukoita, joita käytetään nuuskan tapaan huulen alla, josta nikotiini imeytyy tasaisesti.

Nikotiinipusseja voi käyttää huomaamattomasti sisätiloissa, kuten lentokoneissa, palavereissa, työpaikalla, toimistohommissa jne. Entisenä tupakoitsijana itse kaipasin hetken aikaa tupakoinnin tapaa, mutta jo parin päivän jälkeen tavasta oli päästy irti ja tippaakaan olisi maistunut lähteä pakkaseen värjöttelemään. Lue top10 vinkit tupakoinnin lopettamiseen.

Nikotiini annospussit ovat valkoisia väriltään, eivätkä värjää hampaita, eikä nikotiinipussien vuoksi ala henkikään haisemaan. Nikotiinipussivalikoimasta löytyy nykyään jo todella paljon erilaisia makuja ja jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten maistuvat tuotteet. Esimerkiksi pelkästään Dissident nikotiininuuskan makuvalikoimasta löydät viisi erilaista makua: Barberry candy, Mint, Citrus, Peach tea ja Blueberry. Monet nuuskaajat ovatkin kertoneet nikotiinipussien avanneen täysin uuden maailman perinteisen nuuskan käyttämisen sijaan, kun aina samalle, ei niin miellyttävälle maistuvalle nuuskalle, on löytynyt useita makuvaihtoehtoja silti nuuskamaisen tunteen säilyttäen.

Dissident Citrus nikotiinipussit ovat tupakasta vapaita

Mistä nämä nikotiinipussit sitten ovat tehty?

Pussien koostumus on hyvin yksinkertainen, ne sisältävät: luonnollista kuitua (E460), tasapainottajat (E500, natriumkarbonaatti), luonnollisia maku-aineita, täyte-ainetta (E415 ksantaani, jota käytetään makeisissa ja purukumeissa) ja nikotiinisuolaa, joka on nikotiinin puhtain olomuoto. Vaikka onkin Zonnic loppu melkein kaikkialta, niin meiltä kyllä löytyy tuotetta yllinkyllin. Omien kokemustemme ja asiakaspalautteen perusteella on nikotiinipussimme myös paljon Zonnicin omia parempaa.

Ja siinäpä se. Koska nikotiinipussit ovat tupakasta vapaita, ei niiden sisältämistä ainesosista löydy pitkää litanjaa super epäterveellisiä aineita, kuten terva, häkä ja tupakka. Annospusseista on tullut todella suosittuja nikotiinin korvaushoidoissa, nikotiini imeytyy tasaisesti ja nikotiinipusseja on miellyttävä käyttää. Samoiten moni vanha nuuskaaja on siirtynyt näihin tupakattomiin nikotiininuuskiin. Pusseja käyttämällä elintärkeisiin hengityselimiin ei tarvitse vetää mitään ylimääräistä. Nikotiinipusseista suosituin on Frost nikotiininuuska.

Suomella on kunnianhimoinen tavoite tehdä Suomi savuttomaksi vuoteen 2030 mennessä ja mielestämme nikotiinipusseissa voi olla hyvinkin avain onneen.

Nikotiinipussien etuja verrattuna tupakointiin

 • Hajuttomuus, nikotiinipusseja käyttämällä et haise.
 • Huomaamattomuus, voit käyttää nikotiinipusseja missä haluat kenenkään huomaamatta.
 • Nikotiinipussit eivät värjää hampaita, kuten nuuska ja tupakka
 • Miellyttävät maut, tupakka/nuuska, nyt ei useimmiten maistui kovinkaan hyvältä, nikotiinipusseilla voit valita mieluisan maun.
 • Tupakkavapaat, nikotiinipussukoissa ei ole laisinkaan tupakkaa
 • Hinta, ICE nikotiiniannospussit maksavat 5,90€/rasia

2 thoughts on “Nikotiinipussit ovat tupakasta vapaita?

  • admin says:

   Itse pussit ovat reilumman kokoisia ja enemmän nuuskamaisia. Sisällön puolesta eroja on jonkin verran. ICE nikotiinipusseissa ei ole käytetty aspartaamia, tai muita keinotekoisia myrkkyjä. ICE:n käyttämät makuaineet ovat luonnonmukaisia. Ice ei myöskään ole tupakkayhtiön tuote, kuten edellämainittu brändi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *