Mitä nikotiinipussit sisältävät?

Mitä on nikotiininuuska

Nikotiinipussit ovat tupakasta vapaita pussukoita, joita käytetään huulen alla, josta nikotiini imeytyy tasaisesti. Nikotiinipusseja voi käyttää huomaattomasti sisätiloissa, kuten lentokoneissa, palavereissa, työpaikalla, toimistohommissa jne. Entisenä tupakoitsijana itse kaipasin hetken aikaa tupakoinnin tapaa, mutta jo parin päivän jälkeen tavasta oli päästy irti ja tippaakaan olisi maistunut lähteä pakkaseen värjöttelemään. Lue top10 vinkit tupakoinnin lopettamiseen.

Nikotiini annospussit ovat valkoisia väriltään, eivätkä värjää hampaita, eikä nikotiinipussien vuoksi ala henkikään haisemaan.

Mistä nämä nikotiinipussit sitten ovat tehty?

Pussien koostumus on hyvin yksinkertainen, ne sisältävät: luonnollista kuitua (E460), tasapainottajat (E500, natriumkarbonaatti), luonnollisia maku-aineita, täyte-ainetta (E415 ksantaani, jota käytetään makeisissa ja purukumeissa) ja nikotiinisuolaa, joka on nikotiinin puhtain olomuoto. Vaikka onkin Zonnic loppu melkein kaikkialta, niin meiltä kyllä löytyy tuotetta yllinkyllin.

Ja siinäpä se. Ei pitkää litanjaa super epäterveellisiä aineita, kuten terva, häkä ja tupakka. Annospusseista on tullut todella suosittuja nikotiinin korvaushoidoissa, nikotiini imeytyy tasaisesti ja nikotiinipusseja on miellyttävä käyttää. Samoiten moni vanha nuuskaaja on siirtynyt näihin tupakattomiin nikotiininuuskiin. Pusseja käyttämällä elintärkeisiin hengityselimiin ei tarvitse vetää mitään ylimääräistä. Nikotiinipusseista suosituon on Frost nikotiininuuska.

Suomella on kunnianhimoinen tavoite tehdä Suomi savuttomaksi vuoteen 2030 mennessä ja mielestämme nikotiinipusseissa voi olla hyvinkin avain onneen.

Nikotiinipussien etuja verrattuna tupakointiin:

 • Hajuttomuus, nikotiinipusseja käyttämällä et haise.
 • Huomaamattomuus, voit käyttää nikotiinipusseja missä haluat kenenkään huomaamatta.
 • Nikotiinipussit eivät värjää hampaita, kuten nuuska ja tupakka
 • Miellyttävät maut, tupakka/nuuska, nyt ei useimmiten maistui kovinkaan hyvältä, nikotiinipusseilla voit valita mieluisan maun.
 • Tupakkavapaat, nikotiinipussukoissa ei ole laisinkaan tupakkaa
 • Hinta, ICE nikotiiniannospussit maksavat 5,90€/rasia

2 thoughts on “Mitä nikotiinipussit sisältävät?

  • admin says:

   Itse pussit ovat reilumman kokoisia ja enemmän nuuskamaisia. Sisällön puolesta eroja on jonkin verran. ICE nikotiinipusseissa ei ole käytetty aspartaamia, tai muita keinotekoisia myrkkyjä. ICE:n käyttämät makuaineet ovat luonnonmukaisia. Ice ei myöskään ole tupakkayhtiön tuote, kuten edellämainittu brändi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *