Lyft nuuska

Lyft nuuska Suomi

Lyft nuuska, joka aiemmin tunnettiin nimellä Epok on nikotiininuuskamarkkinan uran uurtajia. Epok oli ensimmäisiä nuuskamaisia täysin tupakkavapaita nuuskia markkinoilla. Epok nousi hetkessä yhdeksi suosituimmaksi annospussiksi ja British American Tobaccon ostettua Epokin, nimi muuttui Lyftiksi ja Lyftin voittokulkua on ollut upea sivusta seurata.

Lyft nuuskaa nikotiinipussit.comilta?

Valitettavasti ei. Lyftiä ei ole saatavilla laillisesti Suomeen. Olimme yhteydessä Lyftin toimitusjohtajaan jo paljon ennen sivustomme julkaisua ja tiedustelimme laillista annospussia Suomen markkinoille. Lyftin kanta oli tiukka ja selvä – “Me emme halua olla missään tekemisissä Suomen markkinoiden kanssa, sillä tuotteet luokitellaan itsehoitotuotteiksi”.

Tämä tilannehan on muuttunut 4.4.2023 jolloin Fimean päätöksellä nikotiinipusseja ei enää luokitella itsehoitotuotteiksi tai lääkkeiksi.

Lyft Easy Mint

Lyft Easy Mint nikotiininuuska 4mg vahvuudella? Näin ovat monet ruotsalaiset verkkokaupat mainostaneet, mutta tosiasia on, että Lyft Easy Mint nikotiinipussin vahvuus ylittää 4mg/annospussi rajan ja se on tarkalleen 4,2mg/annospussi. Näiden ruotsalaisten verkkokauppojen ja Lyft nuuskan Suomeen myynnin vuoksi Lyft päätti lopettaa Lyft Easy Mintin valmistuksen Maaliskuussa 2021.

Samaan aikaan Lyft kuitenkin julkaisi Lyft Easy Mint minin, joka on hyvin Zonnic annospussien kaltainen tuote. Easy Mint minissä on myös keinotekoisia makeutusaineita, kuten Zonnicissa. Mielestämme tämä oli taas nikotiinipussien kehityksessä harppaus taakse päin. Ja tosiasia, että Lyft ei halua Suomen markkinoille, pitää lyft nuuskan jatkossakin poissa valikoimistamme.

Monet asiakkaat ovat kiitelleet juuri sitä, että ICE ja DOPE nikotiinipusseissa ei ole käytetty keinotekoisia makeutusaineita, kuten aspartaamia tai sukraloosia. Samoiten kuiva pussi ja minikoko mielestämme eivät ole tätä päivää ja sitä mitä asiakkaamme haluavat.

Lyft Easy Mint valmistus on lopetettu

Lyft nuuska vs. Dope nikotiinipussit

Lyftin nikotiinipusseissa tunnusomaista on hieman muita pidempi pussi, hyvä kosteus ja maut. Miinuksena Lyft nuuskan käyttäjät ovat maininneet suolaisen jälkimaun ja keinotekoisten makeuttajien käytön. Nämä palautteet mielessä on syntynyt Dope nikotiininuuska.

Dope nikotiininuuskasta löydät hieman suuremman pussikoon (muut valmistajat 4mg nikotiinipussin valmistajat tekevät 0,5g:sta ja Dopessa 0,7g pussikoko), pussi säilyttää todella hyvin kosteuden, maut ovat 100% luonnollisia aromeita, makeutus on toteutettu xylitolilla ja Dope ei jätä jälkeensä suolaista jälkimakua. Dope alkaa olla meidän ja monien asiakkaidemme mielestä paras nikotiininuuskavalmistaja.

Lyft nuuskaa Haaparannasta

Nuuskakairan tukusta Haaparannasta Lyftiä on tietysti edelleen saatavilla, ja vahvojen nikotiininuuskien maahantuonti Suomeen on uuden Fimean päätöksen jälkeen jopa laillista. Hinnan perässä juoksijoiden ei välttämättä kannata Haaparantaan lähteä, sillä nikotiinipussit yleisesti maksavat siellä enemmän kuin verkkokaupassa.

Lyft nuuska Viro

Virossa nikotiinipussit ovat tupakkalain alla ja niissä on valmisteverot. Yleisimmin Lyft nuuska maksaa 7,90€/kiekko ja samoiten Virosta nikotiinipussien tuominen Suomeen on nykyään sallittua. Toki Viron hinnat ovat huomattavasti verkkokauppojen hintoja korkeammat.

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä

Nikotiinipussit.com on suomalaisomisteinen ja luotettava ostopaikka. Verkkokauppamme salaus ja tietoturva ovat korkeammalla tasolla mitä kotimaisilla verkkopankeilla. Voit myös olla varma, että me emme saata asiakkaitamme vaaraan tarjoamalla maahantuotirajat ylittäviä nikotiinipusseja ja väitä niiden olevan rajojen sisässä, kuten jotkut ruotsalaiset sivustot ovat tehneet.

Asiakaspalvelumme on myös saanut paljon kiitosta, tiimimme on läsnä chatissa arkipäivisin 09-17 välillä, muina aikoina toimii Facebook, Instagram ja voit tietysti laittaa meille viestiä myös sähköpostitse, tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Lyft nuuskasta pitäville suosittelemme lämpimästi Dopen nikotiinipusseja. Dopen nikotiinipussit ovat täysin laillisia tilata Suomeen. Voit tilata kerralla niin paljon nikotiinipusseja kuin haluat, sillä entiset, lääkkeitä koskeneet maahantuontirajoitukset ovat jääneet historiaan 4.4.2023 alkaen.

Tilaa Dope nikotiinipussit

Artikkeli päivitetty 27.3.2021 / alkuperäinen julkaisu 30.7.2020

Voiko Lyft nuuskaa tilata Suomeen?

Kyllä voi, uusien säädöksien mukaan nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on vapautunut ja voit tilata niin vahvaa nikotiininuuskaa kuin haluat ilman rajoituksia.

Mistä Lyft nuuskaa voi ostaa?

Voit ostaa Lyft nuuskaa esimerkiksi Virosta Tallinnasta. Samoiten Lyft nuuskaa löytyy Haaparannasta, mm. Nuuskakairan nuuskatukusta. Voit tilata vastaavia tuotteita nikotiinipussit.com sivustolta täysin laillisesti.

Kuka omistaa Lyft nuuskabrändin?

Lyftin omistaa BAT (British American Tobacco), joka on yksi maailman suurimmista tupakkayhtiöistä. Lyft nuuska tunnettiin ennen Epok nimellä ja nykyisin myös nimellä Velo.

Tämä kirjoitus julkaistiin kategoriassa Nuuska. Lisää artikkeli kirjanmerkkeihin tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *