Nuuska korona

nuuska korona

Haaparannan nuuskaralli on hiljentynyt ja kovasti on meillekin alkanut sadella tiedusteluja nuuskan tilaamisesta, kun Nuuskakairan tukkuun ei nyt pääse. Nuuska korona aikana onkin maahantuontirajoitusten vuoksi kallistunut ja saatavuus hankaloitunut huomattavasti.

Ensiksi selvennetään, että me emme myy nuuskaa, vaan tupakatonta nikotiininuuskaa, jota voi tilata täysin laillisesti Suomeen. Ennen 4.4.2023 tarjosimme ainoastaan korkeintaan 4 mg vahvuisia nikotiinipusseja, mutta kyseisellä päivämäärällä Fimea on kumonnut nikotiinipussien luokittelun lääkkeeksi, jolloin saimme ottaa myös vahvat nikotiinipussit valikoimaamme.

Nikotiinipussit.com on Suomen suurin nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa. Monia sivustojamme kopioivia verkkokauppoja on syntynyt nikotiinipussien suuren suosion vuoksi, mutta nikotiinipussit.com on pitänyt paikkansa markkinajohtajana.

Nikotiininuuskan tilaaminen Koronan aikana

Nikotiininuuskaa tilaat näppärästi sivuiltamme suoraan lähimpään Smartpost terminaaliin. Nopea toimitus, laadukkaat nikotiininuuskat ja asiakaslähtöinen toiminta ovat meille tärkeitä asioita.

Koronapandemia on saanut ihmiset ajattelemaan omaa terveyttään aiempaa enemmän ja tästä syystä tupakoinnin lopettaminen ja nikotiininuuskien tilaaminen onkin tullut entistä suositummaksi. Suomi savuttomaksi 2030 voi oikeasti tapahtuakin? Tässä hieman ohjeita kuinka lopettaa nuuska korona aikana.

Näin tilaat Nikotiininuuskaa netistä

Valitse itsellesi sopivat maut laajasta nikotiininuuskavalikoimastamme. Selvästi suosituimpia nikotiininuuskamakuja ovat mintun eri varianssit. Testaa ainakin ICE Frost, Dope Freeze, Paz Cool Mint.

Hedelmäistä, mutta myös raikasta nikotiininuuskaa haluavan valinta voisi olla ICE Permafrost tai Dope Ice Mango.

Lisää nikotiininuuskat ostoskoriin:

Nikotiininuuskan tilaaminen

Jos olet tyytyväinen valitsemisii nikotiininuuskiin, ole hyvä ja siirry kassalle.

Onko sinulla alennuskoodi? Alennusampanjoita on käynnissä aina silloin tällöin. Laita seurantaan sometilimme, jotta olet tietoinen uusimmista kampanjoista: Nikotiinipussit.com Facebook ja Nikotiinipussit.com Instagram

Syötä mahdollinen alennuskoodi kassasivulla. Koodin paikka avautuu klikkaamalla linkkiä Onko sinulla kuponki? kohdan vierestä.

Nikotiininuuska alennuskoodi

Täytä laskutustiedot niille varattuihin kenttiin. On tärkeää, että syötät kaikki tiedot oikein. Kun nikotiininuuskat ovat perillä, saat postilta saapumisilmoituksen sähköpostiin, sekä tekstiviestillä. Varmistathan oikeinkirjoituksen.

Nuuskan tilaaminen

Me emme spämmää sähköpostiasi, lähetämme viestiä ainoastaan silloin, kun meillä on oikeasti jotain tärkeää sanottavaa, tai uusi alennuskampanja alkaa.

Valitse sinulle sopiva Smartpost noutopiste. Voit valita niin pakettiterminaaliin, kuin postin pisteenkin. Mikä ikinä onkaan sinulle kätevin nikotiininuuskan noutopaikka.

Nikotiininuuskan tilaaminen Suomeen

Valittuasi sopivan noutopisteen. Ole hyvä, lue ja hyväksy sivuston tilaus ja sopimusehdot.

Valitse sinulle sopiva maksutapa luettelosta. Maksutapavalikoimamme on todella kattava. Voit maksaa nikotiininuuskaostoksesi: Suomalaisilla verkkopankeilla, mastercard- ja visa maksukorteilla, Mobilepaylla tai halutessasi Jouston laskulla, tai osamaksulla (vaatii luottopäätöksen).

Kun olet valinnut maksutapasi, olet valmis tilaamaan. Vahvista tilaus painamalla: Lähetä tilaus nappia.

Nikotiinipussien maksaminen

Nikotiininuuskan tilaukseen pääset

Nikotiininuuskatilauksen jälkeen

Nyt kun olet tilannut haluamasi nikotiininuuskat, ota rauhassa ja odottele paketin saapumista. Keskimääräinen toimitusaikamme on 3-5 vuorokautta. Kaikki ennen klo 14.00 tulleet tilaukset lähetetään jo samana päivänä arkipäivisin.

Kun paketti saapuu, tarkasta tilauksen sisältö. Pyrimme täydellisyyteen, mutta niin kauan kun paketit pakataan käsin, on inhimilliset virheet mahdollisia. Jos tilauksessasi on hämminkiä, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun ja asiat selviävät varmasti.

Nikotiininuuskan säilyttäminen

Jotta tilaamasi nikotiininuuskat säilyvät hyvinä, on huomioitava, että liian lämpimässä säilytyspaikassa nikotiininuuskan kosteus alkaa kärsimään. Huoneenlämpö on aivan sopiva säilytys lämpötila, mutta parhaimmaksi säilytyspaikaksi olemme havainneet jääkaapin.

Jääkaapissa nikotiininuuskat säilyttävät kosteuden ja raikkauden parhaiten. Myös vastaava viileä ja pimeä paikka toimii täysin mainiosti.

Kysymyksiä nikotiininuuskan tilaamisesta

K: Voiko tilaukseni jäädä tulliin?

V: Ei voi. Tulli ei enää valvo nikotiininuuskan maahantuontia 4.4.2023 tulleiden muutosten vuoksi.

K: Montako nikotiininuuskarasiaa voin tilata kerralla?

V: Niin paljon kuin haluat, koska nikotiinipussit eivät enää ole lääkkeitä, ei niitä koske entiset lääkeaineita koskeneet rajoitukset.

K: Zonnic nikotiininuuska vai teidän nikotiinipussit?

V. Monet asiakkaamme ovat vaihtaneet Zonnic annospusseista Ice:n ja Dopen nikotiininuuskiin. Suurin syy on tähän tuotteen puhtaus. ICE ja Dope nikotiininuuskat ovat makeutettu xylitolila ja luonnollisilla makuaromeilla.

Zonnicissa taaseen on käytetty haitallista aspartaamia. Myös annospussien koko on meidän tarjoamissamme nikotiininuuskissa kookkaampi ja tuote ei ole rutikuiva, kuten Zonnicin nikotiinipusseissa.

Miksi valita Nikotiinipussit.com?

Nikotiinipussit.com on suomalaisomisteinen ja markkinajohtaja nikotiininuuskan alalla. Meidän visiomme on auttaa mahdollisimman moni suomalainen irti tupakasta ja nuuskasta. Mikä olisikaan parempi idea, kuin lopettaa nuuska korona aikana.

Tupakaton valkoinen nuuska jota myymme rinnastetaan tupakan vastikkeeksi ja vaikka se ei tätä nykyä olekaan enää lääke tai nikotiinikorvaushoitotuote, nikotiininuuska on silti Suomen suosituin keino tupakoinnin lopettamisessa.

Nikotiinipussit.com

 • Suomalaisomisteinen
 • Nopea Smartpost toimitus
 • Markkinoiden laadukkaimmat tuotteet
 • Täysin suomen etämyyntilakien mukainen toiminta, EI RISKIÄ tilatessa.
 • Asiakas on meille ykkönen
 • Ripeä asiakaspalvelu, voit olla meihin yhteydessä: Chatissa, mailitse, Facebookissa, Instagramissa.
 • #pussitsuuhun

Katso mitä asiakkaillamme on sanottavaa tuotteistamme:

 1. Erittäin hyvälaatuisia sekä maultaan että poraukseltaan. Pussit ovat juuri passelin kokoisia omille ikenilleni – muilla merkeillä pussit tuntuvat olevan lähtökohtaisesti…

 2. Poraa niinku erikoisluokkalainen käsityöntunnilla. Tämmösen ku pistät huuleen niin kaivelet huulen riepaleitä vielä seuraavalla viikolla 5/5

 3. Maku oli erinomainen ei ollut liikaa juuri sopiva, kevyt poraus pussin kyllä tuntee. Suosittelen näitä kyllä, tilasin kokeilin nyt on…

Nuuskan haku Haaparannasta koronapandemian aikana?

Nuuskan haku ei ole hallituksen ohjeistuksen mukaisesti sallittavaa koronapandemian aikana. Haaparannan rajalla vaaditaan negatiivinen koronatesti. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 25.5.2021 asti.

Nuuskan hinta koronapandemian aikana?

Nuuskan pimeä kauppa rehottaa edelleen voimakkaana koronapandemiasta huolimatta. Nuuskan hinta katukaupassa on 80-100 euroa tolpalta, eli 10 purkkia kohden.

Nuuska korona

Suomessa ehdotettiin nuuskan laillistamista koronapandemian ajaksi, mutta tämä ei ottanut tuulta hallituksen osalta. Nuuskan saanti koronan aikana katukaupassa on heikentynyt ja hinnat ovat nousseet jopa 200%. Voit tilata tupakatonta nuuskaa laillisesti nikotiinipussit.com sivustolta

Tämä kirjoitus julkaistiin kategoriassa Nuuska. Lisää artikkeli kirjanmerkkeihin tästä.

2 kommenttia artikkelissa “Nuuska korona

 1. Pingback: Nuuskaa netistä? - Nikotiinipurkka lopettamisen avuksi

 2. Pingback: Koronavirus - Tupakoinnin lopettaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *