Nuuskakaira - Nikotiinipussit netistä Suomeen

Nuuskakaira

Nuuskakairan tukku on yksi Haaparannan suosituimmista kaupoista

Nuuskakaira on jo legendaariseen maineeseen noussut Haaparannassa toimiva nuuskatukku. Nuuskakairasta ovat monet nuuskaajat hakeneet täytettä huulen alle.

Nuuskakairan Tukku

Snusgrossen, Nuuskakairan tukku on suomalaisille nuuskaajille suunnattu tukkukauppa Ruotsin puolella Haaparannassa. Nuuskakaira on erityisen tunnettu halvoista tukkuhinnoistaan ja pääsääntöisesti nuuskaa myydäänkin nuuskakairassa suomalaisille.

Nuuskakairan tukusta
Nuuskakaira

Nuuskakairan tukku – hinnat 2021

Nuuskakairan halvin nuuskatorni maksaa n. 20–25 €. Suomalaisten suosituin tuote on perinteisesti ollut Odens Cold Dry. Toinen Nuuskakairan suosittu tuote on Battery -energiajuoma, jonka hinta on n. 20 € /lava.

Nuuskakairan hinta on perinteisesti ollut hyvin edullinen, mutta Haaparannassa on myös paljon muitakin nuuskakauppoja, joiden hinnat kannattaa myös tarkistaa paikan päällä.

Nuuskakauppa laskussa

Yle uutisoi koronan alettua, että nuuskakauppa Haaparannassa on laskenut jopa 85–95 % kauppiaiden mukaan. Lue Ylen artikkeli TÄSTÄ.

Iso osa myynnin pudotuksesta selittyy matkustusrajoituksista ja Tulliylitarkastaja Kari Hannu sanoo, että tulli on varautunut rajoitusten poistuttua nuuskakaupan vilkastumiseen ja myös salakuljetusyrityksiin.

Nuuska myynti on myös vähenemään päin uusien tupakattomien nikotiinipussien ansiosta. Myös aspartaamia sisältävä Zonnic 4 mg on löytänyt kannattajakuntansa koronapandemian alettua. Nikotiinipussit.comin tuotteissa ei ole käytetty aspartaamia, vain luonnollisia makuaromeja.

Snusgrossen – kokemuksia

Pekka tapasi hakea ennen kerran kuukaudessa nuuskakairan tukusta ”mustaa kultaa” paksin täydeltä. Odenssia kului viitisen tolppaa kuukaudessa, kertoo Pekka. Pekka onkin monella mittapuulla todella paljon käyttävä nuuskaaja.

Pekka on käyttänyt nuuskaa jo yli 15 vuoden ajan on vakuuttunut, että perinteinen tupakkaa sisältävä nuuska vaihtuu ajan myötä terveellisempään nikotiininuuskaan.

Nikotiininuuskaa käyttäessä suu ei haise, eikä hampaat värjäydy. Nuuskaja Pekka kertoo, että vaimokin on innoissaan Pekan lopetettua nuuskaajan uran. Nyt suu tuoksuu raikkaalle ja Pekan muiskut taas kelpaavat.

Nuuskakairan tukku
Nuuskakaira Haaparannasta. Nuuskan voit vaihtaa nikotiinipusseihin helposti.

Nuuskan vaihtaminen tupakattomaan nuuskaan

Kuten Pekkakin, vanha nuuskaaja päätti unohtaa reissut Nuuskakairan tukkuun koronapandemian alettua. Pekka kohtasi Facebookissa nikotiinipussit.com sivuston ja päätti testata meidän ICE nikotiinipusseja.

Vanhana denssin käyttäjänä Pekka oli hieman skeptinen alkuun, että voiko 4mg nikotiininuuska todellakin korvata nuuskan. Nyt puoli vuotta myöhemmin Pekka toteaa, että ICE Frost nikotiinipussin poraus on vähintäänkin yhtä hyvä mihin oli tottunut, ollessaan nuuskaaja.

Nikotiininuuskiin on saatu samankaltainen ”poraaminen”, mitä vahvoista nuuskista löytyy. Monet nuuskaajat luulevat esim. denssin ”porauksen” johtuvan suuresta nikotiinimäärästä, vaikka tosiasiassa poraus saadaan aikaiseksi PH-arvoa muokkaamalla. Tuotteeseen on kehitelty poraus ja nuuskamainen rakenne, jotta nuuskaajat voivat vaihtaa helpommin terveellisempään itsehoitotuotteeseen.

Nikotiininuuskan tilaaminen on laillista

Nikotiininuuskaa voit tilata Tullin ohjeistuksen mukaisesti 3kk käyttöä vastaavan määrän. ICE– ja Dope nikotiininuuskan kohdalla se tarkoittaa 108 rasiaa kerralla.

Ni2021 huhtikuussa valikoimiimme saapui upea Paz nikotiininuuska yksinoikeudella 4mg vahvuudessa. Paz nikotiininuuskaa saat kolmessa maussa: Jääminttu, sitrus ja lakuminttu. Kokeile ja löydä uusi suosikki!

2021 huhtikuussa valikoimiimme saapui upea Paz nikotiininuuska yksinoikeudella 4mg vahvuudessa. Paz nikotiininuuskaa saat kolmessa maussa: Jääminttu, sitrus ja lakuminttu. Kokeile ja löydä uusi suosikki!

Katso mitä asiakkaamme sanovat:

Snusgrossen – Usein kysyttyä

Onko nuuskakairan tukku auki?

Nuuskakairan tukku on avattuna myös koronapandemian aikana. Mikäli et pääse nuuskan hakuun nuuskakairan tukkuun, kokeile tupakattomia nuuskia, joita voit tilata laillisesti nikotiinipussit.com sivustolta.

Nuuskakaira osoite

Snusgrossen Nuuskakairan tukku sijaitsee Haaparannassa osoitteessa Norra Industrivägen 1, 953 34 Haparanda, Ruotsi.

Nuuskakaira aukioloajat

Nuuskakaira on avoinna viikon jokaisena päivänä; arkisin 8-19, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 10-18.

Millaiset hinnat Nuuskakairan tukussa on?

Nuuskakairassa on Haaparannan ehkäpä parhaat nuuskan hinnat. Usein hintoihin vaikuttavat erilaiset tarjouskampanjat, joita Nuuskakairan tukussa on usein.

Mikä on nuuskakairan myydyin nuuska?

Nuuskakairan tukussa myynti tapahtuu liki 100 prosenttisesti suomalaisille asiakkaille. Suosituin nuuskabrändi on Odens nuuska. Odens nuuskan suosio selittyy sen halvalla hinnalla. Itse tuotteen laatu ei ole kummoinen, mutta hintalaatusuhde on kuitenkin kohtalainen ja se miellyttää suomalaisia asiakkaita.

Nuuskaa Nuuskakairasta vai nikotiinipusseja netistä?

Nyt koronapandemian vuoksi Ruotsin raja on kiinni, ainakin 25.5.2021 asti. Nikotiinipusseja voit tilata laillisesti netistä suomalaiselta nikotiinipussit.com sivustolta. Kun tilaat nikotiinipusseja netistä on huomioitavaa, että varmistat nikotiinipussien nikotiinivahvuuden, jonka tulee olla tullin ohjeistuksen mukaisesti alle 4mg/annospussi.

Nuuskan korvaaminen nikotiinipusseilla

Nuuskan korvaaminen nikotiinipusseilla on todella suosittua, etenkin nyt rajojen ollessa suljettuina. ICE nikotiinipussit ovat Suomen suosituin nuuskan korvike. Ice nikotiinipussit eivät sisällä laisinkaan tupakkaa ja ovat vahvuudeltaan 4mg/annospussi, joten niitä voi tilata täysin laillisesti Suomeen. Ice nikotiinipusseja voit tilata www.nikotiinipussit.com sivustolta

Mitä muita nuuskakauppoja Haaparannassa on nuuskakairan lisäksi?

Nuuskakaira on varmasti tunnetuin nuuskatukku, mutta monia muitakin hyviä vaihtoehtoja on. Suosituimpia ovat: Nuuskakenraali, Nuuskaoutlet, Maxi Ica Haaparanta ja Snuskungen.

Onko nuuskan tuonti laillista, jos ostan Nuuskakairasta?

Nuuskan tuonti on laillista, kunhan muistat nuuskan tuontirajoitukset. Nuuskan tuontirajoitukset löydät tullin sivuilta: https://tulli.fi/henkiloasiakkaat/matkailijalle/tupakkatuotteet

Nikotiinipussien tilaaminen netistä

Nikotiinipusseja voit tilata netistä, mikäli ne ovat alle 4mg/annospussi. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa ja Suomessa niitä käytetään tupakoinnin lopettamiseen ja nuuskan korvaushoitoon. Nikotiinipusseista suosituimmat ovat Ice, dope ja paz nikotiinipussit.

Voinko tuoda nikotiinipusseja Ruotsista?

Et voi. Ruotsissa myynnissä olevat nikotiinipussit sisältävät tuontirajat ylittävät määrät nikotiinia ja ovat täten lääkelaissa kiellettyjä. Syyllistyt lääkerikokseen, mikäli tuot liian vahvoja nikotiinipusseja maahan.

3 kommenttia artikkelissa “Nuuskakaira

  1. Kai lankala sanoo:

    Tää on teidän verkkokauppa on mahtavin juttu ikinä! Ei tarvi enää ravata Haaparannassa. Purkit tulee nopeasti ja viimeksi jopa kahdessa päivässä.

  2. Ville sanoo:

    Jumalan lahja nämä ICEt ja DOPEt! Poraa ja sätii vaikka ei ole älyttömiä määriä nikotiinia! Vaihdoin pysyvästi näihin heti ensimmäisen tilauksen jälkeen. Ei enää ”laittoman” nuuskan ostamista vaan fressit pussit postissa!

  3. peggysilver sanoo:

    Ex ketjupolttaja 27 vuoden kokemuksella, nykyinen ketjuvapottaja 6 vuoden kokemuksella törmäsin jossakin tähän nikotiininuuskaan, ja otin testiin Ice Mangoa. Ajatuksena keventää rinkkaa kesän vaelluksilla. Lasti 18650 akkuja painaa melkoisesti ja virta on kuitenkin aina vaposta loppu. Ajatuksena puolittaa reissussa vapotuksen määrä nikotiininuuskalla. Pitkästä tupakointi kokemuksesta huolimatta en ole ikinä koskaan ever tavan nuuskaa suuhuni pistäny, että vaatii siltä osin hieman totuttelemista. Mutta Ice Mango onkin oikein maukasta, ja mango huulessa muutamalla kokeilukerralla onnistunu olemaan jopa pari tuntia ilman vapoa. Lupaavaa siis, ehkä ideani onnistuu ja vapotalmakin vähenee läppärin näytöllä ihan vahingossa, eikä rinkassa tarvitse jatkossa kantaa kilon edestä virtaa mukana. Selvennetään että vapo, tai vape on sähkötupakka, jos ilmaisu ei ole jollekkin tuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *