Nuuskakaira

Nuuskakairan tukku

Nuuskakaira on jo legendaariseen maineeseen noussut Haaparannassa toimiva nuuskatukku. Nuuskakairasta ovat monet nuuskaajat hakeneet täytettä huulen alle.

Nuuskakairan Tukku

Nuuskakairan tukku on suomalaisille nuuskaajille suunnattu tukkukauppa Ruotsin puolella Haaparannassa. Yle uutisoi keväällä koronan alettua, että nuuskakauppiaat Haaparannassa joutuvat polttamaan vanhaksi mennyttä nuuskaa. Lue Ylen artikkeli TÄSTÄ.

Entä millainen tilanne on nuuskakairan tukussa? Yritimme soitella nuuskakairaan, mutta emme valitettavasti saaneet nuuskakairan omistajaa kiinni.

Nuuskakairan tukusta
Nuuskakaira

Suomen valtio asetti 27.1.2021 tarpeettoman rajanylityksen (nuuskan haun) kielletyksi kuukauden ajaksi. Todennäköistä on, että rajoitukset tulevat jatkumaan valtion surkean rokotustahdin vuoksi.

Pääsääntöisesti nuuskaa myydään nuuskakairassa suomalaisille. Tulliylitarkastaja Kari Hannu sanoo, että tulli varautuu rajoitusten poistuttua nuuskakaupan vilkastumiseen ja myös salakuljetusyrityksiin.

Nuuska myynti on varmasti myös vähenemään päin uusien tupakattomien nikotiinipussien ansiosta. Myös aspartaamia sisältävä Zonnic 4mg on löytänyt kannattajakuntansa koronapandemian alettua. Nikotiinipussit.comin tuotteissa ei ole käytetty aspartaamia, vain luonnollisia makuaromeita.

Nuuskaaja

Pekka, 38, nuuskaaja, joka on käyttänyt nuuskaa jo 15 vuoden ajan on vakuuttunut, että perinteinen tupakkaa sisältävä nuuska vaihtuu ajan myötä terveellisempän nikotiininuuskaan.

Nikotiininuuskaa käyttäessä suu ei haise, eikä hampaat värjäydy. Nuuskaja Pekka kertoo, että vaimokin on innoissaan Pekan lopetettua nuuskaajan uran. Nyt suu tuoksuu raikkaalle ja Pekan muiskut taas kelpaavat.

Pekka tapasi hakea ennen kerran kuukaudessa nuuskakairan tukusta ”mustaa kultaa” paksin täydeltä. Odenssia kului viitisen tolppaa kuukaudessa, kertoo Pekka. Pekka onkin monella mittapuulla todella paljon käyttävä nuuskaaja.

Nuuskan vaihtaminen tupakattomaan nuuskaan

Kuten Pekkakin, vanha nuuskaaja päätti unohtaa reissut Nuuskakairan tukkuun koronapandemian alettua. Pekka kohtasi Facebookissa nikotiinipussit.com sivuston ja päätti testata meidän ICE nikotiinipusseja.

Vanhana denssin käyttäjänä Pekka oli hieman skeptinen alkuun, että voiko 4mg nikotiininuuska todellakin korvata nuuskan. Nyt puoli vuotta myöhemmin Pekka toteaa, että ICE Frost nikotiinipussin poraus on vähintäänkin yhtä hyvä mihin oli tottunut, ollessaan nuuskaaja.

Nikotiininuuskan tilaaminen on laillista

Nikotiininuuskaa voit tilata Tullin ohjeistuksen mukaisesti 3kk käyttöä vastaavan määrän. ICE- ja Dope nikotiininuuskan kohdalla se tarkoittaa 108 rasiaa kerralla.

Nikotiininuuskiin on saatu samankaltainen ”poraaminen”, mitä vahvoista nuuskista löytyy. Tämä siksi, että nuuskaajat voivat vaihtaa helpommin terveellisempään itsehoitotuotteeseen.

Katso mitä asiakkaamme sanovat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *