Nikotiinipussit Kokemuksia – ICE, DOPE, PAZ

Nikotiiniussit kokemuksia

Nikotiinipussit kokemuksia miettiessä ajateltiin laitella hieman meidän asiakkailta saamiamme nikotiininuuska kokemuksia näytille. Laittakaa jatkossakin kaikki nikotiinipussikokemukset meille, joko Instagramiin tai Facebookiin, on mahtavaa kuulla kuinka moni on onnistunut vaihtamaan tupakan tai nuuskan nikotiinipusseihin.

Nikotiinipussit kokemuksia ICE

Ice on monen asiakkaamme mielestä ylivertaisesti paras ja laadukkain nikotiinipussivalmistaja. Icen tehdas sijaitsee Islannissa aivan kuuluisan Eyjafjallajökullin juuressa. Tämä kuuluisa tulivuori purkautui vuoden 2021 alussa ja koronapandemian kadottua tulee varmasti olemaan todella haluttu turistikohde.

ICE Nikotiinipussit kokemuksia
ICE Nikotiinipussit ovat Suomen suosituin nikotiininuuska. Tilaa nopeasti ja helposti Nikotiinipussit.comilta

Ice nikotiinipussien kokemuksia listatessa asiakkaamme ovat nostaneet esille Ice Frost nikotiinipussin. Ice Frost on Suomen suosituin nikotiinipussi, lue alta asiakkaidemme kokemuksia ja ymmärrät miksi.

Ennen kävin aina hakemassa nuuskaa haaparannasta ja olin todella kovassa koukussa Odens nimiseen nuuskaan. Kokeilin joskus R-kioskilta saatavia Zonnic nikotiininuuskia ja niistä ei ollut yhtikäs mitään apua nuuskan lopettamiseen. Koostumus oli aivan liian kuiva Zonnic pusseissa ja pussin mitätön koko ei tuonut samaa fiilistä mitä nuuskatessa.

Kesällä 2020 Facebookissa tuli vastaan Nikotiinipussit.com sivusto ja Ice nikotiinipussit. Nuuskan saanti koronan aikana oli hankaloitunut ja päädyin tilaamaan muutaman purkin testiin. Ice Frostista tuli välittömästi kunnon sävärit, aivan odens nuuskan kaltainen poraus, mutta ilman paskan makua suussa. Todella raikas ja miellyttävä tuntuma, harvoin tupakattoman nikotiinituotteen kanssa tulee tällästä fiilistä, Mertarantaa lainatakseni: “SE ON SIINÄ”

Icen nikotiinipusseista oma top3 on: Frost, Habanero Sunset ja Vattulaku. Frostissa ja Habanerossa on todella napakka poraus, mutta aamuisin kaipaan hieman miedompaa pussia ja tähän tarkoitukseen Haribon punaisen kalan makuinen vattulaku nikotiinipussi on aivan täydellinen.

Käytin nuuskaa 23 vuotta ja nyt olen ollut kesäkuusta asti täysin ilman. Ehdottoman iso peukku Nikotiinipussit.comin porukalle!

Lasse Miettinen, Kuortane

Nikotiinipussit DOPE

Nikotiinipussit.com on Dope nikotiinipussien virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Nikotiinipussit.comin tiimi pääsi alusta asti kehittämään tuotteita suomalaiseen makuun sopivaksi ja tärkeimmiksi pointeiksi kehitystyössä listattiin: Ei keinotekoisia makuaineita, käytetään ksylitolia ja 100% luonnolliset maku-aromit.

Nämä pointit valitsimme siksi, että halusimme luoda yhdessä Dopen tehtaan kanssa huomattavasti Zonnic nikotiinipusseja puhtaamman tuotteen. Aspartaami on viimeaikaisissa tutkimuksissa todettu todella vaaralliseksi myrkyksi ja vaikka sitä on yleisesti käytössä, meille oli tärkeää, että Dopen nikotiinipusseista sitä ei löydy.

Zonnic nikotiinipussit ovat ainoa lääkeluvallinen nikotiinipussi Suomessa. Meidän tuotteemme, kuten Dope ja Ice, eivät ole lääkkeitä eivätkä nikotiinikorvaushoitotuotteita, vaan ne määritellään tupakan vastikkeiksi.

Dope nikotiinipussit kokemuksia

Olen jo ylä-asteelta alkaen käyttänyt nuuskaa ja nyt 23-vuotiaana, hampaat ovat tummuneet ja ainainen kammottava maku aamuisin alkoi riittämään. Vuosien saatossa kokeilin useita nuuskia mitä Nuuskakairan tukusta oli saatavilla ja kaverini toi niitä aina Haaparannan reissuiltaan. Käytin sekalaisesti eri brändejä ja eniten tykkäsin hedelmäisistä ja marjaisista makunuuskista.

Meitä naispuolisia nuuskankäyttäjiä on Suomessa paljon etenkin omassa kaveripiirissäni. Nikotiininuuskan maailmaan päädyin nikotiinipussit.comin kautta ja aluksi tilasinkin jokaista makua yhden purkin testiin. Omat kokemukseni nikotiinipusseista oli lyft nuuskan kanssa, mutta siinä taisi vielä olla tupakkaa mukana.

Dopen nikotiinipusseista omiksi suosikeiksini on valikoituneet Dope Ice Cool ja Ice Mango. Mangoa tulee käytettyä päivittäin, se on ihanan raikas ja makua riittää vaikka muille jakaa. Dopen Ice Mangossa maku ei katoa edes 30 minuutin käytön jälkeen ja mintun vivahde pitää suun raikkaana. Joskus taas tarvitsen kovempaa “kickkiä” ja valitsen Ice Cool nikotiininuuskan. En osaa päättää kumpi näistä nikotiinipusseista on parempi, molemmat ovat aivan loistavia.

Nikotiinipussit.comin toimitusaika piti hyvin paikkansa ja paketti tuli Lahteen kolmessa vuorokaudessa ja en voisi olla enemmän tyytyväinen palvelun laatuun, asiakaspalvelu vastaa aina nopeasti ja tuotteet ovat laadukkaita.

Niina, Lahti

Nikotiininuuska Dope
Dope nikotiininuuskat tilaat nopeasti ja vaivattomasti Nikotiinipussit.com sivustolta.

Nikotiinipussit PAZ

Paz nikotiinipussit ovat myös Nikotiinipussit.comin ja tehtaan välinen yhteistyö. Paz on yksi maailman suurimpia nikotiininuuskien valmistajia. Pazin omistaja otti meihin yhteyttä ja kysyi haluaisimmeko lähtä heidän kanssa kehittämään suomalaiseen makuun sopivat nikotiinipussit. Ja tottahan maar meitä kiinnosti!

Pazin kehitystiimi on huikea, vanhoja Swedish Mathcin työntekijöitä ja todella kokeineita kemistejä laboratorion täydeltä. Heittelimme ideoita ja purkkeja alkoi valua testiin. Usean kuukauden kehitystyön jälkeen päädyimme aloittamaan kolmella huikealla maulla: Cool Mint, Citrus ja Liquorice Mint.

Kehitystyössä vaadimme, että mintussa pitää olla tiukka poraus, sitruksessa raikas ja puhdas makumaailma ja lakritsamintulla lähdettiin hakemaan hopeatoffeen makua. Mielestämme PAZ onnistui näissä raameissa täydellisesti!

Paz nikotiinipussit kokemuksia

Olen tupakoinut, käyttänyt nuuskaa, nikotiinipurkkaa ja laastareita ja kaikkea mahdollista sekaisin jo vuosikaudet. Välissä tuli kokeiltua sähkötupakkaakin, mutta nyt ensimmäistä kertaa tuntuu, että näillä nikotiinipusseilla pystyy oikeasti pysymään erossa tupakkatuotteista.

Olen testannut nikotiinipusseja useilta brändeiltä ja myös lähi k-kaupasta olen zonnic nuuskaa ostanut, jos oikein hätä on tullut käteen. Kaikista parhaat nikotiinipussit ovat kuitenkin olleet nämä Pazin nikotiininuuskat. Aamulla kun heittää Cool Mintin yläpeltiin, niin johan alkaa sukat pyöriä jalassa. Todella piinaavan tiukka huulituntuma, joka vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.

Cool Mint on hyvä aamun avaus, mutta herkutteluhetkiin olen käyttänyt sitrusta ja lakuminttua. Ikäväkseni moni muukin on löytänyt nämä nikotiinipussit ja hurjan suosion vuoksi ovat tilapäisesti päässeet loppumaan nikotiinipussit.comin valikoimasta. Pazin Liquorice Mint tupakaton nuuska maistuu aivan hopeatoffeelta, joka on oma suosikki karamellini. Nyt ei vain enää tule kaloreita tästä herkuttelusta.

Pazin pussit ovat kooltaan mukavan lyhkäsiä ja napakan pulleita. Monesti on ärsyttänyt etenkin Lyftin kanssa, kun pussi on niin pitkä, että hyvä ettei poskessa ole toinen pää. Pazin nikotiinipusseja tulee tilattua varmasti jatkossa, toki uutuuksia testailen myös, mutta nyt en voisi olla enemmän kuin tyytyväinen näihin!

Nikotiinipussit.comin asiakaspalveluun Kallelle vielä iso kiitos, nukkuuko se kaveri koskaan? Vastaus rävähtää keskellä yötäkin, on se huikea ukko!

Paz nikotiinipussien kokemukset meille lähetti Jouko Savonlinnasta.

paz nikotiininuuska cool mint
Paz cool mint nikotiininuuska on täydellinen hänelle, joka tahtoo raikasta pussia jossa on voimakas potku.

Miksi nikotiininuuskat kannattaa tilata nikotiinipussit.comista?

Nikotiinipussien tilaaminen on vapautunut 4.4.2023 ja nyt myös vahvoja nikotiinipusseja voi tilata vapaasti Suomeen. Nikotiinipussit.com on vastuullinen ja luotettava verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät aina parhaat ja laadukkaimmat nikotiinipussit.

Ulkomaisilla verkkokaupoilla voi olla myynnissä myös tupakkaa sisältäviä tuotteita, joiden tilaaminen ja vastaanottaminen on laitonta. Käyttämällä nikotiinipussit.com verkkokauppaa, voit aina olla varma tilauksesi laillisuuudesta ja mutkattomasta kaupanteosta ja toimituksesta.

Ice nikotiinipussit kokemuksia

Ice nikotiinipussit ovat valmistettu Islannissa ja etenkin Ice Frost on Suomen myydyin nikotiinipussi. Icen tuotteet eivät sisällä aspartaamia ja ne on makeutettu ksylitolilla. ICE Frost 4mg nikotiinipussi

Paz nikotiinipussit kokemuksia

Paz nikotiinipussit ovat Dholakian valmistamia. Dholakia on yksi maailman suurimmista nuuska- ja nikotiinipussivalmistajista. Pazin sitrus nikotiinipussi on Suomen suosituin sitruksen makuinen nikotiinipussi.Paz nikotiininuuska citrus

Dope nikotiinipussit kokemuksia

Dope on eurooppalainen nikotiinipussivalmistaja, jonka tuotteet ovat monessa maassa rankattu vuoden 2021 parhaiksi nikotiinipusseiksi. Dopen nikotiinipussit ovat hyvin samankaltaisia mitä Lyftin nikotiininuuskat, mutta suurin ero on, että Dopen nikotiinipussit ovat makeutettu ksylitolilla ja taaseen Lyftin nuuskassa on käytetty keinotekoisia aromeja.Dope Ice Cool nikotiinipussi 4mg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *