Nikotiininuuska

Lopeta tupakointi nikotiininuuskalla

Nikotiininuuska, täysin tupakkavapaa nuuskamainen nikotiinipussi, jonka tilaaminen Suomeen on täysin laillista, kunhan muistat tilata luotettavilta toimijoilta, kuten nikotiinipussit.com (meidän kaikki tuotteemme ovat tullin ohjeistuksen mukaisesti alle 4mg/pussi). Nikotiininuuska on Suomessa yksi suosituimmista, ellei suosituin tupakoinnin lopettamisen apuväline. Nikotiinipussit.com väki halusi tuoda näille markkinoille huomattavasti paremman tuotteen ja näin yhteistyö islantilaisen ICE-tehtaan kanssa alkoi.

Mitä nikotiininuuska on?

Nikotiininuuska tuli Suomeen Zonnic nimellä ja se on lääkevalvontaviranomaisten hyväksymä tuote tupakoinninlopettamiseen. Oletkin varmaan nähnyt näitä nikotiinipusseja myynnissä lähikaupassasi ja kioskeilla. Me halusimme tehdä paremman tuotteen, enemmän nuuskaa muistuttavan, jotta voisimme olla vakavasti otettava vaihtoehto myös nuuskaamisen lopettajille. Samoiten panostimme huomattavasti tuotteen puhtauteen, ICE-nikotiinipussit on valmistettu luontaisilla raaka-aineilla, luontaisilla aromeilla, jotka eivät sisällä aspartaamia tai muita keinotekoisia myrkkyjä.

Nikotiininuuska on auttanut varmasti jo kymmeniä tuhansia tupakoinnin lopettajia Suomessa ja toivottavasti me voimme auttaa myös. Asiakkaidemme mukaan ICE-nikotiininuuska on huomattavasti Suomesta saatavia vaihtoehtoja parempi ja laadukkaampi tuote. Nikotiininuuskan käyttö korvaushoitona tulee varmasti kasvamaan sen helppouden ansiosta, voit huomaamattomasti käyttää nikotiininuuskaa palavereissa, lennoilla, tupakattomilla työpaikoilla, kuin julkisilla liikkuessakin.

Nikotiininuuskaa käyttämällä hampaat eivät värjäydy, suu ei käy haisemaan ja niitä on todella huomaamaton käyttää missä tahansa tilanteessa. Nikotiinipitoisuus ICE-nikotiinipusseissa on 4mg/annospussi.

Miten nikotiininuuskaa käytetään?

Nikotiininuuskan käyttö on helppoa, pussit ovat heti valmiita käytettäväksi ja turhaa kikkailua ei tarvitse. Perinteisestä nuuskasta nikotiininuuska eroaa raikkaimmilla mauilla ja puhtaimmilla raaka-ainella, samoiten pussin koko on hieman pienempi ja huomaamattomampi, kuin perinteisellä nuuskalla. Aseta nikotiinipussi huulen alle ja nikotiini imeytyy välittömästi. Suositeltu käyttöaika per pussi on 15min – 60min. Koska kyseessä ei ole tupakkatuote, suuhun jää raikas maku ja hengitys ei käy haisemaan. Pussien väri on valkoinen ja sen takia osa tunteekin nikotiinipussit nimellä all white portion tai whitepouch.

Nikotiininuuskan laillisuus ja tilaaminen?

Nikotiininuuskaa voit tilata sivustoltamme 3kk käyttöä vastaavan määrän. Tämä on tullin määrittelemä ohjeistus nikotiininuuskan etätilaamiseen. Olethan tarkkana, että tilaat ainoastaan luotettavilta sivuilta, kuten omamme. Nikotiinipitoisuus ei saa ylittää 4mg/annospussi, liian vahvoja pusseja tilatessa syyllistyt lääkerikokseen. MEILTÄ TILAAMINEN ON TÄYSIN LAILLISTA! Tullin määrittelemä 3kk käyttöä vastaava määrä on laskettu päivä-annoksen mukaan, joka tullin määrittelemänä on 96mg/päivä. Eli täten voit tilata meiltä kerralla 108 rasiaa ICE-nikotiininuuskaa. Näitä ohjeita noudattamalla et joudu hankaluuksiin nikotiinipusseja tilatessa. Katso aiemmasta postauksesta lisää nikotiininuuskan tilaamisesta ja tullin linkki aiheeseen. LUE TÄSTÄ

Nikotiininuuska tupakoinnin lopettamisen apuna

Viimeisimpien raporttien mukaan nikotiinipussit ovat jo vähintään 20%:in kokoinen markkina kaikista tupakoinnin lopettamiseen myytävistä itsehoitotuotteista Suomessa. Tupakattomat nikotiinipussit eivät sisällä tupakan lailla satoja ihmisille vaarallisia kemikaaleja yhdistelmiä. Nikotiinipusseja valmistavan Swedish Matchin tekemän tutkimuksen mukaan jopa yhdeksän kymmenestä nikotiinipusseja käyttävästä on entisiä tupakoitsijoita. Se kuinka hyvin nikotiinipussit toimivat lopettamisen apuna on hyvin yksilöllistä. Usein tupakoitsijalla on kyse tavasta, mutta oli miten tahtojaan, se on ehdottomasti haitattomampi vaihtoehto, kuin tupakka, tai nuuska. Etenkin naiset ovat löytäneet nikotiininuuskan lopettamisen avuksi. Katso valikoimistamme mikä maku soveltuu parhaiten sinulle, valikoimista löytyvät nikotiinipussit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *