Nikotiininuuska

Lopeta tupakointi nikotiininuuskalla

Nikotiininuuska, täysin tupakkavapaa nuuskamainen nikotiinipussi, jonka tilaaminen Suomeen on täysin turvallista ja laillista, kunhan muistat tilata luotettavilta toimijoilta, kuten nikotiinipussit.com. Nikotiininuuska on Suomessa yksi suosituimmista tupakan vastikkeista. Nikotiinipussit.com väki halusi tuoda näille markkinoille huomattavasti paremman tuotteen ja näin yhteistyö islantilaisen ICE-tehtaan kanssa alkoi.

Mitä nikotiininuuska on?

Nikotiininuuska tuli Suomeen Zonnic nimellä ja se on lääkevalvontaviranomaisten hyväksymä tuote tupakoinnin lopettamiseen. Oletkin varmaan nähnyt näitä nikotiinipusseja myynnissä lähikaupassasi ja kioskeilla. Me halusimme tehdä paremman tuotteen, enemmän nuuskaa muistuttavan, jotta voisimme olla vakavasti otettava vaihtoehto myös nuuskaamisen lopettajille.

Me emme kuitenkaan tarjoa lääkkeitä, itsehoitotuotteita tai nikotiinikorvaushoitotuotteita, vaan meidän valikoimastamme löytyvät nikotiinipussit ovat tupakan vastikkeiksi luokiteltavia tuotteita.

Samoiten panostimme huomattavasti tuotteen puhtauteen, ICE-nikotiinipussit on valmistettu luontaisilla raaka-aineilla, luontaisilla aromeilla, jotka eivät sisällä aspartaamia tai muita keinotekoisia myrkkyjä.

Nikotiininuuska on auttanut varmasti jo kymmeniä tuhansia tupakoinnin lopettajia Suomessa ja toivottavasti me voimme auttaa myös. Asiakkaidemme mukaan ICE-nikotiininuuska on huomattavasti Suomesta saatavia vaihtoehtoja parempi ja laadukkaampi tuote.

Zonnic nikotiininuuskan käyttö korvaushoitona tulee varmasti kasvamaan sen helppouden ansiosta, voit huomaamattomasti käyttää nikotiininuuskaa palavereissa, lennoilla, tupakattomilla työpaikoilla, kuin julkisilla liikkuessakin.

Nikotiininuuskaa käyttämällä hampaat eivät värjäydy, suu ei käy haisemaan ja niitä on todella huomaamaton käyttää missä tahansa tilanteessa. Nikotiinipitoisuus ICE-nikotiinipusseissa on 4mg/annospussi.

Miten nikotiininuuskaa käytetään?

Nikotiininuuskan käyttö on helppoa, pussit ovat heti valmiita käytettäväksi ja turhaa kikkailua ei tarvitse. Perinteisestä nuuskasta nikotiininuuska eroaa raikkaimmilla mauilla ja puhtaimmilla raaka-ainella, samoiten pussin koko on hieman pienempi ja huomaamattomampi, kuin perinteisellä nuuskalla.

Aseta nikotiinipussi huulen alle ja nikotiini imeytyy välittömästi. Suositeltu käyttöaika per pussi on 15min – 60min. Koska kyseessä ei ole tupakkatuote, suuhun jää raikas maku ja hengitys ei käy haisemaan. Pussien väri on valkoinen ja sen takia osa tunteekin nikotiinipussit nimellä all white portion tai whitepouch.

Nikotiininuuskan laillisuus ja tilaaminen?

Nikotiininuuskaa voi tilata Suomeen täysin vapaasti. Fimean 4.4.2023 muuttaman luokittelun vuoksi nikotiinipussit eivät enää ole lääke, joten niitä ei koske enää lääkeaineiden maahantuontirajoitukset.

Nikotiininuuska tupakoinnin lopettamisen apuna

Viimeisimpien raporttien mukaan nikotiinipussit ovat jo vähintään 20%:in kokoinen markkina kaikista tupakoinnin lopettamiseen myytävistä itsehoitotuotteista Suomessa. Tupakattomat nikotiinipussit eivät sisällä tupakan lailla satoja ihmisille vaarallisia kemikaaleja yhdistelmiä.

Nikotiinipusseja valmistavan Swedish Matchin tekemän tutkimuksen mukaan jopa yhdeksän kymmenestä nikotiinipusseja käyttävästä on entisiä tupakoitsijoita. Se kuinka hyvin nikotiinipussit toimivat lopettamisen apuna on hyvin yksilöllistä.

Usein tupakoitsijalla on kyse tavasta, mutta oli miten tahtojaan, se on ehdottomasti tupakaton vaihtoehto, toisin kuin tupakka tai nuuska. Etenkin naiset ovat löytäneet nikotiininuuskan tupakattomaksi vaihtoehdoksi. Katso valikoimistamme mikä maku soveltuu parhaiten sinulle, valikoimista löytyvät nikotiinipussit:

Nikotiininuuska kokemuksia

Nikotiininuuskan kokemukset ovat olleet asiakkaillamme todella positiivisia. Olemme saaneet satoja, ellei tuhansia viestejä kuinka tupakointi, tai nuuska on vaihtunut nikotiininuuskaan. Parhaiten ovat toimineet minttuiset ja raikkaat nikotiinipussit, mutta herkutteluhetkiin on toki hyvä olla ainakin Dopen Ice Mango nikotiininuuska.

Itselle sopivaa nikotiininuuskaa valitessa kannattaa tutkia nikotiinipussien arvioit osiota. Moni asiakkaamme on ystävällisesti jättänyt arvionsa ja kokemuksensa tuotteistamme sille varattuun paikkaan. Nuuskan heavy usereille suosittelemme vahvoja minttua, kuten Dope Freeze ja Paz Cool Mint. Tupakoinnista siirtyville minttupussien tiukka poraus voi olla alkuun liikaa, mutta kokeile rauhassa ja löydät varmasti sinulle sopivat nikotiininuuskat valikoimastamme.

Nikotiininuuska kokemuksia?

Nikotiininuuskan kokemuksia listatessa suurimmat hyödyt ovat: huomaamattomuus, helppous ja suu ei haise, eikä hampaat värjäänny.

Mistä voin tilata nikotiininuuskaa?

Nikotiininuuskaa voi tilata Suomen suurimmalta nikotiininuuskaverkkokaupalta www.nikotiinipussit.com. Nikotiinipussit.comin valikoimissa on Suomen suosituin nikotiininuuska ICE Frost.

Voinko tilata nikotiininuuskaa Suomeen?

Kyllä voit. 4.4.2023 alkaen voit tilata myös vahvat nikotiinipussit netistä Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *