Nikotiininuuskalla irti tupakasta – alkuopas savuttomuuteen

nikotiininuuskan avulla irti tupakasta

Jatkuvasti kasvava joukko suomalaisia tupakoitsijoita ja nuuskan käyttäjiä valitsee tupakattoman nikotiininuuskan apuvälineekseen halutessaan irti tupakasta tai nuuskasta. Vaikka nikotiininuuska on jo suosituin tapa tupakoinnin lopettamisessa Suomessa, moni tupakoitsija tai nuuskan käyttäjä empii edelleen lopettamispäätöksensä suhteen.

Nikotiinipussit eivät ole lääke tai nikotiinikorvaushoitotuote, jotka ovat tarkoitettu tupakoinnin lopettamisen apuvälineeksi. Nikotiinipussit luokitellaan tupakan vastikkeeksi, pois lukien ainoana lääkeluvan Suomessa omaava Zonnic.

Pystynkö siihen?

Onko nikotiininuuska tehokkaampi tapa kuin jo kokeilemani nikotiinipurukumit?

Onko nikotiininuuska turvallista? Entä laillista?

Vastaus kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin on kyllä. Tästä artikkelista löydät lisää tietoa nikotiininuuskasta ja käymme läpi tärkeimmät asiat nikotiininuuskan tilaamiseen liittyen.

Nikotiinikorvaushoito – irti tupakasta

Nikotiinikorvaushoidon tarkoitus on korvata nikotiini, jonka tupakoitsija tai nuuskaaja on tottunut saamaan tupakasta tai nuuskasta. Kun halutaan irti tupakasta, korvaushoitotuote auttaa lievittämään vieroitusoireita, joita tupakoinnin ja nuuskan käyttämisen lopettamisesta aiheutuu. Kun nuuskaaminen loppuu, vieroitusoireet alkaa. Nikotiinikorvaushoitotuotteisiin siirryttäessä nikotiinipitoisuus veressä pienenee ja kaikki tupakkatuotteiden haitalliset aineet jäävät pois.

Perinteiset korvaushoitotuotteet, kuten nikotiinipurukumi, nikotiinilaastarit, suusumutteet ja nikotiinitabletit, ovat olleet suosittuja lähinnä sen vuoksi, ettei muita, tehokkaampia ja toimivampia vaihtoehtoja, ole ennen ollut saatavavilla.

Nikotiininuuskan suosio

Kun koronapandemia iski Suomeen ja rajaliikennettä rajoitettiin, tavallisen nuuskan tuonti Suomeen vähentyi dramaattisesti. Monet Haaparannan nuuskatukut, kuten Nuuskakaira, joutuivat hävittämään suomalaisille myymättä jäänyttä nuuskaa polttamalla.

Kun perinteistä nuuskaa ei ollutkaan saatavilla normaaliin tapaan, ja pimeiden markkinoiden hinnat alkoivat nousta huomattavasti, täytyi monien suomalaisten alkaa etsimään vaihtoehtoja nuuskalle. Yksi apuväline löytyi jokaisesta kaupasta ja kioskista, nikotiinipurukumien vierestä, ja tämä tuote oli Zonnic nikotiininuuska. Räjähdysmäisesti nousseen myynnin vuoksi Zonnic myytiin jopa loppuun useista kauppaketjuista ja kioskeista.

Zonnic nikotiininuuska ei kuitenkaan ole käyttäjien kokemuksien mukaan laadultaan kovin hyvää, joten seuraavaksi oli aika etsiä vaihtoehtoja Zonnic nikotiininuuskalle. Suomen sisämarkkinoilta vaihtoehtoisia tuotteita ei kuitenkaan löytynyt, mutta onneksi nettikauppa nikotiinipussit.com löytyi googlen avulla monen nikotiininuuskaa etsineen näytölle.

Sopivan nikotiininuuskan valinta

Nikotiininuuskavalikoimastamme löydät monia hyviä vaihtoehtoja omaksi suosikiksesi. Tarjoamme tällä hetkellä kolmen eri valmistajan nikotiinipusseja ja kaikilta näiltä valmistajilta löytyy Suomen suosituimpia nikotiinipusseja.

Ice nikotiinipussit ovat olleen monen suosikkivalinta. Icen vahva huulituntuma ja monta hyvää makuvaihtoehtoa tarjoavat valinnan vapautta parhaimmillaan. Ice Frost on kautta aikojen myydyin nikotiininuuskamme.

ICE Frost 4mg nikotiinipussi

Dope nikotiinipussit ovat kooltaan hieman tuhdimpia kuin muut ja Dopen kehittämä Dope Rush instant kick teknologia takaa todella nopean ja hyvän tuntuman. Dope Ice Mango on yksi myydyimmistä tuotteistamme ja sopii hyvin myös hieman makeamman maun ystäville.

Dope Ice Mango nikotiininuuska 4mg
Dope Ice Mango nikotiinipussissa on herkullinen mango ja jäinen menthol

PAZ nikotiinipussit ovat nousseet nopeasti suosituimpien nikotiinipussien joukkoon. Klassinen PAZ Cool Mint sekä uusi vihreän jenkin makuinen PAZ Spearmint ovat PAZin suosituimmat maut. Pehmoinen ja hyvälaatuinen pussi yhdistettynä todella raikkaaseen makuun ovat PAZin vahvuus.

Nikotiininuuska PAZ Spearmint
PAZ Spearmint nikotiininuuska on jokaisen suomalaisen tunteman vihreän jenkki purkan makuinen

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä

Nikotiininuuskaa voit tilata kaupastamme täysin laillisesti. Kaikki tuotteemme ovat täysin laillisesti tilattavissa Suomeen. Fimea on kumonnut 4.4.2023 nikotiinipussien luokittelun lääkkeeksi, joten nyt voit tilata myös vahvempia nikotiinipusseja Suomeen ilman reseptiä tai mitään lääkkeisiin liittyviä rajoituksia!

Nikotiininuuskaa voi tilata Suomeen täysin vapaalla vahvuudella sekä juuri sellaisen määrän kerrallaan kuin itse haluat.

Tilaaminen on yhtä helppoa kuin minkä tahansa tuotteen tilaaminen nettikaupasta. Valikoimastamme löytyvät nikotiininuuskat löydät TÄÄLTÄ. Valitset haluamasi tuotteet, lisäät toimitusosoitteen ja maksutavan, ja tuotteet lähtevät varastoltamme kotiasi kohti.

Toimitusaika tuotteillamme on noin 3-5 päivää. Nopeimmillaan tilaukset ovat ilmestyneet postiautomaattiin kahdessakin päivässä.

Nikotiininuuskan säilytykseen suosittelemme jääkaappia. Avatun purkin kuivahtaminen kestää muutamista päivistä noin viikkoon.

Asiakaspalvelumme on markkinoiden nopein ja voit kysyä asiakaspalvelustamme neuvoa mihin tahansa nikotiininuuskaan liittyvään.

Nikotiinipussit.com

Nikotiinipussit.comin tiimi koostuu nikotiinialan konkareista. Tiimin jäsenet ovat työskennelleet niin tupakan, sähkötupakan, nikotiinipussien kuin erilaisten korvaushoitotuotteidenkin parissa yhteensä vuosikymmeniä.

Tupakoinnin ja nuuskan haitat ovat kiistämättömät ja vakavat, joten nikotiinipussit.com verkkokaupan perustajat ovat halunneet panostaa tupakattomien tuotteiden markkinointiin. Suomen valtion asettama Savuton Suomi 2030 tavoite on hieno osoitus siitä, että tupakoinnin vähentämiseksi todella tehdään töitä Suomessa. Näitä töitä tekee myös nikotiinipussit.com ja toivomme että tuotteemme, vaikka eivät nimikkeeltään lääkkeitä tai korvaushoitotuotteita olekaan, auttaisivat tuhannet suomalaiset irti tupakasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *