Killa nuuska

Killa nuuska on osoittautunut varsin huonolaatuiseksi tuotteeksi

Killa on yksi tunnetuimmista vahvoista nikotiinipusseista Suomessa. Killa nuuska on hinnaltaan edullista, ja tässä yhteydessä vanha viisaus ”jos haluat halvan ja hyvän, joudut ostamaan molemmat”, pitää varsin hyvin paikkansa. Killa nuuskan laatu on varmasti yksi huonoimmista, mutta halvan hintansa vuoksi se on hyvin yleistä Suomen pimeillä nuuskamarkkinoilla ja salakuljetettua Killa nuuskaa onkin jäänyt Tullin toimesta takavarikkoon suuria määriä.

Killa nuuskaa tullin haaviin 2019

Tulli oli saanut maaliskuussa 2019 rahtiyritys DPD:ltä ilmoituksen, jonka mukaan DPD:n tiloihin on saapunut kuormalavallinen nuuskaa ulkomailta. Tullivalvonta luonnollisestikin meni tarkastamaan lastin, joka sisälsi kasan Baltiasta saapuneita pahvilaatikoita.

Tullin tekemässä tarkastuksessa pahvilaatikoiden sisällöksi paljastui lähes 5000 purkkia Killa nuuskaa. Painoa tällä laittomalla Killa nuuska satsilla oli yli 130 kiloa. Nopeasti tarkastuksen jälkeen DPD:n toimitiloihin saapui mies noutamaan pakettiaan. Nähtyään paikalla Tullin edustajia, mies katsoi parhaaksi lähteä juosten karkuun ja jatkaa pakoaan henkilöautolla. Tullin henkilöt kuitenkin näkivät auton rekisteritunnuksen. Muutaman tunnin kuluttua samana päivänä mies saapui uudelleen paikalle tarkoituksenaan noutaa jo takavarikkoon joutunut lähetys, ja Tulli sai miehen kiinni salakuljetuksesta epäiltynä.

Takavarikoidut Killa nuuskat toimitettiin tutkimuksiin ja THL:n tutkimuksissa selvisi pussien sisältävän nikotiinia 6.5–8.8 mg/annospussi. Esitutkinnassa selvisi, että samalle miehelle oli saapunut jo aikaisemmin kaksi lähetystä samaa Killa nuuskaa, ensimmäisen lähetyksen ollessa noin 13 kg ja toisen kymmenen kertaa suurempi, noin 130 kg.

Koska Killa nuuska ei sisällä lainkaan tupakkaa, mies sai syytteet salakuljetuksesta, mutta vältti syytteet tupakkanuuskan salakuljetukseen aina liittyvästä veropetoksesta.

Nykypäivänä tästä tapauksesta ei olisi mitään seurauksia, sillä tupakattomien nikotiinipussien maahantuonti on vapautunut ja niitä voi tuoda Suomeen täysin vapaasti.

Denssi nikotiininuuska on maailman jäätävin nikotiinipussi

Killa nuuska kokemuksia

Kokemukset Killa nuuskan käyttämisestä ovat melko negatiivisia. Oikeastaan ainoa hyvä puoli Killassa on sen halpa hinta. Maku, joka muistuttaa kaukaisesti minttuista hammastahnaa on erittäin teollisen makuinen ja jopa pahempi kuin Odens nuuskassa. Killan nikotiinimäärät myös vaihtelevat todella paljon, eikä myyntipakkauksessa ilmoitettuun nikotiinipitoisuuteen voi luottaa laisinkaan. Siinä missä esimerkiksi Siberia nuuska on myöskin huonolaatuista ja pahanmakuista, sentään sen järkyttävän suuri nikotiinipitoisuus pitää paikkansa, toisin kuin Killa nuuskassa.

Killa nuuska hankkiminen

Killa nuuskaa voi tilata Suomeen verkkokaupasta. Vaikka nuuskan tilaaminen netistä ei ole laillista, vahvojen nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on muuttunut täysin vapaaksi 4.4.2023. Mikäli Killa nuuskaa jostain syystä haluaa testata, ei se siis enää tarkoita automaattisesti reissua Viroon tai Ruotsiin. Killa edustaa vahvoja nikotiinipusseja, joten Killa nuuskan tuonti Suomeen on Fimean uuden päätöksen myötä täysin sallittua. Ei siis kannata turhaan lähteä hakemaan Killa nuuskaa Haaparannasta.

Joten, jos Killa nuuskaa haluaa testata, se on nyt helposti mahdollista. Kannattaa katsoa myös nikotiinipussit.comin valikoima vahvojen nikotiinipussien osalta! Vaikka nikotiinipussien tilaaminen on sallittua muualtakin, kannattaa nikotiinipussit netistä tilata luotettavalta ja turvalliselta kauppiaalta, täysin laillisesti nikotiinipussit.com verkkokaupan mahtavasta valikoimasta.

Killa nuuska vaihtoehtoja

Killan maku on niin karmiva, että suoraan Killan makuisia vaihtoehtoja nikotiininuuska valikoimasta on hankala löytää. Parempia vaihtoehtoja vastaavasti on onneksi useita. Jäätävän mintun tai mentolin maku, vahvalla porauksella on se peruspaletti, mistä lähdetään etsiskelemään oikeata nikotiininuuskaa Killan tilalle:

Denssi Brain Freeze nikotiininuuska

Nikotiinipussit.com verkkokaupan uusin tuote on pitkän tuotekehityksen tuloksena toteutettu Denssi Brain Freeze nikotiininuuska. Denssi Brain Freeze on nimensä mukaisesti niin aivoja jäädyttävän kovaa ja kylmästi poraava nikotiinipussi, että tähän huulituntuntumaan ei pysty edes vahvat, oikeat nuuskat, ei edes Killa. Denssi onkin varmuudella maailman jäätävin nikotiinipussi.

Denssi Brain Freeze nikotiinipussit ovat saatavilla ainoastaan nikotiinipussit.com verkkokaupasta. Tilaa omasi ja totea itse, että Denssi poraa kovempaa kuin Killa.

Varasto loppu
(174) 4,90 3,92

DOPE Freeze

Dope Freeze nikotiinipussi

DOPE Freeze nikotiinuuska on varmasti yksi jäätävimmän tuntuisista nikotiininuuskista. Dope Rush Instant Kick on Dopen kehittelemä teknologia, jolla saadaan aikaiseksi markkinoiden paras suutuntuma. Dope Freeze antaa välittömän porauksen ja todella jäätävä mentholin maku vain korostaa tuntumaa. Jos haluat Killa nuuskan tapaisen vahvan nikotiininuuska kokemuksen, Dope Freeze on ehdottomasti testaamisen arvoinen tuote!

PAZ Cool Mint

paz nikotiininuuska cool mint

PAZ Cool Mint on uskomattoman raikkaan mintun makuinen nikotiininuuska jäätävällä porauksella! Paz nikotiininuuskan porausta on ylistetty vahvojen nuuska- ja nikotiinipussien käyttäjien keskuudessa todella paljon. Pussi on myös mukavan tuntuinen ja hieman makeaan taittava raikas mintun maku upean raikkaan maun suuhusi.

ICE Freeze Reaper

Ice Freeze Reaper

Jäistä potkua ja habanero chilin poltetta tarjoaa uutuustuotteemme ICE Freeze Reaper. Tämä uutuus on saanut heti ensijulkaisustaan lähtien paikkansa raakaa porausta arvostavien nikotiinipussien käyttäjien sydämissä. Jos Killa nuuska on mieleisesi ja tämä tuote on vielä testaamatta, klikkaa se ostoskoriisi välittömästi!

Löydät valikoimastamme myös kymmeniä muita mahtavia tuotteita. Kiitelty asiakaspalvelumme on markkinoiden nopein ja asiantuntevin, ja saat vastaukset kiperimpiinkin kysymyksiisi nopeasti.

Astu kauppaan ja tilaa markkinoiden parhaimmat nikotiininuuskat nikotiinipussit.comilta!

Tämä kirjoitus julkaistiin kategoriassa Nuuska. Lisää artikkeli kirjanmerkkeihin tästä.

Yksi kommentti artikkelissa “Killa nuuska

  1. killaman sanoo:

    Killa on kyllä aivan sairasta tavaraa. Nikotiiniahan ei niissä todellisuudessa edes ole hirveästi enempää kuin esim. dopessa tai icessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *