White Fox nuuska

White Fox nuuskaa ei voi tilata netistä Suomeen

White Fox nuuska on AG Snussin valmistama tupakaton nikotiinipussi. Valmistaja on siis sama, jonka linjastolta lähtee myös Suomalaisten nuuskan käyttäjien ikisuosikki Odens nuuska. Onko White Fox samaa tasoa Denssin kanssa, vai mikä homma? Katsotaan!

White Fox nuuska tuotteena

Testien perusteella White Fox nuuska on täysin eri planeetalta kuin Denssi, ja kettujen planeetta on huomattavasti raikkaampi ja viihtyisämpi kuin Odensin. Testimakuna oli White Foxin suosituin maku, spearmint. Pussien tuntuma oli mukavan kostea ja toi mieleen mielestäni markkinoiden parasta suutuntumaa tarjoilevan PAZ Cool Mint nikotiinipussin. White Fox tuntuu huulessa melko vahvalta ja poraus on voimakas.

White Fox nuuska maku

Testimaku White Fox spearmint on erittäin raikas ja miellyttävä. Maku kestää hyvän aikaa ja jättää suuhun hieman samanlaisen maun kuin perinteinen spearmint purukumi. Voisin jopa sanoa, että omaan makuuni White Fox on lähes täydellinen. Jos haetaan samanlaista makua miedommista, Suomessa laillisista nikotiinipusseista, sanoisin makuprofiililtaan White Foxia lähimmäksi olevan Dope Freeze tai ICE Frost nikotiinipussit.

Ketuttaa

Valitettavasti White Fox nuuska on nikotiinipitoisuudeltaan 16 mg/g, joten Suomessa tätä tuotetta ei pääse testaamaan. Koska White Fox suorastaan yllätti sekä makunsa että laadukkaan tuntumansa vuoksi, voisikin sanoa, että ainoa asia joka tässä tuotteessa ketuttaa, on se, ettei sitä saa ostettua Suomesta. White Fox nuuskan tilaaminen netistä Suomeen on myös kiellettyä, joten tätä kettukarkkia pääset nauttimaan vain matkalla esimerkiksi Viroon.

Päivitys artikkeliin 12.4.2023

Fimean kumottua nikotiinipussien luokittelun lääkkeeksi 4.4.2023 on nikotiinipusseja koskevat maahantuontirajoitukset poistuneet, ja nyt White Fox nikotiinipusseja voi tuoda vapaasti Suomeen!

Varasto loppu
(2) 4,49 3,59
(2) 4,99 3,90
Varasto loppu
(12) 5,90 4,72
Varasto loppu
(9) 5,90 4,72

White Fox nuuskaa Haaparannasta

Nuuskan tuonti Suomeen, kuten hyvin tiedetään, on rajoitettu tarkoin. Maahantuontirajoitukset menevät niin, että hakiessasi vaikkapa Odens nuuskaa Haaparannasta, voit tuoda sitä Suomeen laillisesti 1000 g vuorokauden aikana.

Nikotiininuuskaa, kuten White Fox, voit tuoda 4.4.2023 alkaen Suomeen täysin vapaasti. Tupakattomia nikotiinipusseja ei enää luokitella lääkkeeksi, eikä tulli valvo niiden maahantuontia. Näin ollen kaikki lääkeaineita koskeneet rajoitukset eivät enää päde nikotiinipussien osalta vaan niitä voi tuoda ja tilata Suomeen ilman mitään rajoituksia.

Nikotiininuuskaa netistä

Samat muutokset, jotka koskevat matkustajatuontia, koskevat myös nikotiininuuskan tilaamista netistä. Nyt voit tilata sekä mietoja että vahvoja nikotiinipusseja täysin vapaasti, juuri sellaisen määrän kuin tarvitset, ilman rajoituksia nikotiinivahvuudessa!

Suosituimmat nikotiinipussit

Tällä hetkellä tupakattomat nikotiinipussit ovat todella suosittu keino tupakoinnin ja nuuskan käytön lopettamisessa, vaikka eivät olekaan lääke, itsehoitotuote tai nikotiinikorvaushoitotuote. Suosituimmat nikotiinipussit, kuten Dope ja ICE, ovat auttaneet jo tuhansia ja tuhansia Suomalaisia vaihtamaan tupakan tai nuuskan tupakattomaan vaihtoehtoon.

Valikoimastamme löydät makuja joka lähtöön ja tällä hetkellä suosituimpia makuja ovat perinteiset mintun tai mentholin makuiset nikotiinipussit. Uutuustuotteemme ICE Freeze Reaper, jossa yhdistyy jäätävä minttu ja habanero chili, on suorastaan räjäyttänyt monen nikotiinipussien käyttäjän makumaailman ja se onkin noussut heti yhdeksi myydyimmistä tuotteistamme.

Jos siis mielesi tekee testata White Fox nuuskan kaltaista tuotetta matkustamatta ulkomaille ja stressaamatta tuotteen laillisuutta, tutustu valikoimaamme ja tilaa suosittuja nikotiinipusseja täysin laillisesti ja nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi!

Tämä kirjoitus julkaistiin kategoriassa Nuuska. Lisää artikkeli kirjanmerkkeihin tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *