Nuuskan tuonti 2021 - Nikotiinipussit netistä Suomeen

Nuuskan tuonti 2021

Nuuskan maahantuonti 2021

Nuuskan ja nikotiininuuskan maahantuontisäädökset vuonna 2021

Nuuskan maahantuonti

Nuuskan tuonti 2021 on edelleen tarkoin rajoitettu. Nuuska luetaan tupakkatuotteeksi ja kuten tupakassakin, myös nuuskan matkustajatuonnissa on rajoituksia. Tupakkatuotteeksi lasketaan jopa sähkösavukkeen nesteetkin, vaikkei niilläkään ole mitään tekoa tupakkatuotteiden kanssa, mutta haitattomampikin tuote halutaan tietysti verottaa ja täten tuoda tupakkaveron piiriin.

Onko nuuskan tuonti 2021 järkevää? Tilaa mieluummin nikotiinipussit meiltä!

Nuuskan maahantuontirajoitukset

Yksityishenkilö saa tuoda nuuskaa Suomeen omaan henkilökohtaiseen käyttöön yhteensä enintään 1000 grammaa. Nuuskan tuonti 2021 vastaa siis rajoituksiltaan täysin vuoden 2020 tilannetta. Nuuskan määritelmän alaisuuteen osuvat purutupakat, nenänuuskat ja suussa käytettäväksi tarkoitetut tupakat (nuuskat). Lahjaksi kyseisiä tuotteita ei saa tuoda laisinkaan. Alle 18-vuotias ei saa tuoda maahan tupakkatuotteita.

Laiton nuuskan tuonti 2021 – seuraamukset

Entä jos epähuomioissasi sitten maahantuotkin hieman liikaa nuuskaa? Jos tupakkatuotteissa ei ole vähittäismyyntipakkauksissa vaadittavia suomen- ja ruotsinkielisiä varoitustekstejä, sekä kuvia, et saa tuoda edes verot maksamalla enempää, kuin 1000 grammaa. Ylittävä osuus siis hävitetään ja tietysti joudut myös maksamaan valmisteverot ja sakot. Ei ehkä tämänkään riskin arvoista.

Rikosoikeudellisesti nuuskan laittomassa tuonnissa on kyse verorikoksista ja salakuljetusrikoksista. Salakuljetusrikoksesta maksimirangaistus on kaksi vuotta vankeutta ja törkeästä veropetoksesta jopa neljä vuotta vankeutta. On hyvä muistaa että maahantuojan ja levittäjän lisäksi myös nuuskan ostaja syyllistyy rikokseen, rikosnimekkeen ollessa laittomaan tuontitavaraan ryhtyminen, josta maksimirangaistus on puolitoista vuotta vankeutta.

Nuuskan tuonti 2021 vs nuuskan tilaaminen

Vaikka nuuskan tuonti onkin sallittua tietyin rajoituksin, on hyvä muistaa että nuuskan tilaaminen netistä on täysin kiellettyä. Tässä täytyy olla todella tarkkana, jotkut nettikaupat tarjoavat myös mahdollisuutta tilata tavallista nuuskaa ja vahvoja nikotiininuuskia Suomeen, mutta nuuskan tilaaminen ja vastaanottaminen on laissa kiellettyä. 4 mg tai alle vahvuisia tupakattomia nikotiinipusseja voit kuitenkin tilata täysin laillisesti ja tullin ohjeistuksen mukaisesti.

Nikotiininuuskan maahantuonti

Nikotiininuuskalla tarkoitetaan tupakatonta annospussia, joka sisältää nikotiinia. Nikotiininuuskaa ei määritellä nuuskaksi, eikä tupakkatuotteeksi, sillä se ei sisällä tupakkaa. Nikotiinipitoisuuden perusteella nikotiininuuska määritellään lääkevalmisteeksi. Joko luvallisesti markkinoilla olevaksi itsehoitolääkkeeksi (Kuten Ice-nikotiinipussit) tai reseptilääkkeeksi. Yli 4mg vahvuiset nikotiininuuskat vaativat AINA lääkereseptin.

Voinko siis tuoda esimerkiksi Virosta nikotiininuuskaa ryyppyreisullani? Vastaus: Kyllä ja et. Mikäli nikotiininuuskan nikotiinipitoisuus jää 4mg vahvuiseksi, tai alle, niin voit tuoda näitä 3kk tarpeen. Tullin määrittelemä 3kk käyttöä vastaava määrä on 96mg x 3kk. Päivä-annos siis 96mg. Mikäli pusseja on 20kpl, kuten yleisimmin nikotiininuuskarasioissa, voit siis tuoda 108 rasiaa kerralla. Mutta toisin kuin nuuskan tuonti 2021, yli 4mg vahvuisen nikotiininuuskan tuonti Suomeen ilman lääkereseptiä ON TÄYSIN KIELLETTYÄ!

Olethan erityisen tarkka tämän säännöksen kanssa, lääkeainerikos on vakava asia ja seuraa rekistereissä pitkään. Suosittelemmekin tutustumaan Ice nikotiinipussivalikoimaan ja voit meiltä tilata täysin laillisesti tullin ohjeistuksen mukaiset nikotiininuuskat Suomeen. Yli 4mg vahvuista nikotiininuuskaa ei myöskään voi toimittaa postitse.

Nämä rajoitukset koskevat nuuskan ja nikotiininuuskan maahantuontia kirjoitushetkellä, päivitetty  30.4.2021.

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä

Nikotiininuuskan hankkimiseksi sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä matkustamaan, vaan voit tilata nikotiininuuskaa netistä. Nikotiinipussit.com verkkokaupasta löydät upean valikoiman erilaisia nikotiinipusseja, joiden nikotiinipitoisuus on aina lain sallimissa puitteissa.

Tilatessasi nikotiininuuskasi meiltä, sinun ei tarvitse miettiä tarvitseeko tilaamasi tuotteet lääkereseptiä, vaan kaikki tarjoamamme tuotteet ovat luvallisia itsehoitolääkkeitä. Voit tilata kaikkia tuotteitamme huoletta, sillä kaikki tuotteemme ovat täysin tullin ohjeistuksen mukaisia. Voit tilata omaan käyttöösi kerrallaan maksimissaan 108 rasiaa nikotiininuuskaa.

Toimitus on nopea ja verkkokauppamme asiantunteva ja paljon kiitosta saanut asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua löytämään makuprofiiliisi ja käyttöösi sopivimmat tuotteet.

Nikotiinipussivalikoimastamme löydät esimerkiksi suosituimmiksi nousseet DOPE nikotiinipussit. DOPE Nikotiinipussien nikotiinipitoisuus on 3,9 mg per annospussi ja yhdessä rasiassa on 22kpl annospusseja. DOPE valikoimasta löytyy kolme eri makua:

  • DOPE Ice Cool – Raikas mentholin ja eukalyptuksen sekoitus
  • DOPE Freeze – Voimakas, todella jäätävä mentholi
  • DOPE Ice Mango – Mehevä jäinen mango

Katso koko nikotiinipussivalikoimamme TÄSTÄ

Ale!

ICE - Nikotiinipussit

ICE nikotiinipussi – Frost 4mg

5,90 sis. alv
Ale!

DOPE - Nikotiinipussit

DOPE Nikotiinipussi – Freeze 4mg

5,90 sis. alv
Ale!

DOPE - Nikotiinipussit

DOPE Nikotiinipussi – Ice Cool 4mg

5,90 sis. alv
Ale!
UUTUUS!!!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Ale!
5,90 sis. alv
Paljonko nuuskaa voin tuoda kerralla?

Yksityishenkilö voi tuoda kerralla 1000 grammaa nuuskaa. Nuuskan alaisuuteen lasketaan myös nenänuuskat ja purutupakka. Alle 18-vuotias ei voi tuoda tupakkatuotteita.

Nuuskan tuonti Haaparannasta?

Koronapandemian vuoksi Ruotsin Haaparannan ja Suomen Tornion rajalla on rajoituksia. Huvimatkustaminen, joksi nuuskan haku lasketaan on kiellettyä. Rajoitukset ovat voimassa vähintään 25.5.2021 saakka.

Voiko ala-ikäinen tuoda nuuskaa?

Ei voi. Nuuskan tuonti vaatii 18-vuoden ikää.

Nuuskan tuonti Virosta?

Virossa ei myydä nuuskaa. Virosta on saatavilla nikotiinipusseja, jotka nekin ovat nikotiinipitoisuuksiltaan liian vahvoja ja täten kiellettyjä tuoda Suomeen.

Voinko tuoda nuuskaa Venäjältä?

Nuuskan tuonti Venäjältä on ollut kiellettyä jo pari vuotta. Venäjällä ei saa myydä nuuskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *