Nuuskan tilaaminen 2021 - Nikotiinipussit netistä Suomeen

Nuuskan tilaaminen 2021

Nuuskan tilaaminen

Jos olet miettinyt perinteisen nuuskan tilaamista netistä Suomeen, niin mietippähän uudemman kerran. Perinteisen ruotsalaisen nuuskan tilaaminen 2021 Suomeen ei ole laillista ja tästä seuraavat sanktiot voivat olla kovia.

Ruotsi Eu:hun liityttyään sai erikoisluvan jatkaa nuuskan myyntiä Ruotsissa ja sitoutui kaikin mahdollisin keinoin estämään nuuskan leviämisen muualle Eurooppaan. Ruotsi onkin monet kerrat saanut jo moitteita EU:n suunnilta, kun nuuskaa on päässyt rajojen ylitse ruotsalaisten verkkokauppiaiden toimesta.

Nuuska nettikaupassa

Nuuskaa on kyllä saatavilla useista nettikaupoista ja Ruotsin valtion ponnisteluista huolimatta monet paikalliset toimijat rikkovat lakia ja lähettävät Suomeen ja muualle Eurooppaan vielä vuonna 2021. Usein nuuskan hinta nettikaupoissa on kalliimpaa, kuin esimerkiksi Ruotsin laivoilla. Valikoima ja helppous toki houkuttaa, isona miinuksena mahdollinen rikokseen syyllistyminen.

Mielestämme riski kannattaa minimoida ja vaihtaa perinteinen nuuska tupakattomaan nikotiininuuskaan. Katso tullin ohjeistus perinteisen nuuskan tilaamista koskien tullin sivuilta. TULLI.FI

Nikotiininuuska nettikaupassa

Nikotiininuuskaakaan ei saa tilata ihan umpimähkään netistä. Toisin kuin nuuskan tilaaminen 2021, nikotiininuuskan tilaaminen on kuitenkin täysin laillista tietyin reunaehdoin. On huomioitava tullin ohjeistus nikotiinipussien, eli nikotiininuuskan tilaamisesta ja maahantuonnista. Tulli ohjeistuksessaan linjaa, että alle 4mg/annospussi sisältävät nikotiinipussit ovat itsehoitoon tarkoitettuja ja näitä koskee 3kk käyttöä vastaavan määrän rajoitukset.

Tulli on myös kirjannut maksimikäytön, joka on heidän ohjeistuksessaan 96mg/päivä. Esimerkiksi meidän ICE-nikotiinipusseilla tämä ohjeistus tarkoittaa 108 rasiaa nikotiinipusseja. Eli voit aivan täysin LAILLISESTI tilata tämän verran nikotiininuuskaa omaan käyttöön itsehoitotarkoituksiin.

Nuuskan ja nikotiinipussien erot

Tupakattomien nikotiinipussien ja nuuskan välillä on monia eroja. Nikotiinipussit eivät ole lainsäädännön mukaan tupakkatuotteita ja aivan syystäkin. Eihän nikotiinipusseissa ole lainkaan tupakkaa.

Nuuska sisältää muun muassa tupakkaspesifejä nitrososamiineja (TSNA), PAH-yhdisteitä (polysykliset aromaattiset hiilivedyt), raskasmetalleja ja viljelyssä käytettävien torjunta-aineiden jäämiä.

Nikotiinipussit ovat loistava apu tupakoinnin/nuuskan lopettamisessa. Suomessa nikotiinipusseja on saatavilla apteekeista ja vähittäiskaupoista ja vuonna 2020, ne ovatkin Suomen suosituin tupakoinnin lopettamisen apuväline. Nikotiinipussit ovat sisällöltään hyvin yksinkertaisia.

Suomessa myytäviin Zonnicin annospusseihin verrattuna ICE-nikotiinipussit ovat vielä viety puhtauden kannalta seuraavalle tasolle. ICE-nikotiinipusseissa ei ole aspartaamia, tai muita keinotekoisia myrkkyjä. ICE-nikotiininuuskassa on käytetty luontaisia makuaineita. Lue lisää nikotiinipussien sisällöstä edellisestä postauksestamme. Nikotiinipussien sisältö

Nikotiinipussit.com – TÄYSIN LAILLISTA TILATA

Kuten jo aiemminkin mainittu, meiltä voit tilata nikotiinipusseja täysin laillisesti ja riskittömästi. ICE-nikotiininuuska on tullin ohjeistuksen mukaisesti 4mg/annospussi ja ne eivät sisällä tupakkaa. Samankaltainen tuote on hyväksytty Suomessa nikotiininkorvaushoitotuotteeksi ja onkin suosituin hoitotuote omassa kategoriassaan. Meiltä tilatessasi voit olla varma, että tuotteet täyttävät nuo tullin määräämät rajat ja tilaaminen on aina turvallista.

ICE-annospussit ovat valmistettu Islannissa ja ne lähetetään EU:n alueelta keskusvarastoltamme. Toimitukset hoituu ripeästi Smartpostilla ja tulevat 100% varmuudella läpi. Voit maksaa tilauksesi suomalaisilla verkkopankkeilla ja saat tilausvahvistuksen ja kuitin sähköpostiin. Normaali toimitusaika nikotiinipussitilauksilla on 2-5vrk.

Seuraa Nikotiinipussit.com sosiaalisessa mediassa

FACEBOOK
INSTAGRAM

päivitetty 27.3.2021

Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,90 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
UUTUUS!!!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Ale!
7,50 5,90 sis. alv
Mistä tiedän että tilaus on mennyt läpi?

kun olet tehnyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Mistä tiedän että tilaus on pakattu ja lähetetty minulle?

Saat aina tilaus vahvistuksen mukana seurantakoodin, jolla voit seurata pakettisi kulkua.

Entä jos en saa tilausvahvistusta sähköpostiini?

Ei hätää, voit kysyä meiltä chatista asiantuntevalta asiakaspalvelijalta apua tilauksesi suhteen. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kalle@nikotiinipussit.com

Löydänkö lähikaupastani Dope, Ice tai PAZ tuotteita?

Valitettavasti et pysty ostamaan kyseisiä tuotteita muualta kuin nikotiinipussit.com sivulta.

One thought on “Nuuskan tilaaminen 2021

  1. kallekala says:

    Tämä on kyllä mahtava verkkokauppa, nikotiininuuskan tilaaminen käy käden käänteessä ja ei tarvitse pelätä, että jäisi tulliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *