Nikotiininuuska Suomi

Nikotiininuuska suomesta

Nikotiininuuska Suomi

Nikotiininuuskan tilaaminen Suomeen on laillista! Fimea on 4.4.2023 kumonnut nikotiinipussien luokittelun lääkkeeksi, joka vapauttaa myös vahvojen nikotiinipussien tilaamisen Suomeen. Nyt voit tilata myös vahvat nikotiinipussit verkosta Suomeen mietojen nikotiinipussien lisäksi. Katso valikoimaamme, joka on täydentynyt jo markkinoiden parhailla vahvoilla nikotiinipusseilla ja päivittyy koko ajan uusilla tuotteilla.  

Artikkelin sisältö vastaa sen kirjoitushetkellä voimassa olleita säädöksiä. 4.4.2023 alkaen nikotiinipussien maahantuonti on vapautunut eikä vanhat lääkeaineiden maahantuontirajoitukset koske enää nikotiinipusseja!

Nikotiininuuska Tallinna Viro

Tallinnassa on tullut nikotiininuuskaa tarjoavia kauppoja, kuin sieniä sateella. Mutta olethan varovainen Tallinnasta ostaessa. Nikotiininuuskat, joita voit ostaa Virosta on järjestään yli 4mg ja täten laittomia tuoda Suomeen. Vahvojen nikotiinipussien tuonti Suomeen on räjähtänyt käsiin ja tullin ilmoituksen mukaan vuonna 2021 liian vahvojen nikotiinipussien tuonnista avattiin rikostutkintoja päivittäin. 

Mikäli tuot Tallinnasta nikotiininuuskaa, joka on yli 4mg, seuraamukset ovat kovat. Lääkeainerikos, sakot ja mahdollinen oikeuskäsittely. Mikäli haluat tilata vaivattomasti LAILLISIA nikotiinipusseja, niin tilaa meidän sivustoltamme, riskiä ei ole. Katso valikoimamme: Nikotiinipussit

Nuuskaa Tallinnasta tai muualta Virosta voi tuoda samojen maahantuontirajoitusten mukaan kuin nuuskaa tuodaan Ruotsin Haaparannastakin, eli yhden kilon kalenterivuorokaudessa. Muista kuitenkin nuuskan tuontia koskevat lait – nuuskaa saa tuoda ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sitä saa myydä, antaa lahjaksi tai muutoinkaan välittää kenellekään toiselle Suomessa. Tämä seikka unohtuu kovin monelta nuuskakairassa asioivalta nuuskaturistilta, niin paljon nuuskaa myydään Suomen pimeillä nuuskamarkkinoilla esimerkiksi sosiaalisen median ryhmissä. 

Nikotiinipussit.com on SUOMALAINEN

Kyllä, Nikotiinipussit.com sivuston taustalla on joukko suomalaisia nikotiinialan yrittäjiä. Valitettavasti Suomen lain mukaan, emme voi toimia puhtaasti Suomessa, sillä toimittaaksemme markkinoiden suosituimmat korvaushoitotuotteet Suomeen, ne täytyy tilata ETA-alueella sijaitsevasta verkkokaupasta, mutta kuitenkin Suomen ulkopuolelta. Logistiikkamme on huippuunsa hiottu ja huolimatta siitä, että varastomme ei sijaitse Suomessa, toimitamme tilauksesi todella nopeasti ja luotettavasti muutamassa päivässä lähimpään postin noutopisteeseen.

Nikotiininuuska – valikoima kasvaa huimaa vauhtia

R-kioskeilta saatava Zonnic nikotiininuuska ei todellakaan ole nykypäivänä paras, tai varsinkaan ainoa vaihtoehto nikotiinipussien avulla tupakointia tai nuuskaamista lopettavalle Suomalaiselle. Verkkokauppamme valikoima on kasvanut hurjasti ja nikotiinipussivalikoimastamme löytyy varmuudella sopiva tuote jokaiselle niin tupakasta kuin nuuskastakin vieroittuvalle. Makuvaihtoehtoja on jo kymmeniä ja nikotiinipusseissa niin tärkeää suutuntumaa, eli porausta, löytyy myöskin laidasta laitaan. 

ICE Nikotiininuuska

Kehitämme ICE nikotiininuuskatehtaan kanssa yhteistyössä tuotteita jatkuvasti. Otamme ilomielin vastaan ehdotuksia uusista nikotiinipussi mauista ja kaikista muista kehitys ehdotuksista. Rasia vaihdetaan jo seuraavassa tuotanto-erässä helpommin avattavaan, paremman käyttökokemuksen takaamiseksi.

Makuja kehitellään jatkuvasti uusia ja olemmekin jo löytäneet muutamia uutuuksia, joita tuodaan tasaisin väliajoin valikoimaamme. Uusista nikotiinipusseista tullaan ilmoittelemaan sivuillamme ja tietysti sosiaalisen median kanavillamme.

Nyt vuonna 2021 nikotiininuuskavalikoimamme on kasvanutkin reippaasi ja uusia nikotiinipusseja on tullut mm. Dope ja Paz brändeiltä. Kokeile ehdottomasti Dopen Ice Cool, jos kaipaat tiukkaa porausta!

Laita meidät seurantaan somessa:

INSTAGRAM

FACEBOOK

Miten voin tietää kuinka paljon tuotteessa on nikotiinia?

Kaikki tuotteemme on turvallista ja laillista tilata Suomeen. Valikoimastamme löydät monen vahvuuden nikotiinipusseja ja niiden nikotiinimäärä löytyy aina tuotteen kuvauksesta.

Miten näen nikotiinipitoisuuden jos ostan tuotteet ulkomailta?

Jokaisessa rasiassa lukee nikotiinipitoisuus. Olethan tarkkana tämän kanssa ulkomailla että et osta vahingossa liian vahvaa nikotiininuuskaa.

Kuinka paljon on Tullin luokittelema päivä-annos nikotiinille?

Tullin luokittelema päivä-annos on 96mg/päivä. Tämä ei kuitenkaan enää 4.4.2023 alkaen vaikuta mitenkään nikotiinipussien tilaamiseen tai maahantuontiin, sillä nikotiinipussit eivät enää ole lääke, eikä tulli valvo niiden maahantuontia.

Voinko tuoda nikotiinipusseja Virosta?

Kyllä voit, täysin vapaasti.

Voinko tilata nikotiinipusseja Virosta?

Kyllä voit, täysin vapaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *