Nikotiininuuska Suomi

Nikotiininuuska Suomesta

Nikotiininuuska Suomi

Nikotiininuuskan tilaaminen Suomeen on laillista! Tulli julkaisi vuonna 2019 ohjeistuksen sivuilleen nikotiininuuskan etätilaamisesta. Tässä oppaassa ohjeistetaan, että voit tilata 3kk käyttöä vastaavan määrän nikotiininuuskaa netistä. Kunhan nikotiininuuskan maksimivahvuus on 4mg/annospussi. 

Katso Tullin ohjeistus: Tulli.fi

Nikotiinipussit.com sivuston kaikki nikotiininuuskat ovat alle 4mg/annospussi ja täten täysin laillisia tilata Suomeen. ICE-nikotiinipussit on valmistettu Islannissa ja ne lähetetään keskusvarastoltamme EU-alueen sisältä. Käytämme lähetyksiin Smartpostia, joka on suomalaisen Itellan tarjoama lähetystapa, nopea ja tuttu.

Nikotiininuuska Tallinna Viro

Tallinnassa on tullut nikotiininuuskaa tarjoavia kauppoja, kuin sieniä sateella. Mutta olethan varovainen Tallinnasta ostaessa. Nikotiininuuskat, joita voit ostaa Virosta on järjestään yli 4mg ja täten laittomia tuoda Suomeen. Mikäli tuot Tallinnasta nikotiininuuskaa, joka on yli 4mg, seuraamukset ovat kovat. Lääkeainerikos ja sakot ja mahdollinen oikeuskäsittely. Mikäli haluat tilata vaivattomasti LAILLISIA nikotiinipusseja, niin tilaa meidän sivustoltamme, riskiä ei ole. Katso valikoimamme: Nikotiinipussit

Nikotiinipussit.com on SUOMALAINEN

Kyllä, Nikotiinipussit.com sivuston taustalla on joukko suomalaisia nikotiinialan yrittäjiä. Valitettavasti Suomen lain mukaan, emme voi toimia puhtaasti Suomessa, mutta EU:n lainsäädäntö pitää huolen siitä, että MAKSAMME VEROT SUOMEEN. 

ICE Nikotiininuuska

Kehitämme ICE nikotiininuuskatehtaan kanssa yhteistyössä tuotteita jatkuvasti. Otamme ilomielin vastaan ehdotuksia uusista nikotiinipussi mauista ja kaikista muista kehitys ehdotuksista. Rasia vaihdetaan jo seuraavassa tuotanto-erässä helpommin avattavaan, paremman käyttökokemuksen takaamiseksi. Makuja kehitellään jatkuvasti uusia ja olemmekin jo löytäneet muutamia uutuuksia, joita tuodaan loppukesästä valikoimiin. Tulevia nikotiinipussimakuja: Salmiakki, tervaleijona, super raikas minttu, vadelmasalmiakki. Näistä tullaan ilmoittelemaan sivuillamme ja tietysti sosiaalisen median kanavillamme.

Laita meidät seurantaan somessa:

INSTAGRAM

FACEBOOK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *