Paras 4mg nikotiininuuska

Paras nikotiininuuska

Nikotiininuuskia alkaa markkinoilla olla jo useilta eri brändeiltä. Mikä nikotiininuuska juuri sinun tulisi valita?

Mitä on nikotiininuuska?

Nikotiininuuska on tupakkavapaa pussi, joka on hyvin nuuskan tapainen, mutta kuitenkin täysin eri tuote. Nikotiininuuska ei siis sisällä tupakkaa ja täten se ei värjää hampaita, suu tuoksuu raikkaalta ja pussin koko on perinteiseen nuuskaan verrattuna pienempi, ns. slim.

Nikotiininuuskan toi Suomen markkinoille Zonnic niminen brändi. Tällä hetkellä näitä Zonnic nikotiinipusseja on myynnissä jokaisessa kioskissa ja kaupassa ympäri Suomen. Nikotiininuuskasta on tullut Suomen suosituin keino lopettaa tupakointi, sekä nuuskaaminen.

Nikotiininuuskan käyttö

Nikotiininuuskaa käytetään samaan tapaan, kuin nuuskaakin. Eli aseta pussi huulen alle ja anna vaikuttaa 15-60min. Nikotiinipussi on käytössä huomaamaton, moni on löytänyt nikotiinipusseista helpotuksen mm. lentomatkoille, työpaikalle ja paikkoihin, jossa tupakointi ei ole sallittua.

Nikotiininuuskan mauista etenkin menthol/minttu maut ovat todella suosittuja. Tähän syynä lienee menthol tupakoiden myyntikielto EU:n alueella. Nikotiininuuskaa käyttämällä et aiheuta ympärillä oleville ihmisille haittaa ja keuhkosi voivat paremmin.

Parhaat nikotiinipussit

Makuasioista on turha kiistellä, vai onko? Meidän valikoimissamme on kirjoitushetkellä kaksi todella laadukasta nikotiininuuskabrändiä, ICE nikotiinipussit ja Dope nikotiinipussit. Näissä molemmissa meillä myynnissä olevissa nikotiinipusseissa on etuna Suomessa myytäviin pusseihin, että aspartaamia ei ole käytetty laisinkaan.

Suomessa myynnissä olevat annospussit on makeutettu aspartaamilla, jonka terveellisyydestä on monta eriävää mielipidettä. ICE Nikotiinipusseissa makeutus on toteutettu 100% luontaisilla makuaineilla ja samoiten Dope nikotiinipussien kanssa. ICE:n nikotiinipusseissa vielä etuna lisätty xylitol, joka on hampaille hyväksi.

ICE nikotiininuuskat

ICE Frost 4mg nikotiinipussi
ICE Frost

Ice nikotiinipussit ovat varmasti Suomen suosituimpia ja aivan syystä. Moni vanha nuuskaaja on etenkin tykästynyt ICE Frostiin ja ICE Permafrostiin, sillä niissä on todella jäinen huulituntuma. Toki, jos olet menthol tupakkaa polttanut, nämä kaksi nikotiininuuskaa on täydellinen valinta myös sinulle.

Icen valikoimista löytyy myös miedompaa huulituntumaa hakevalle maukkaita makuja hedelmäisestä salmiakin makuun.

Icen maut on puhtaita ja raikkaita ilman minkäänlaista sivumakua tai kemiallista makua, kuten Suomessa myynnissä olevissa pusseissa.

Dope nikotiininuuskat

Dope nikotiinipussit on pitkän kehitystyön tulos. Nikotiinipussit.com tiimi oli alusta alkaen kehittämässä Dopen tuotteita. Kehitystyö aloitettiin jo helmikuussa 2020 ja Dope näki viimeinkin 2020 marraskuussa päivän valon.

Iceen verrattuna Dopen pussi on hieman kookkaampi (0,5g vs. 0,7g). Tähän vielä verrokiksi Zonnicin pussi on 0,1g. Tämä koko valikoitui puhtaasti asiakkaidemme pyynnöstä. Pusseja päätettiin myös lisätä 10% enemmän, kuin normaalisti. Dopen kiekoissa on 22 nikotiinipussia. Mikä hieman ehkä yllätti tiimimme on se, että Dopen Ice Mango on ollut kaikkein suosituin nikotiinipussi heti julkaisusta lähtien.

Dope Ice Mango nikotiininuuska 4mg
Dope Ice Mango

Nikotiininuuskan tilaaminen

Nikotiininuuskaa tilatessa kannattaa olla todella tarkkana ja ottaa huomioon Suomen lainsäädäntö. Moni ulkomaalainen sivusto myy pahaa aavistamattomille suomalaisille liian vahvoja nikotiinipusseja mainostaen niitä 4mg vahvuudella.

Vahvuus tulee olla selkeästi merkittynä rasiassa, kuten meidän kaikissa nikotiinipussirasioissa. Kun tilaat meiltä, voit olla 100% varma, että tilauksesi tulee perille ja et joudu kahnauksiin tullin kanssa.

Voit lukea tullin ohjeistuksen tilaamiseen TÄSTÄ.

Katso mitä asiakkaamme sanovat nikotiinipusseistamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *