Paras 4mg nikotiininuuska

Paras nikotiininuuska

Paras 4 mg nikotiininuuska ei enää ole niin helppo valita, sillä nikotiininuuskia alkaa markkinoilla olla jo useilta eri brändeiltä. Mikä nikotiininuuska juuri sinun tulisi valita ja mikä on paras 4mg nikotiininuuska mihinkin käyttötarkoitukseen?

Mitä on nikotiininuuska?

Nikotiininuuska on tupakkavapaa pussi, joka on hyvin nuuskan tapainen, mutta kuitenkin täysin eri tuote. Nikotiininuuska ei siis sisällä tupakkaa ja täten se ei värjää hampaita, suu tuoksuu raikkaalta ja pussin koko on perinteiseen nuuskaan verrattuna pienempi, ns. slim.

Nikotiininuuskan toi Suomen markkinoille Zonnic niminen brändi. Tällä hetkellä näitä Zonnic nikotiinipusseja on myynnissä jokaisessa kioskissa ja kaupassa ympäri Suomen. Nikotiininuuskasta on tullut Suomen suosituin keino lopettaa tupakointi, sekä nuuskaaminen.

Nikotiininuuskan käyttö

Nikotiininuuskaa käytetään samaan tapaan, kuin nuuskaakin. Eli aseta pussi huulen alle ja anna vaikuttaa 15-60min. Nikotiinipussi on käytössä huomaamaton, moni on löytänyt nikotiinipusseista helpotuksen mm. lentomatkoille, työpaikalle ja paikkoihin, jossa tupakointi ei ole sallittua.

Nikotiininuuskan mauista etenkin menthol/minttu maut ovat todella suosittuja. Tähän syynä lienee menthol tupakoiden myyntikielto EU:n alueella. Nikotiininuuskaa käyttämällä et aiheuta ympärillä oleville ihmisille haittaa ja keuhkosi voivat paremmin.

Parhaat nikotiinipussit

Makuasioista on turha kiistellä, vai onko? Meidän valikoimissamme on kirjoitushetkellä todella monta laadukasta nikotiininuuskabrändiä. Kauemmin valikoimassa olleet ICE nikotiinipussit, PAZ nikotiinipussit ja Dope nikotiinipussit ovat saaneet seurakseen uudemmat brändit Nyytti, Tundra, Biitti, Zixs sekä aivan uusimpana Denssi nikotiinipussit.

Suomessa myynnissä olevat Zonnic annospussit on makeutettu aspartaamilla, jonka terveellisyydestä on monta eriävää mielipidettä. ICE Nikotiinipusseissa makeutus on toteutettu 100% luontaisilla makuaineilla ja samoiten Dope nikotiinipussien kanssa. ICE:n nikotiinipusseissa vielä etuna lisätty xylitol, joka on hampaille hyväksi.

Paras 4mg nikotiininuuska: Ice nikotiinipussit

Varasto loppu
(41) 5,90
Varasto loppu
(67) 3,50
Varasto loppu
(53) 5,90
UUTUUS!!!
Varasto loppu
(111) 5,90

Ice nikotiinipussit ovat varmasti Suomen suosituimpia ja aivan syystä. Moni vanha nuuskaaja on etenkin tykästynyt ICE Frostiin ja ICE Permafrostiin, sillä niissä on todella jäinen huulituntuma. Toki, jos olet menthol tupakkaa polttanut, nämä kaksi nikotiininuuskaa on täydellinen valinta myös sinulle.

Icen valikoimista löytyy myös miedompaa huulituntumaa hakevalle maukkaita makuja hedelmäisestä salmiakin makuun.

Icen maut on puhtaita ja raikkaita ilman minkäänlaista sivumakua tai kemiallista makua, kuten Suomessa myynnissä olevissa pusseissa.

Paras 4mg nikotiininuuska: Dope nikotiininuuskat

Varasto loppu
(103) 4,49
Varasto loppu
(77) 4,49
Top tuote
Varasto loppu
(85) 5,90 3,69
Varasto loppu
(78) 5,90

Dope nikotiinipussit on pitkän kehitystyön tulos. Nikotiinipussit.com tiimi oli alusta alkaen kehittämässä Dopen tuotteita. Kehitystyö aloitettiin jo helmikuussa 2020 ja Dope näki viimeinkin 2020 marraskuussa päivän valon.

Iceen verrattuna Dopen pussi on hieman kookkaampi (0,5g vs. 0,7g). Tähän vielä verrokiksi Zonnicin pussi on 0,1g. Tämä koko valikoitui puhtaasti asiakkaidemme pyynnöstä. Pusseja päätettiin myös lisätä 10% enemmän, kuin normaalisti. Dopen kiekoissa on 22 nikotiinipussia. Mikä hieman ehkä yllätti tiimimme on se, että Dopen Ice Mango on ollut kaikkein suosituin nikotiinipussi heti julkaisusta lähtien.

Paras 4mg nikotiininuuska: PAZ nikotiininuuskat

Varasto loppu
(59) 5,90
Varasto loppu
(38) 4,90
Varasto loppu
(60) 5,90
Varasto loppu
(47) 5,90

PAZ nikotiinipussit on uusimpia tulokkaita nikotiinipussit.com tuote valikoimaan. PAZ nikotiininuuskat ovat kehittäneet vanhat Swedish matchin työntekijät, joten tuotteen laatu on varmasti erinomainen. Yhden PAZ nikotiinipussin koko on 0,5 g, joten tämä kyseinen tuote sopii hyvin pienemmistä nikotiininuuskista pitäville. Jos on tykästynyt tuhdimpiin nikotiinipusseihin, kannattaa kokeilla edellä mainitut Dope nikotiininuuskat joissa pussin koko on 0,7g.

PAZ on sai erittäin suuren suosion heti tullessaan valikoimiimme ja olemme saaneet erittäin hyvää asiakaspalautetta näistä nimenomaisista nikotiininuuskista. Poraus, maku ja laatu on asiakkaidenkin mielestä kohdallaan PAZ nikotiininuuskissa.

Jos vertaa PAZ nikotiininuuskaa esimerkiksi Zonnic annospussit tai Lyft nuuska tuotteisiin on ero kuin yöllä ja päivällä. PAZ cool mint on erittäin raikas ja mukavasti poravaa tuote joka ei varmasti jätä kylmäksi.

Paras 4mg nikotiininuuska – tilaaminen

Nikotiininuuskaa tilatessa kannattaa valita luotettava ja vastuullinen verkkokauppa, nikotiinipussit.com. Valikoimassamme on kaikki Suomen suosituimmat nikotiinipussit niin vanhoina tuttuina 4 mg vahvuisina kuin myös uudet, nyt Suomeen laillisesti tilattavat vahvat nikotiinipussit.

Katso mitä asiakkaamme sanovat nikotiinipusseistamme.

Paras nikotiininuuska?

Suomen suosituin ja mahdollisesti paras nikotiininuuska on Ice Frost 4mg. Frost on jäinen minttunuuska, jolla jo tuhannet ovat onnistuneet lopettamaan tupakoinnin.

Paras nikotiinipussi?

Suosituimmat nikotiinipussit Suomessa ovat Dope, Ice, Paz ja Zonnic nikotiinipussit. Edellä mainitut kolme nikotiinipussia on tilattavissa nikotiinipussit.com verkkokaupasta ja Zonnic nikotiinipusseja voit ostaa R-kioskeilta ja kaupoista ympäri Suomen.

Suosituin nikotiinipussi?

Suomen ylivoimaisesti suosituin nikotiinipussivalmistaja on Islantilainen ICE. Ice nikotiinipussit ovat Suomen tuontilakien mukaiset ja niitä voi tilata laillisesti Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *