R42 nuuska - Nikotiinipussit netistä Suomeen

R42 nuuska

Tutkitaan R42 nuuska

Swedish Matchin supervahva R42 nuuska on alkanut ilmaantumaan Suomalaisien nuuskaajien taskuun muiden vahvojen nuuskamerkkien, kuten Odens ja Siberia, lisäksi. Minkälaisesta tuotteesta on kysymys R42 kohdalla? Onko tämä varteenotettava kilpailija Odensille ja mahdollisesti Suomalaisten uusi suosikki nuuska? Otetaan selvää.

R42 nuuska valmistajatietoa

R42 on siis legendaarisen Swedish Matchin tuote. Swedish Match on markkinajohtaja Skandinavian nuuskamarkkinoilla, ja nuuskan lisäksi heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat sikarit, tulitikut ja sytyttimet. Skandinavian lisäksi heillä on vahvahko asema myös Yhdysvaltojen markkinoilla.

Nuuskan osalta yhtiön suurimmat markkinat ovat luonnollisestikin Ruotsissa ja heidän tuotteitaan ovat muun muassa kaikille nuuskaajille vanhat tutut Ettan, General ja Göteborgs Rapé.

Nykypäivänä Swedish Match valmistaa perinteisen nuuskan lisäksi myös Suomeen laillisesti tilattavia mietoja nikotiinipusseja. Swedish Matchin Zyn nikotiinipussit ovatkin yksi suosituimmista Suomeen laillisesti tilattavista ja itsehoitolääkkeenä toimivista nikotiinipusseista.

Itse R42 nuuska on yksi halvimmista ja vahvimmista nuuskista mitä nuuskaa Haaparannasta noutavat Suomalaiset löytävät. R42 nuuska sisältää nikotiinia 26 mg/g eli kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin Siberia nuuska, jonka nikotiinipitoisuus on jäätävä 43 mg/g.

R42 nuuska tuotteena

R42 valmistajan, Swedish Matchin mukaan, R42 nuuska on voimakkaasti mintun makuinen nuuska, jonka pH-arvoa säätämällä on saatu aikaiseksi todella vahvasti tuntuva poraus. R42 nuuska kokemuksia lukiessa tulee väistämättä mieleen, että ainakin raikas mintun maku on jäänyt R42 nuuskan kohdalla niin sanotusti piippuun. Kovin moni R42 purkin avannut kertoo koko huoneiston täyttyneen sangen epämiellyttävällä ja teollisella, liuotinaineiden ja hammastahnan sekoitukselta haisevalla hajulla. Mainittakoon kuitenkin, että pahasta hajusta huolimatta monet sanovat, ettei R42 haise niin pahalle kuin Odens.

R42 maku on hyvin lähellä sitä, mitä hajukin, eli sangen epämiellyttävä. Pussin reilua kokoa ja vahvaa porausta kehutaan, mutta samalla moititaan R42 nuuskan nopeaa valumista. Kun vertailen erilaisia nuuska kokemuksia, täytyy myöntää, että R42 kokemukset ovat ehdottomasti vähintään huonoimmasta päästä, ellei jopa huonoimmat.

R42 saatavuus

Mikäli R42 nuuskaa haluaa testata, sehän tietää reissua Haaparantaan tai vaikkapa risteilyä. Nuuskakairan tukku Haaparannassa on varmastikin se legendaarisin matkakohde nuuskaa himoaville Suomalaisille. Kun lähdet nuuskaturistimatkalle, muista nuuskan tuontia koskevat rajoitukset. Kirjoitushetkellä nuuskan tuonti on sallittu matkustajatuontina niin, että voit tuoda yhden kilon nuuskaa Suomeen – mutta vain henkilökohtaiseen käyttöön. Nuuskan myyminen tai antaminen eteenpäin edes lahjaksi Suomessa on kiellettyä, ja välillä on myös hyvä muistutella siitä, että myös nuuskan ostaja Suomessa syyllistyy rikokseen.

Löydät sivustomme blogiosiosta paljon tietoa niin erilaisista nuuskamerkeistä ja nikotiinipusseista, kuin myös tupakoinnin lopettamisesta ja korvaushoitotuotteista. Olemme myös tehneet kattavat artikkelit nuuskan tuontia koskevista rajoituksista, nikotiinipussien tilaamisesta Suomeen sekä paljon nikotiinipussi kokemuksia. Joten tutustu blogeihimme ja saat paljon ajankohtaista tietoa kaikenlaisista nikotiinituotteista.

R42 nuuska yhteenveto

Loppulausunto on yksinkertaisesti kokonaisuudessaan tämä: R42 nuuskaa ei voi suositella kenellekään. Laatu on mitä on, ja näin suuret nikotiinipitoisuudet ovat täysin tarpeettomia. Jos R42:n tilalle valitsee valikoimastamme vaikkapa PAZ Cool Mint nikotiinipussit, saa oikean raikkaan mintun maun, miellyttävän tuoksun ja vahvan porauksen huomattavasti terveellisemmin kuin R42 nuuskalla.

Kun tähän maku-, haju- ja laatuosastoon lisätään vielä se, että voit tilata tuotteitamme täysin laillisesti jopa kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän kerrallaan, suoraan kotiovellesi, on valinta helppoakin helpompi. Pääset tutustumaan nikotiinipussivalikoimaamme TÄÄLTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *