Zonnic mint synnytti suosion – Dope vie laatuvertailun 6 – 0

Zonnic mint häviää dopelle

Zonnic mint nikotiininuuska laittoi Suomen nikotiinikorvaushoitotuotemarkkinat uuteen uskoon heti markkinoille saavuttuaan. Kun koronapandemia hankaloitti perinteisen nuuskan saatavuutta ja nosti hintoja pimeillä nuuskamarkkinoilla merkittävästi, apu löytyikin lähempää kuin monet nuuskaajat olisivat uskoneet villeimmissä unelmissaankaan.

Nikotiinipurukumivalikoimaa kädet täristen tutkiessaan monet huomasivat kauppojen hyllyihin ilmestyneen uuden, pyöreän Zonnic nikotiininuuskarasian. Tästä alkoi myyntiralli, jollaista ei ollut ennen tupakattomien nikotiinituotteiden osalta Suomessa nähty. Zonnic nikotiinipussit katosivat nuuskanhimoisten suomalaisten ylähuuliin sellaista tahtia, että tuote myytiin loppuun lähes jokaisesta Suomen kaupasta ja kioskista.

Zonnic mint laatua

Vaikka Zonnic lähtikin kauppojen hyllyistä kuin hauki rannasta, alkoi hyvin nopeasti monen Zonnicin ostajan mieleen hiipimään haaveita hieman laadukkaammasta ja enemmän nuuskaa muistuttavasta nikotiininuuskasta. Zonnicin ongelmat nuuskan käyttöön tottuneille ovat ilmeiset:

 • Zonnic mint ei muistuta millään tavalla tavallista nuuskaa. Pussi on todella ohut, lähes kuin paperilappunen, joten minkäänlaista nuuskamaista suutuntumaa Zonnic ei tuo.
 • Zonnic mint ei aiheuta pienintäkään porausta (sätimistä).
 • Zonnic mint on todella kuiva ja suorastaan jauhoinen, eikä tunnu kovinkaan mukavalta suussa.
 • Zonnic mint on makeutettu aspartaamilla, joka on hyvin kyseenalainen makeutusaine epäselvien terveysvaikutustensa vuoksi.
 • Zonnic mintin hinta-/laatusuhde on todella heikko.
 • Ei muita makuvaihtoehtoja.

Zonnic mint saa tervettä kilpailua verkosta

Nikotiinipussien suosion kasvaessa Zonnic on luonnollisestikin saanut esiin kilpailevia tuotteita. Esimerkiksi Dope, Ice ja PAZ nikotiinipussit ovatkin miellyttäneet monia nuuskasta eroon haluavia suomalaisia huomattavasti Zonnicia enemmän. Monia makuvaihtoehtoja ja enemmän nuuskan kaltaista käyttökokemusta hakevat kuluttajat ovatkin löytäneet verkkokauppamme todella hienosti.

Suurin ero Zonnic nikotiinipusseilla ja nikotiinipussit.comin valikoimasta löytyvillä nikotiinipusseilla on se, että Zonnic nikotiinipussit ovat lääkeluvallisia itsehoitolääkkeitä, kun taas verkkokaupan valikoiman nikotiinipussit eivät ole lääkkeitä tai nikotiinikorvaushoitotuotteita, vaan niitä käsitellään tupakan vastikkeina.

Yksi Suomen suosituimmista nikotiinipussimerkeistä on Dope. Dope nikotiinipussit ovat olleet myydyimpien tuotteiden listalla heti markkinoille saapumisestaan, ja Dope valikoiman kasvaessa uusilla makuvaihtoehdoilla, myös uudet maut ovat heti saaneet paikkansa suomalaisten nikotiinipussien käyttäjien keskuudessa. Saamamme palautteen perusteella, Dope on yksi parhaista nikotiinipusseista lopettaa nuuskaaminen.

Dope nikotiininuuskavalikoimasta löytyy tällä hetkellä 4 eri makuvaihtoehtoa:

Dope Ice Cool – Raikas mentholin ja eukalyptuksen sekoitus

Dope Ice Cool nikotiinipussi 4mg

Dope Freeze – Voimakas, todella jäätävä mentholi

Dope Freeze 4mg nikotiinipussi
Dope Freeze 4mg nikotiininuuska nikotiinipussit.comilta helposti ja vaivattomasti lähimpään Smartpostiin.

Dope Ice Mango – Jäätävä ja mehukas mango

Dope Ice Mango nikotiininuuska 4mg

Dope Lime Smash – Todella raikas lime ja minttu

Dope Lime smash nikotiininuuska

Zonnic mint vai Dope nikotiinipussit?

Otetaanpa uudelleen esiin aiemmin artikkelissamme mainitut Zonnic mint nikotiinipussien ongelmat ja katsotaan vertailun kannalta, kuinka Dope nikotiinipussit pärjäävät tuon listan osalta.

 • Dope nikotiinipussi muistuttaa erittäin paljon tavallista nuuskapussia. 0.7 gramman painoinen nikotiinipussi on muhkea ja suutuntumaltaan erinomainen.
 • Dope nikotiinipussi poraa ja sätii, jopa kovempaa kuin tavallinen nuuska! Dopen kehittämä Dope Rush – Instant kick technology takaa välittömän ja tuntuvan porauksen.
 • Dope nikotiinipussi ei ole kuiva tai jauhoinen, vaan pitkän ja hartaan tuotekehityksen tuloksena täydellisen kostea ja kaikin puolin tasapainoinen nikotiinipussikokemus.
 • Dope nikotiinipusseja ei makeuteta aspartaamilla, vaan ainoastaan luonnollisilla ja täysin turvallisilla makeutusaineilla.
 • Dope nikotiinipussien hinta-/laatusuhde, etenkin äskettäin tehdyn hinnanalennuksen myötä on markkinoiden parasta tasoa!
 • Dope nikotiinipusseja löydät neljää, loistavaa eri makua.

Se on kuusi nolla

Kuten huomata saattaa, tämä vertailu oli jopa hieman epäreilu, Dopen täydellisen ylivoiman vuoksi. Vertailussa ei kuitenkaan tarvitse millään tavalla niin sanotusti ”vetää kotiinpäin”, vaan kaikki tämä edellä mainittu on silkkaa faktaa.

Mikäli olet Zonnic nikotiinipussien käyttäjä tai haluat muuten päästä tupakasta eroon nikotiinipussien avulla ja törmäät artikkeliimme, ota neuvosta vaarin ja kokeile Dope nikotiinipusseja ja anna mahdollisuus uudelle, paremmalle tuotteelle!

Dope nikotiinipussivalikoimaan pääset TÄÄLTÄ!

2 kommenttia artikkelissa “Zonnic mint synnytti suosion – Dope vie laatuvertailun 6 – 0

 1. Mika sanoo:

  Hätätilanteessa muutaman kerran on zonnicin pusseja tullut ostettua. Neljä tsipaletta saa huuleen juntata että mitään tuntumaa niistä saa. Dope vie helposti voiton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *